איך אומר לך ילדה..

french lover

New member
איך אומר לך ילדה..

איך אומר לך ילדה.. כה יפה כה נאה.. איך אומר לך ילדה.. ואת אינך מוכנה.. בחיבוק שלך נמצדת אליי.. ובנשיקה מרטיבה את שפתיי.. נשימותייך כמו משב רוח על צווארי.. וריחך המטריף, יותר מידי עבורי.. שפתייך יורדות מרטיבות את גופי.. תוך חיבוק גדול שמדליק גם אותי.. איברי מתקשה לשמע לחישותייך.. איברי מזדקר במגע של שדייך.. את ידך שולחת בין ברכיי הרועדות.. רגלייך פותחת לפניי הן פשוקות.. ערוותך מגולחת, חלקה כתינוק.. נשאר רק לקחת.. את טעמך לגלות.. ראשי כך נכנס ללא שום התראה.. לשוני מתעוררת להתחיל במלאכה. רגלייך למעלה מבליטה לי ישבן.. כמו פקודת "תלקק!" ואני כאן ומוכן.. דגדגן נפוח ורוד או אדמדם.. נשאב אל תוך פי כמו מוצץ אני שם.. ישבנך מפושק ונפתח לו מולי.. לשוני לא מתאפקת ונכנסת לפי.. שוטפת, מלקקת , יונקת מוצצת שלא תהיי אך לרגע מלוכלכת.. כף רגלך יורדת אל פניי החמות.. דוחפת אל תוך פי שתיים שלוש אצבעות. את כל כך טעימה מכף רגל עד ראש.. ואת כל כך חמה, לא תפסיקי לדרוש. בהונך בתוך פי וידיי בתוכך רטובה מפנים ויצאת גם מימך.. "תשתה אותי" את פוקדת ואני כבר צמא.. בתוך פי את גומרת ואני כך רווה.. איך אומר לך ילדה.. כה יפה כה נאה.. איך אומר לך אשה.. ואת כבר מכחישה..

bugbuster

New member
כוס מגולח מפריע לי. הוא שאוב מהפורנ

וגרפי. כבר דיסקסנו זאת כאן לפני חודשיים שלושה. מעבר לכל - טוב

french lover

New member
מפריע??

זה סתם משהו שכתבתי בכמה דק.. בלהט הרגע.. אפילו בעצמי לא אהבתי מי יודע מה את מה שיצא.. אבל פרסמתי.. שיהיה..
אבל... אין כמו מגולח..וחלק.. כל כך נקי.. כל כך טעים.. כל כך רטוב.. אמממ אפשר שעות.. ללקק וללקק וללקק וללקק...

bugbuster

New member
שתי ציפורים בזיין אחד

ממליץ לך לציין להבא כיצד ציודך ארוז בתחתוני בוקסר. אם השפעה מפורנו, למה לא? אבל בשם חופש הטעם גם אם הוא... שתהנה מכוס מגולח. ואולי תשייך גם למיתכופפת הגמישה: שאלה: למה כלבים מוצצים לעצמם? תשובה: כי הם יכולים.

ואתה bug....../images/Emo6.gif

אולי תתחיל לדבר, בשפה שבני אדם מבינים, זה בטח בגלל הביקורים שלך במאורות הזימה.

french lover

New member
BUG.. צר לי..

אבל כנראה שאני לא מספיק מתקדם ברמה השכלית.. אני פשוט לא מצליח להבין את מה שאתה כותב.. בבקשה תגיד לי שאתה עושה את זה בכוונה.. אחרת G99 תחשוב שאני טיפש..

מאהב...אתה לא היחיד...../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

וזה הכל בגלל נערה צעירה, שחירפנה לו את הצורה, הורידה אותו מהפסים, ושלחה אותו לרעות הכבשים. זה עונשו של גבר, שחושב שמה שחשוב הוא האבר. ועד שיחזור אליו שכלו, נקבל אותו ככה עם מוחו. ככה זה עם כל הגברים, כשההורמונים שלהם מחורפנים, אשה לוקחת כדורים. והגברים מה עושים???? מאהב...מה לא אהבת בסיפור שלך?? ואם לא אהבת, למה כתבת??? ערב נפלא. מכורה לאהבה.

french lover

New member
מה לא אהבתי?

לא יודע.. לא התלהבתי ממש.. אבל תראי איזה עץ נהיה פה..
כנראה שאתם כן אהבתם..:)

*g99

New member
ככה?

שאני אחשוב שאתה טיפש? מה אני לא מכירה אותך מספיק??? טיפש בטח שלא..הייתי אומרת חכם,מצחיק (במובן החיובי),חמוד,מקסים.. כזה שכיף איתו ולא משעמם

french lover

New member
ואם אני מצליח לרדת..

לעצמי??.. אז אני כלב???
ווף ווף !!!.. אם כבר בדיחות.. אז.. חתול וכלב יושבים על עדן החלון.. הכלב אומר לחתול "ראית את ההוא שם?" אז החתול עונה "מי ההוא" אז הכלב : "ההוא ההוא".. תראו את האחייינית שלי מספרת את זה..

french lover

New member
תודה מכורתי..

כמו שכבר אמרתי.. אי אישית , לא ממש אהבתי. אבל אם אהבתם אז סבבה..

מאהב שלי........

כן אוהב, לא אוהב, הניק שלך המתנוסס בראש ההודעה עושה את כל ההבדל. ותראה מה קרה, אילצת אותי לחזור לפורום שנטשתי לפני חודשים רבים. 2 נקודות יקירי. נשיקות מאהב יקר, המון, חלק אותן על גופך כרצונך

french lover

New member
שותפההההההההההה!!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

איך געגעתי אלייך!!! איזה כיף לראות אותך שוב פה..:) בבקשה תגידי שאת נשארת!!!! את חייבת!!!
געגעתי נורא נורא נורא נורא...

למעלה