איך אומרים להם לא !!!

t o t a l

New member
מותק.... שכחי מכל מה שאת יודעת עלי

אני רדוד, רקני ושטחי.

vered 37

New member
אהה מאד פשוט

ערוץ 56 ב-HOT וב-YES גם 56 . ב HOT מראשון עד חמישי בשעה 17:05 ..... לגבי YES אותה השעה. את האינפורמציה אני מקבלת LIVE מהבנים שלי ברגע זה. לשלוח לך פופקורן או פיצוחים (בלי דגש ב-פ של הפופקורן ) ?

t o t a l

New member
שלחי לי את קארי ואן אריק

לדעת להגיד "לא" ../images/Emo141.gif

לדעת להגיד "לא" זו אחת המיומנויות הכי חשובות בהורות ובחיים בכלל, לדעתי, וזה בלי קשר למה שאני חושב על מופעי רסלינג.

n o g a1

New member
חינוך

חושבת , חשוב ללמד - צפיה ביקורתית. כל מה שאוסרים עושה חשק באופן אוטומטי. חשוב לדבר על הפיקציה של התוכנית , על מה היא רוצה להעביר, מה היא עושה לנו - ברמת החוויה, מה מציאות ומה דמיון , מה מוכר וממכר ,מה מושך... בעקרון , חלקינו נמשכים למה שמוציא אותנו מהמציאות , יוצר "אשליה". זה חינוכי בעיניי. בעיניי הרבה יותר חינוכי לצפות , לצחוק , להנות להשתחרר מלהמנע , לאסור וליצור "עולם סטרילי".

לא יודעת אם זה מתקרב להיות דומה

ביום בהיר אחד הבן שלי בן ה-16 החליט שהוא רוצה סכין כמו של רמבו סתם ליופי לעטר את אחד הקירות בחדרו . הסברתי לו שכלי נשק אצלי בבית לא יהיו!!! גם הוא אהב את הWWF אבל מלראות אותם בT.V ועד לקחת אותו למופע כזה? NO WAY !! כאן באמת נכנס הקטע של הגבולות ! ועלינו כהורים לדעת לשמור על אותם גבולות שבמקרים מסויימים יכולים לשמור על חייהם בעתיד. אז קנית כרטיסים......לומר לך להנות? חושבת שתהני? תשתדלי

vered 37

New member
גבולות

אני למשל הייתי ילדה שקיבלה הכל... היו מקרים בודדים מאד שאמרו לי לא , ולמרות זאת מעולם לא התמרדתי נגד הוריי , תמיד שיתפתי אותם בהכל , סיפרתי את האמת ולא היו לי בעיות של הסתגלות למסגרות או קבלת מרות..(חוץ מבצבא ). נושא הצבת הגבולות חשוב אצלי ביותר. יש אצלי סדר יום בבית , חוקים ונהלים ואני אומרת להם הרבה פעמים לא ! במקרה הספציפי הזה אני כבר שבוע מתלבטת אם לקחת אותם למופע הזה או לא כי זה ממש ממש לא חינוכי בעיניי. הם חשופים לזה בבית הספר מכירים את כל הדמויות הפועלות..אם לא צופים בבית (ואסרתי עליהם כמה פעמים אז הם צופים אצל חברים ) הסברתי להם שזה מופע תיאטרלי והאלימות שם היא לא אמיתית זה בכאילו ואוי להם אם ינסו את זה אחד על השני או עם חברים. הם כל כך ביקשו ללכת להופעה "אמא בבקשה אנחנו רוצים ללכת עם ברק בעיניים " אוףףףף לא יכולתי ונכנעתי למבט המשתוקק הזה שלהם . חוץ מזה גם סבתא שלהם אשמה , גם לה יש יד בדבר.. "תקחי אותם היא אמרה ..גם את היית ילדה ..גם בתקופה שלך היו גיבורי על ..אמנם אחרים ...תני להם להנות לא יקרה שום נזק אם תסבירי להם "

magic40

New member
טוב שיש את מי להאשים אה?../images/Emo8.gif

וחוץ מזה גם סבתא שלהם אשמה חחחחחחח הצחקת אותי

vered 37

New member
היא סבתא קולית

חבל לך על הזמן. מה שהיא עושה איתם אני חצי לא עושה ולא אעשה כנראה. היא אהבת חייהם. חופשי היו מחליפים אותי בה אם היו יכולים.

ערסlight

New member
לא אומרים.

בכולנו יש פוטנציאל של אלימות. לבנים הרבה יותר [עניין גנטי] לילדים יש צורך לפרוק מטענים אלימים עודפים. מכיוון שכמעט אי אפשר לפרוק את האלימות ואת הכעס שגורם לה, בחברה. אתם מכירים, כבר בגן ילד שדחף ילד זה ישר סיפור של הורים, יועצים, מה יהיה בסופנו וכדומה... אז מה שנשאר זה אנימציה [שם האלימות הכי בוטה], משחקים [מלחמה, חיליים, שבויים], סרטים, משחקי מחשב וגם ספורט אינטנסיבי [גם צפיה שיוצרת הזדהות] אם גם את זה מונעים... נשאר רק להדחיק. ומה שלא יוצא בקטנה... יצא בגדול פעם.

מצוטטת

New member
יש בדבריך משהו.....

ועדין....אלמנט ההזדהות הוא הבעייתי במיוחד בגילאים בהם הכישור לעשות הבחנה נכלים לעשות הפרדה נכונה בין הטוב והרע הנכון והאסור עדין לא מחוזקים..... לא לשכוח...אה?

d a n i e l s 5

New member
זוכרת את השירשור ההוא...

על השליפים..... אני אומרת.... בואו ניתן קרדיט לאינטלגציה של הילדים שלנו. אני נותנת ואצלי זה עובד ! אגב בעיני לראות WWF זה לא בהרבה יותר נורא מאשר לראות טלנובלה כזו או אחרת....

../images/Emo79.gifמה נעשה, מה נעשה

שאני תמיד מסטול כזה
ככה שרנו אני וארבעה ילדים יחד עם הדג נחש בקולי קולות בכבישי קליפורניה. תוך כדי, בני הנוער ביקשו לקבל פרושים על מילים בשיר (אמא, מה זה ריזלה?) ותוך כדי, גם התפתחו להן כמה שיחות על סמים בכלל. ומה הקשר? אני לא בעד צנזורה של החיים, כמו שכבר כתבתי כאן פעם בנושא אחר לגמרי. הילדים חשופים ל WWE (אם תרצי ואם לא) אז במקום לראות בזה איום על ערכים אפשר לראות בזה הזדמנות לשוחח על אלימות או על מה שמפריע לך באופנה הזו (ומחר תבוא אופנה אחרת, ותכנים אחרים שאולי היינו מעדיפים שהם לא יחחשפו אליהם). ובקשר למופע - לא רואה למה את צרי ללכת לזה אם את לא אוהבת את זה - מצאי מישהו אחר שישמח להתלוות אליהם ויהנה יחד איתם. רינה ששוקלת ללכת להופעה של הדג נחש ולצרוח עם בני העשרה
שאנן!!! תעשה לי ילד!!!

למעלה