איך אומרים להם לא !!!

vered 37

New member
איך אומרים להם לא !!!

הילדים שלי הורגים אותי ברכות ...לאט לאט עם ה-WWE ! מי שלא מכיר ויודע (וזה לא הפסד גדול ) אלו הם המתאבקים ששמם :בוגימן( האיש עם התולעים בפה בעעעע
) ג'ון סינה , בטיסטה... ועוד... יש להם קלפים, משחקי מחשב , תמונות ו- 2 אתרים של האבקות .. זה כל כך לא חינוכי בעיניי, יש שם אלימות (למרות שזה מופע תיאטרלי בעקרון ). נכנעתי ללחץ החברתי ומסתבר שכל כך הרבה ילדים (וחברים שלהם) הולכים לצפות במופע הזה בהיכל נוקיה בחודש יולי. אז לא יכולתי לומר להם לא ...והזמנתי יחד איתם כרטיסים דרך האתר באינטרנט .(וזה יקר מאדדדד)..הבן שלי מוכן לקבל את זה כמתנת יום הולדת , רק כדי לצפות בהם. לא ראיתי אותם כל כך מאושרים ומתלהבים ! אני מתרגשת בשבילם , למרות שלצערי אני אאלץ לראות איתם יחד את המופע הנוראי הזה . אז איך בכל זאת אומרים להם לא !

יערית

New member
במיקרה הזה

כשממש יודעת שלא רוצה שיתעסקו עם זה {טרם זמנם} לא -זה לא!!!!!!!ושאלוהים יבקש ממני אחרת.לרצות לאפשר להם להיות כמו כולם זה כבר עיניין אחד, לעשות משהו שאת לא מאמינה בו ולהיכנע ללחץ חברתי זבה משהו אחר ויותר רציני לדעתי. יש טמבליזייה ,יש יותר מידי אלימות בכל הסדרות של הילדים,אין צורך להוסיף להם את זה גם ב-LIVE. אבל כבר קניתתתתתתתתתתתתת אמא

כיון שאין טעם לומר לא...

ולקנות כרטיסים. לומר לא - ולקנות קלפים... לומר לא ובעצם לעשות כן. כניראה כל שנותר הוא להיות איתם ולהסביר להם שזה בסה"כ מופע... שרובו מבויים... שזו בעצם הצגה כמו כל סרט. ומה שרואים שם - לא מנסים בבית, לא עם חברים ולא על האחים הקטנים. בהצלחה

Rinattt

New member
לא אומרים כלום!

נכון זה לא חינוכי ובלה בלה בלה... אבל גם אם לא תקחי אותם הם יראו בטלויזיה, ישמעו מהחברים, הם ימצאו דרך לדעת על מה שהם אוהבים ה כ ל. הבת שלי הגדולה בגיל 4 ידעה מי אלו המורדים למרות שלא ראתה שום תוכנית בבית, היא למדה מהחברים בגן. מה שכן אם זה מציק לך כשאת רואה\שומעת שינוי בהתנהגות את יכולה להעיר, להסביר שהם לא חיים בסרט והם לא הדמויות שבסדרה, חוץ מזה כבר קנית אז ככה שבכלל אין לך אפשרות לומר להם לא! שלי רוצות הצגה של בת הים הקטנה עם מיכל אמדורסקי

Rinattt

New member
המממ...

לא מספרת, מה גם אם לא היית מספרת אני בעצמי לא הייתי יודעת
ומיכל ינאי חינוכית? הייתי רוצה לשמוע מי באמת חינוכי בארצנו הקטנטונת
כולנו עושים שטויות, החל מסלבריטאים וכלה בהורים, למה לנו לא קרה ששתינו? שהשתכרנו? אולי חלקנו לא נהגנו או נתפסנו ע"י שוטר. וגם הם יגדלו, ינסו, יחוו. רק שזה לא יגיע לפסים קריטיים ממש כמו סמים, זנות, אלימות...

d a n i e l s 5

New member
י'נודניקית אחת....

