איך אומרים לא?

fayd הפשוש

New member
איך אומרים לא?

באו נדבר רגע בלי מסיכות ובלי העמדות פנים שמסתתרות מאחורי מילים יפות: אני אוהב סקס ואני לא ממש מתביש בזה, יש אם זה בעיה קלה, באו נאמר שעשיתי את זה אם קצת יותר מדי ילדים מהכיתה שלי, ועכשיו הם פונים אלי בדרישות.... לפעמים אפילו שלושה ילדים ביום, ואני לא מסוגל לאמר להם לא, מה לעשות?

infected CODE

New member
אאוץ'... ../images/Emo3.gif

כמה הומואים כבר יש לך בכיתה

TwelveEyes

New member
צרות של עשירים ../images/Emo3.gif (ונימפומנים ../images/Emo6.gif)

המממ.. אז מה, יש לך שם הרמון קטן, אני מבינה?
אלוני, אין ברירה. אין שום דרך לסלק אותם חוץ מאשר לסגור את הרגליים. אבל בעצם, מה הבעיה כאן? אתה נהנה מהעניין, לא? אתה *מעוניין* בזה, אחרת היית מזמן אומר להם לא, לא ככה?

resputin

New member
אני גם חושב שכך,

"צרות של עשירים", מזכיר לי את השרשור של סקס והגרביים עם הפנתר במיטה מאפי היקרה, נורא שעשע אותי. אממ... נעשה את זה ככה, אתה הגעת למצב הזה כי אתה אוהב סקס, אז עכשיו אתה צריך החליט- אחרי שטעמת מכל אחד, אתה יכול או א'. להמשיך להיות חיית סקס. ב'. להגיד לרוב לא, לשמור על קבוצה מצומצמת של 'כן'. ג'. לסגור את הבסטה. אני זוכר שאמרת לי לא ממזמן, ש"נוצרו עלייך שמועות", מבלי להעליב, איך בכלל אתה יכול להתפלא שהן נוצרו, או לא להיות איתן בלב שלם.? אתה זה שחוללת אותם בכך ששכבת, במילים שלך אבל לא במדוייק, עם מספיק אנשים מהכיתה שלך? פשוט תגיד להם שמספיק זה מספיק וזהו. ובכלל, באים אלייך בדרישות.? מה זה זה, בית זונות.? אני הייתי מעיף נוגרות ולטמות לכל עבר. יום...סביר
.

fayd הפשוש

New member
לא לא לא אתם לא מבינים (נימפומן?!?)

דבר ראשון לא צריך להיות הומו כדי לקיים סקס אם גברים עברו לי במיטהמ יותר סטרייטים שרצו לנסות מאשר הומואים בכל מיקרה אני לא רוצה להמשיך אם זה אבל אני לא יודע איך להפסיק! סתם לבוא יום אחד ולהגיד זהו! ניגמר! אני לחא יודע אם אני מסוגל..... אוי שיט! אלוני תפוס את עצמך בידיים (לא לא באבר אחר!) ותגיד לא! אני כן יכול להגיד לא.... השאלה היא אם אני רוצה ניראה לי שאני יעשה מה שרספוש אמר אני פשוט יגיד לא לכולם וישאיר לי קבוצה מצומצמת של שלושה אנשים שישעשעו אותי במיטה! (רספי.... אני? נוגרות ולטמות? תעשה לי טובה אתה יודע שכשאני הולך מכות אם כבר זה בערך פעם בשנה ואני פשוט נושך את האנשים קודם בפנים ואחר כך באזורים רגישים אנ ייודע שאני לא אוהב ללכת מצכות אם הידיים והרגליים) (דנה! נימפומן?!?!?!?!?!?!?!?)

sunshine03

New member
אני מנסה להבין איזה סוג תשומת לב ..

אתה מנסה לקבל מהפורום, ומה זה אמור לעניין אותנו?! טוב נו....

dannnnnna

New member
שתקי!!!

לא לימדו אותך שאם אין לך משהו נחמד להגיד עדיף לסתום את הפה?

fayd הפשוש

New member
אוקי זה שאתם לא מבינה את ההואי של

הפורום ובעצם לא מבינה שכולנו פה חברים, ידידם, ובעצם מעין מישפחה לכולם פה זה לא אשמתי אם לא מנסה לקבל שום תשומת לב מהפורום (תאמיני לי שאני מקבל מספיק) אני רק התיעצתי בקשר לבעיה שיש לי! וסליחה אבל אם זה לא מעניין אותך למה הגבת לשישור שלי?

2ndskin

New member
מסכנון...

אין לי מילים באמת... בהחלט צרות של עשירים...

going mad

New member
אה...לא?

אממ...באים אליך בדרישות? אתה חייב למישהו משהו? אתה זונה או משהו כזה? אני הייתי מעיף אותם לאלף עזאזל! מיהם בכלל שאתה לא יכול להגיד להם לא? אני חושב שדי הבאת את זה לעצמך, אולי לא היית צריך לתת לנחש לצאת מהכלוב כ"כ הרבה... אתה אוהב סקס, הכל טוב ויפה, אבל הייתי מציע לך למתן את עצמך קצת, ובדוק עם עצמך שאתה לא נותן את הרושם הזה שמי שרוצה יכול לקבל...

דימונאי

New member
אז כהה......

כנראה שאתה מהאנשים שצריכים סיפוק מיני באופן מאוד גבוהה וגם לי זה היה ולא הייתי יודע להגיד לא...אבל תנסה לעצור את עצמך ופה תוותר על אחד ושם תוותר על אחד ואתה תראה שאתה כבר לא תרגיש את זה.....

Chandler Rulz

New member
יש לי פתרון...

שלח אותם אחד לשני... חחחח לא, סתם, עכשיו ברצינות.. תגיד להם שאתה לא הבטחת כלום לפני (אלא אם כן הבטחת, ואז זה סיפור אחר..) ושאתה לא זונה של אף אחד, ושיעזבו אותך בשקט.. וחוץ מזה, כמו שכולם אמרו.. צרות של עשירים..

למעלה