איך אומרים...

selvya

New member
שמחה בשבילך

זה מאוד כייף ומשמח לשמוע את זה, אבל זה נדיר בכל אופן זכית שיהיה לך כייף של חיים סילביה שתשמח לשוחח איתך על כל נושא

את יודעת שעל רצח חמות כזאת ../images/Emo8.gif

את תצאי - ז כ א י ת !!!!!!!!!!!!!(
) מה זה ?????? איזו קרציה וטפילה חבל על הזמן. עשי טובה לעצמך ושחררי מימנה. לא צריך שתעשה לכם טובות ותזמין ותשלם. ותרי על זה וכך תמנעי מימנה לעקוץ היות והיא בעל המאה. ועוד דבר., ברגע שתדבר שוב על המיטה עני לה :" את מפסידה שאת לא מצטרפת אליי לשינה טובה עם בנך".

חחחחחחחחחח

כאילו קראתי על עצמי אני גם מחפשת איך להוציא אותה מחיי בלי להגיד כלום, אני פשוט סוגרת אוזניים ולמדתי מחברי הפורום לפתח עור של פיל

אוזי2

New member
לאישה שאתו נראה לי שאת צריכה

קורס בפולניות. לי היתה אותה בעיה עם אמא שלי ובעלי. היא מאוד פולניה ועוקצנית, ובעלי כמובן לא מספיק טוב בשביל הבת שלה. אז אחרי כמה פעמים שהוא נפגע ממנה לימדתי אותו קורס בפולניות עוקצנית והוא למד להחזיר לה. היום הם כבר חברים טובים, היא ראתה שטוב לנו ביחד והכל הסתדר. אני גם אמרתי לה שאם היא רוצה לראות אותנו כדי שהיא תשתנה.

אוזי2

New member
דרך אגב אנילה צודקת ב100%

וכשפולניה אומרת שהמישלוח יקר מדי היא מתכוונת שמחניף לה שהשקעת וקנית לה דבר כל כך יקר ועל זה עונים "זה שום דבר, זה מגיע לך".

jesenia

New member
אז אתן אומרות שחמותי בעצם פולניה??

ולא...? מסביר הרבה. אחלה עצות!

אוזי2

New member
אנילה נכון אני הבת אבל כמו שאני

יכלתי להגיד לאמא שלי לא להגזים, גם הוא יכול להגיד לאמא שלו שתרגע.

אנילה1

New member
אוזי2 לא נכון. בתי אומרת לי המון

דברים שהבן שלי לא מעיז לומר לי. יש קשר מיוחד בין אם לבת, הוא יותר חזק מאשר בין אם לבן. נשים שיש להם רק בנים לא יסכימו איתי. כי תמיד אחד הבנים משמש כ"בת" לאימו, איתו היא יכולה לדבר שיחות נפש. אבל בת, בגלל שאנחנו מאותו מגדר, יש משהו שלא צריך להסביר, הוא מובן וברור, גם לאם וגם לבת. יש איזה סוג של נוחיות בלהיות מאותו מגדר. הדוגמא הכי בולטת זה עניין ההריון והלידה. אי אפשר להסביר את זה לבן, הוא לעולם לא יבין את זה ברמת החוויה. לעומת זאת בת שילדה מייד מבינה על מה מדובר כשהאם מדברת על הריון ולידה. ויש עוד דוגמאות.

יש שני דרכים לשתוק או לענות

אני כטיפוס שאוהב לענות ולהגיד מה שיש לי לאותו בן אדם אומרת תמיד לחמותי שתמיד אבל תמיד עוקצת ויש לה מה להגיד, האכול היה טעים אבל... את נראת יפה אבל.... וכאלה. אני תמיד עונה לה. פעם היא אמרה לי שהיא רוצה לתת לנו כסף אבל יודעת שלמחרת אני יבוא עם נעליים חדשות, אמרתי מיד אז למה את רוצה לתת כסף???? לנעליים לא!!! אני לא מבקשת ממך כסף אבל מבקשת שלא תתערבי לי בחשבונות. וזאת למרות שהיא תמיד קונה ונותנת. היום תודה לאל היא יודעת לא להתעסק איתי, אני תמיד אבל תמיד עונה לה ולא משנה איפה ומי ליד. (סתם משהו שנזכרתי שהייתי בהריון היא שאלה אם אני ובעלי עושים את זה.... אמרתי לה מיד זה לא עינינך אבל קנתי לשלומי סבון עם 33% לחות שלא יתיבייש לו!!!) אז זה או לענות או לשתוק ולעביר את זה הלאה. ולעולם אל תרגשי שהיא רומסת אותך עם ההערות המטפשות שלה. ב ה צ ל ח ה!!!

sovlanit

New member
עדי של דני,

שלא יתייבש לו???!חחחחחחחחחחחחח ואהבתי את ההמלצה:"לעולם אל תרגישי שהיא רומסת אותך עם ההערות המטופשות שלה". מצטרפת לברכת ההצלחה...

אנילה1

New member
עדי של דני אני לא מכירה חמות

פולנית שמדברת כמו שכתבת. אמא שלי תמיד אמרה רק דברים טובים לכלתה, גיסתי הבולגריה. היא אף פעם לא עקצה אותה. היא אף פעם לא שמרה על הילדים של אחי ולא שלי, היא מעולם לא נתנה לנו מתנות ולא לילדים. ובכל זאת אהבנו אותה. היום בדיוק שוחחתי עם הבת שלי שנמצאת השבוע אצלינו מניו יורק. שגם היא מתגעגעת לסבתא, כמוני. כבחורה בוגרת היא הייתה מגיעה בעצמה המון לאמא שלי . אני חושבת שאמא שלי הייתה דוחפת לה כסף לכיס, כל פעם שהייתה מגיעה אליה, שלא נדבר על ארוחות טעימות שהייתה מכינה לה.

אנילה1

New member
עדי של דני , אין דומה.

יש חמות פולניה, ויש חמות עיראקית, ויש חמות מרוקאית. ולכל אחת יש שפה אחרת. כלה חכמה לומדת מהר את השפה של החמות שלה, ולא בוכה על האגו הפגוע שלה. זה כמו שאם תגיעו לרומא תתעקשו שכולם ידברו עברית, כי לכם לא מתחשק ללמוד איטלקית.

יוסי ח1

New member
איפא בעלך במצבים האלה??

בתור בעל גם אישתי לא נכנסה מיד להריון, ואחרי שנתיים התחילו לשאול שאלות ברמיזות, ההסדר ביני לבין אישתי היה כזה, אם זה בא מהצד שלי (השאלות\רמיזות) אני הייתי עונה ומעמיד את השואל במקומו (גם את אימי ואחיותיי) וכנ"ל לגבי משפחתה, בד"כ התשובה הייתה כשזה יגיע אתם תדעו בכל אופן מחזיק לך אצבעות יוסי

למעלה