זה בדיוק העניין.... היא גם לא אמורה להיות דמות חינוכית.... זה לא התפקיד שלה, זה לא מה שהיא התכוונה/מתכוונת להיות.... היא יכולה לשמש דמות חינוכית אך ורק לבת שלה ולא יותר... זאת את /היא/הם...שמעניקים לה את התואר הזה, וחבל . לכן זה באמת לא צריך להיות עניינו כל מה שקורה לה בחיים שלה.

maof

New member
וואלה הצחקת אותי...../images/Emo13.gif

זה מאוד פשוט מגלגלים ת'לשון כלפי מעלה...ללללללללללללל ובבת אחת משחררים.......אאאאאאאאאאא ללללאאאאאאאאאאאאאאאא את רואה כמה פשוט
לפתע נזכרתי שגם אני הייתי בסיטואציה דומה
באחד הימים שבילנו בעיר הנוער, עליתי עם הבן של זוגתי בעבר על אחד המתקנים, לפתע תוך כדי הוא אומר לי...מעוף מדגדג לי בבולבול
וואלה מדגדג
אחרי שהמתקן סים את הסיבוב הוא אומר לי אני רוצה עוד פעם זה נעים
ואני אומר לו...לאאאאאאא אני לא יכול כי הזיגדוג שאתה מרגיש גורם לי למשהו אחר
ולא נעים לי שכולם רואים
אבל תזמין את אמא היא תהנה מזה שאתה רוצה להיות איתה ואז הוא שואל אותי...גם לאמא יש בולבול היא גם תרגיש דיגדוג
ואני עונה לו ברשמיות...צ'מע ממני ומנסיוני לאמא אין בולבול והיא לא תרגיש דיגדוג
אז הוא שואל אותי...ואיך היא תרגיש כייף
ואני עונה לו...היא תרגיש כייף כי אצל אמהות זה אחרת
אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עולההההההההההההה שובבבבבבבבבבב צ'מעי ממני ורד תמצאי איזה אבא אצלו זה עובד אחרת
מעוף

יערית

New member
ת'שמע!

נשפכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לנו כאן
רוצה עוד סיבוב על הקרוסלה

שיהיה לו לבריאות ../images/Emo141.gif

לא חושב שכדאי לעשות עניין גדול מגילויי מיניות אצל ילדים. לכל היותר כדאי לומר להם, שנושאים כאלה רצוי לחלוק רק עם אנשים קרובים מאד, לא עם כל אחד.

ayb1

Well-known member
תיקון קטן בעניני בולבול

גם לאמא יש אבל את הבולבול של האימא שומר החבר שלה אצלו.

d a n i e l s 5

New member
"גיבורי תרבות"

כל דור ו"הגיבורים שלו"..... לא חושבת שצריך לעשות עניין.....אלה אותם "גיבורים" שבאים וחולפים לפי העונות..... החכמה היא לדעת להעביר לילדים את המשמעות של "גיבור תרבות " שכזה לעומת האחר האכותי יותר (כל אחד והאיכות שלו)....לדעת לתת להם את הכלים הנכונים להבין שזה רק נחמד/משעשע/חביב....אבל בלתי ניתן להשפעה והם לא אלה שישמשו לנו כמודל חיקוי לחיים. אני לא הייתי במופע שכזה אבל אותם "גיבורים" כיכבו לרגע בבית שלנו לפני כ-10 שנים (בגלגול הקודם שלהם), הבת הגדולה שלי הלכה לראות את המופע בזמנו...נקנו קלטות/ספרים ואפילו התחפשה לאחד מהם באיזה פורים ....שום דבר לא קרה לה...היא בסדר !!!!!! במהלך השנים באו והלכו עוד "גיבורים" כאלה ואחרים. אני חושבת שאם הבית יודע לשמור על הפרופורציות הנכונות בכל נושא, בכל תחום , לא יכול להזיק .....בקביל תמיד את יכולה לקנות כרטיסים להצגה טובה "ואיכותית" באחד התיאטראות.....והכל בסדר. קנית כרטיסים, תלכי איתם (בעסה לך) תשבי שם איתם ותביעי את דעתך בקולי קולות ותגידי בדיוק מה את חושבת על מה שאת רואה....זה מחלחל ויחלחל .

למעלה