איך....איך??????

איך....איך??????

איך אתם מצליחים להבין פה משהו???? יש כל כך הרבה להקות!!!! אני משתגעת!!!! אני חוץ ממטאליקה פנתרה דרים ת´יאת´ר ועוד מוכרים שכאלה, לא מכירה שום דבר ממה שרשמתם!!! אוףף.......אני שונאת להיות מתחילה....שונאת שונאת!!! :) זהו...

Bodom-child

New member
בשביל זה יש פורום רוק...

תנסי להוריד שירים של להקות שממליצים פה

רוני בוקר טוב ../images/Emo39.gif

כבר אתמול ראיתי את ההודעה שלך - אבל רק היום התפניתי לענות. אני רוצה לומר לך - שהעובדה שאת יודעת שאת מתחילה ושואלת שאלות - כבר עושה עבורך את חצי הדרך. בעבודה היומיומית שלי אני נתקלת בעשרות חבר´ה שלא יודעים שום דבר אבל משום מה לא מצליחים להודות בזה ואז לא רק שהם מדברים שטויות שהם לא מבינים - אז הם גם לא מצליחים ללמוד שום דבר. אני ממליצה לך - להתחיל עם הדברים שאת אוהבת ושמדברים אלייך (ולא בהכרח להקות שמספרים לך כל מיני "מבינים" שהם טובות) ובמקביל לעשות השלמה של להקות קלאסיות ברוק בכלל ואחר כך ברוק כבד. להתחיל עם לד זפלין, דיפ פרפל ופינק פלויד ולהמשיך עם בלאק סבאת´, איירון מיידן, ג´ודאס פריסט ואפילו ריינבואו ואחר כך מטאליקה הישנים ומגאדת´ הישנים. משם תראי שהדרך כבר תהיה קלה... ותמיד עוזר לשוטט ברשת - לקרוא חדשות על הסצינה - להתעדכן איפה יש ערבים, מסיבות, הופעות - במקומות האלו מכירים אנשים חדשים שיכולים לעשות לך הכרה עם דברים חדשים ומעניינים - ונתקלים בדברים חדשים וטובים. הרבה בהצלחה !

Sham 69

New member
כן בטח ..

מה כבר אפשר "ללמוד ולהכיר" מהפורום הזה? נירוונה, מטאליקה, ועוד להקות "מוכרות" פה ושם ..

epitaph

New member
ממש לא נכון...

יש כאן הרבה אנשים ששומעים סגנונות שונים...וגם הרבה כאן שומעים להקות לא כל כך מוכרות.

צודק.....אבל

תן תרשימה שלך תמליץ לכולם על מה שאתה שומע ואוהב...... אם הם לא עושים את זה ומדברים רק על להקות מוכרות אולי תיהיה זה אתה שתשים סוף לזה ותדבר על להקות קצת יותר רציניות אם אתה רוצה לקרוא להן ככה....

למעלה