איך אומרים בלי לפגוע??

zigidust

New member
איך אומרים בלי לפגוע??

אני נפגש עם יזיזה והקשר שלנו הוא מיני בלבד - בלי שום כוונות רומנטיות או תוכניות למסד את הקשר ליותר אלא מאשר קשר מיני וידידות בלבד הצרה שלי היא - שלמרות שאנו מתקלחים לפני הסקס יש לה ריח רע מאיבר מינה איך אני יכול לאמר לה בלי לפגוע בה??? הייתי סמח לשמוע גם דעה של בנות - איך לפתור את הבעייה תודה - זיגי דאסט

Gימל

New member
אולי אם תנער את האבק (דאסט)

הבעייה תפתר? ואם לא, לפחות תשאר סם-מח (וכל זאת בלי לפגוע ובלי להפגע)

השתגעת???!!! אתה שותק!!! אף מילה...

...אתה הרי לא מתחתן איתה, אתה לא אוהב אותה, סתם מזיין...וגם היא... להמה לך לתת לה הרגשה "חרא", אולי עבור משהו אחר בחייה בעתיד, בהווה או בעבר לא תהי, יש, הייתה בעיה עם הריח, אולי רק לך זה מפריעה?... אז למה לקלקל?...
נ.ב. חשבת שאולי לזרע שלך יש טעם ממש "רע" והיא בכל זאת מוצצת לך???... והפה שלך מדיף ריח לא נעים? ואתה מפליץ בזמן הסקס?... כמובן שהכל פרי דמיוני החולני... אבל... יום נעים...

../images/Emo110.gifמוניקה, את צוחקת? מיכאלה-לה

...תסבירי בבקשה לגברת הנחמדה, בעלת זרועות התמנון... אייך הגעתי לפורום, אייך שרדתי את פירוקו, אייך הוא קם לתחיה כפניקס האגדי...ואני שוב אצתי לקראתו... ולעניננו מוניקה, מה דעתך לשלוח את הקטע שלך של הפיספוס, ליגאל שילון, ניזכה במקום הראשון בתום השנה, נקבל
עם גג נפתח וניסע אל האופק... ל
שלי, ושם נדון בכל הסוגיות של ה"פיספוסים" עד כה...
נ.ב. מה זה אומר עכשיו? שאת תפסיקי לפספס אותי?... נ.נ.ב. ומה הכוונה? כי אני מכיר פיספוסים בבעיטה לשער, "פיספוסי לשון"...

שלהבת4

New member
אני הייתי ממליצה דווקא

על תכשירים נפלאים כמו K700 . בפעם האחרונה שהשתמשתי בזה זה חולל נפלאות לחיי המין שלי....

אילה.

New member
זה רק נדמה לי

או שבאמת חסר לך שם star? אז מה זה אומר? א י ל ה עם אבק של כוכבים

zigidust

New member
לכל המשיבים הלא רציניים

אני דווקא שאלתי שאלה רצינית אבל לצערי אני רואה שבפורום הזה ישנם אנשים עם חוש הומור ירוד מאד חבל זיגידאסט

לזיגי...

המאובק. אני אנסה לתקן את הרושם הגרוע מאוד, באמתחתי רעיון רציני במיוחד: אולי, הגיע הזמן להוציא, לאוורר, לנער (ולאבק) את מסכת האב"כ מן הארון. כך תשיג 2 ציפרים במכה אחת, המסכה תיבדק בתנאי שטח והערך המוסף של הדבר הבולט הזה שבמסכה, אינו יסולא בפז. סלטה - רצה הביתה לבדוק.

שוב פעם אתה טועה, ידיד בעל הטעם...

...והריח... התגובות שקבלת הן הרציניות ביותר של הפורום...אבל אתה שוב טעית... כי זה הפורום שבו עושים בלשון אחד לשני ואילו אתה עושה לשון לכוס, שזה באמת שונה... לו פנית לפורום "כוסכוסי לשון", אז היו לך "אחים" לתחום...
נ.ב. למה לא פנית לפורום "רפואי"?...

למעלה