חידה מתמטית לפני 7 שנים לקחו אופטימום ורעייתו משכנתא מהמדינה ע"ס 70,000 ש"ח. מדי חודש בחודשו מחשבון הבנק האופטימלי יורד סכום של כ- 600 ש"ח. על כמה עומדת המשכנתא היום ? התשובה במהופך 000,97 ש"ח חחחחחחחחחח
בתור רווק מזדקן המדינה "הואילה" לתת לי 41,000 ש"ח...למזלי עברתי לגור בחור אז קיבלתי עוד 50,000 ש"ח מלווה מקום... את המשלימה כיסיתי כל פעם שידי היתה משגת... עכשיו סער .... אולי אתה רוצה להתחתן איתי ???
תלוי מה משך התקופה שלקחת את המשכנתא. עד חצי התקופה היא עולה ורק בחצי השני של התקופה היא מתחילה לרדת. בגלל זה הסכום כרגע גבוה יותר ממה שהיה כשלקחת את המשכנתא.
לפני 7 חודשים נגרם נזק למעלית שלי... תבעתי את חברת הביטוח... אחרי מאבקים... שילמה לי חברת הביטוח... אבל הצ´ק היה לטובת בנק משכן. החוב שלי לטובת הבנק עמד על 6,900 ש"ח, חוב שבגינו משועבדת כל הדירה.
ביקשתי להשתחרר מהעול הזה... חציתי את הכביש... לבנק שמעבר לרחוב שלי... והפקיד (כבר כתבתי על זה כאן)....סירב לקחת כסף. זהו...החוב חוסל...והדירה כבר לא משועבדת. היום לא הייתי מסוגלת להתמודד עם החזרי הלוואות. ולבי לבי עם אלה שנדרשים לכך בימים טורפים אלה. נעמי