איך אומרים לא?

איך אומרים לא?

אני יודעת שבטח יגידו לי כאן מה אכפת לך בכלל, מה הבעיה תגידי 'לא' וזהו. ובכל זאת אני חושבת איך לנסח משני הצדדים. מצד מי שמחפשת דירה עם שותפים ורואה דירות שלא מוצאות חן בעיניה (בגלל הדירה או בגלל השותפים) איך לנסח את זה שאני לא מעוניינת? בצורה שתהיה הכי פשוטה ולא תיראה על רקע אישי? ומצד מי שמחפשת שותפים וצריכה להגיד לא לשותפים פוטנציאלים מפני שהם לא מוצאים חן בעיניי? זה תמיד קשה לי

תהיי דיפלומטית

תגידי לשותפים בדירה שלא נראית לך שאת צריכה לחשוב על זה, ותרמזי שאת בודקת במקביל דירות אחרות. הם כבר יבינו את הרמז אם לא במקום, אז כעבור כמה ימים שלא תתקשרי אליהם. לגבי שותפים פוטנציאלים שבאים לראות את הדירה שלך את תמיד יכולה להגיד שחברה שלך נזכרה שהיא רוצה לגור איתך או משהו בסגנון ולפתור את אי הנעימות. אפשרות אחרת - פשוט להגיד את האמת ולשכוח מהקטע של ה"לא נעים". להגיד במפורש שהדירה לא נראית לך או לא מתאימה לך ולשותפים הפוטנציאלים שלא נראה לך שאתם משדרים על אותו גל. לי ערסית אחת אמרה שהיא צריכה לחשוב על זה, וממקור שגר איתה בדירה התברר שהיא אכן שקלה ו"נראה לה שלא נסתדר", כנראה כי הבינה שאני שונאת ערסים ואין לי סבלנות לאנשים סתומים.

אפשר לעשות את זה בדרך העדינה...

להגיד כן, ואז להפסיק לענות לטלפונים ובסוף כשעונים להגיד שכבר מצאת דירה שותפים והכל ואת כבר גרה שם.

Laybe

New member
הדבר הכי גרוע זה הסלולרי

מקשה על ההתחמקות "העדינה"

Laybe

New member
וברצינות:

במילים האלמותיות של היצור הקטן הירוק: פשוט אמרו לא - לא מתאים לי, לא מסתדר לי, לא מתחבר לי, לא מתנתק לי וגו'. קצר פשוט וקולע

למעלה