איך? איך? איך?

איך? איך? איך?

חידה מתמטית לפני 7 שנים לקחו אופטימום ורעייתו משכנתא מהמדינה ע"ס 70,000 ש"ח. מדי חודש בחודשו מחשבון הבנק האופטימלי יורד סכום של כ- 600 ש"ח. על כמה עומדת המשכנתא היום ? התשובה במהופך 000,97 ש"ח חחחחחחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחח יש לך נטיות

סאדו-מאזו חחחחח כמו לבעלי. הוא מידי פעם בודק כמה נשאר לנו לשלם והולך זעוף כל השבוע שאחרי חחחחחחח.

sahr12

New member
יאמנייאק.......זו רק הזכאות!

אין לך משלימה????????? תתחתן איתי!פליזזזזזזזזזזזזז..............

גם לי נשארה רק הזכאות...

בתור רווק מזדקן המדינה "הואילה" לתת לי 41,000 ש"ח...למזלי עברתי לגור בחור אז קיבלתי עוד 50,000 ש"ח מלווה מקום... את המשלימה כיסיתי כל פעם שידי היתה משגת... עכשיו סער .... אולי אתה רוצה להתחתן איתי ???

את המשלימה כיסיתי

בעבודות שאתה אפילו לא רוצה לדעת עליהן...חחחחח אבל היכון לבוא המשכנתא המשלימה הבאה....כבר מתחיל לבדוק ריביות (6.5%!)

מרי-לו

New member
תבדוק תבדוק

לא שזה יעזור לך הרבה אבל תבדוק .... אני לקחתי ב- 6% ריבית

ס י ל ה

New member
תלוי../images/Emo7.gif

תלוי מה משך התקופה שלקחת את המשכנתא. עד חצי התקופה היא עולה ורק בחצי השני של התקופה היא מתחילה לרדת. בגלל זה הסכום כרגע גבוה יותר ממה שהיה כשלקחת את המשכנתא.

giulietta

New member
מוכנה להתחלף איתך!

מוכנה עד סוף חיי לשלם 600 ש"ח מדי חודש בחודשו!!
(ובוא לא נפרט
)

מו שיקו

New member
אדוני

7 שנים זה רק על מנת להכניס אתכם לרוטינה של תשלומים. ועכשיו,אחרי שהוכחתם שאתם יודעים לשלם אז מתחיל החלק המהנה והמשעשע של החזר החוב.....

sahr12

New member
בטח אופטי...מושיקו צודק...

7 שנים ראשונות...רק ריבית אנחנו משלמים... איזה עבודות עשית??גם אני מחפש עכשיו..עבודה לערב.... ג´יגולו אני כבר לא יכול להיות....:)

יודע יודע...

3 חיסולים קטנים ואחד גדול שעוד לא התפרסם סגרו את המשכנתא חחחחחח רובה הצלפים עדיין אצלי, חסל לי את הזכאות והוא שלך חחחחחח

נעמי 1

New member
ואצלי .... סיפור חלם...

לפני 7 חודשים נגרם נזק למעלית שלי... תבעתי את חברת הביטוח... אחרי מאבקים... שילמה לי חברת הביטוח... אבל הצ´ק היה לטובת בנק משכן. החוב שלי לטובת הבנק עמד על 6,900 ש"ח, חוב שבגינו משועבדת כל הדירה.
ביקשתי להשתחרר מהעול הזה... חציתי את הכביש... לבנק שמעבר לרחוב שלי... והפקיד (כבר כתבתי על זה כאן)....סירב לקחת כסף. זהו...החוב חוסל...והדירה כבר לא משועבדת. היום לא הייתי מסוגלת להתמודד עם החזרי הלוואות. ולבי לבי עם אלה שנדרשים לכך בימים טורפים אלה. נעמי

למעלה