איך אומרים:

CibiHeart92

New member
איך אומרים:

(לדעתי צריך לעשות שרשור אחד לשאלות כאלה פעם בשבוע...) איך אומרים ביפנית, ילד רחוב, או פרחח, נו אלעדין כזה... -.- איך אומרים תלמיד? עם מישהו קורא לך סנסיי איך אתה יכול לקרוא לו? זהו, תודה ^^;

GnomeBubble

New member
אלאדין? ../images/Emo6.gif

אז יש מילה לפרחח (gaki) אבל זה יותר בהקשר של ילד קטן ומעצבן, אבל אני לא חושב שזה מה שהתכוונת אליו. אני לא מצליח לחשוב על מילה לנער רחוב (למרות שזה לא אומר שאין).

hazu1

New member
תלמיד

gakusei 学生 תלמיד בי"ס daigakusei 大学生 תלמיד אוניברסיטה. seito 生徒 תלמיד עד כמה שאני יודעת, ומחוויותי כתלמידה כאשר מורה פונה באופן אישי לתלמיד הוא יקרא לו בשמו (שם המשפחה), ולא SEITO או GAKUSEI.

Manty

New member
We call the

ארסים here Yankis (as in American Yankees). Not sure if it is just my (Japanese) husband or not, but everytime I've tried using it with other Japanese friends, they have a big laugh

Wing Chan

New member
מה עם "צ'ימפלו"? (או צ'אמפלו?)

או משהו כזה.. זה לא פחות או יותר המקביל היפני לאערס המצוי?

hazu1

New member
"צ'ימפירה"

למיטב ידיעתי, זה כינוי לצעירים השייכים לחבורות רחוב ונושאים עינייהם לקריירה יאקוזונרית. קצת יותר פלילי מ-'ערס'

yarival

New member
יש גם

יש גם את ה-BOUSOUZOKU שהם הארסים הצעירים שנוסעים בחבורות גדולות על האופנועים שלהם באמצע הלילה, ועושים הלכה למעשה את מה שנקרא: פול גז בניאוטרל. לא חושב שיש מישהו שהיה ביפן ולא שמע או לא נתקל בהם.

למעלה