איך אומרים: מזל, אושר?
*כותרת*.
בריאות זה GENKI, נכון?אז לא תהיה לי בעיה ללמוד את הקנג'י של זה. מממממ...... על ההודעה הזו אני אספר משהו מגניב שקרה לי בימים האחרונים: באינטרנט, הכרתי יפני בן 18 מיפן. יש לו אוגר, ששמו איצ'יגו(תות שדה). דיברתי איתו קצת, הוא שאל אם אני מתכוון לבוא אי פעם ליפן(לפני זה אמרתי שאני אוהב את יפן). אז עניתי לו "כמובן". אז הוא אמר לי שאני אטוס ליפן, אני מוזמן לבוא אליו :} המשכנו לדבר וסיפרתי לו כמה עולה בישראל מלון XP הוא נדהם מהמחיר- כמובן. טוב, שאלתי אותו אם יש לו MSN(מסנג'ר) הוא אמר שכן ונתן לי, הוספתי אותו והתחלנו לדבר שם.. הוא שלח לי תמונה אחת של האוגר שלו ואחת שלו(בלי שביקשתי, שאגב זה נדיר שיפנים ירצו לשלוח תמונה שלהם). יום למחרת פתחתי מסנג'ר חדש משלי ואז שם הוא שלח לי תמונה של אחותו ועוד תמונות של האוגר שלו+האוגרת שמתה לו. אחותו ממש חמודה ויפה, אם זה נחוץ לציין את זה :X לפני שהוא הלך לישון, אמרתי לו, שאם הוא רוצה, אני אתן לו את הפלאפון שלי מתישהו ונדבר בפלאפון. אז הוא התלהב וביקש ^_^ נתתי לו ואת הקידומת של ישראל(שמי שזוכר, ביקשתי כאן עזרה.. ותראו מה קרה בהמשך) והוא ניסה, אך לא הצליח. בסוף הוא נתן לי את המספר שלו, ניסינו ולא הצלחנו. הוא הלך לישון.. התאייש ואז התקשרתי למורה שלי ליפנית- שירה ושאלתי אותה איך מתקשרים מישראל ליפן ואיך מיפן לישראל. היא אמרה לי ואמרה שלא בטוחה כיצד מיפן לישראל, אבל נתנה בכל זאת. התקשרתי אליו אחרי כמה דקות שהוא הלך לישון(ואחרי השיחת טלפון עם שירה) והוא ענה לי משהו מהיר כזה בטלפון ואחרי 1-2צלצולים. לא הבנתי.. ישר אמרתי MOSHIMOSHI ואז הסברתי לו שזה אני. הוא התרגש כזה- מתי יוצא לכם לדבר עם מישהו מחו"ל שהכרתם באינטרנט? :S דיברנו איזה 2דקות וסיימנו. למרות שזה לא ממש דיבורים. הוא לא אוהב לשאול :S הוא נכנס חזרה למסנג'ר והוא אודה לי שהתקשרתי XP טוב, אחרי יום-יומיים החלטנו שאנחנו נתכתב גם במכתבים אמיתיים והוא ישלח לי את המכתב הראשון ב1-17 לתשיעי. יאי, אני אחכה בסבלנות^^ בא לי כבר לראות את כתב היד שלו ביפנית.. ונראה אם הוא ישלח דברים נוספים^^ לא ציינתי, אבל משו די מגניב ששמתי לב אליו עכשיו, שToHrU זה הכינוי של הלה והשם האמיתי של היפני שאני מתכתב איתו! XD כמה שהתכתבתי עם יפנים, זה הקשר הכי מיוחד- כי הוא מתבצע גם בטלפון ומכתבים D: ואני אחזק את הקשר. אגב, לכל התחכמים- יש לו חברה שהוא עומד להתחתן איתה. אז ככה שהוא לא הומו X_______X
*כותרת*.