איי תראו אותי.... הצתלמתי אתמול וסרקתי את התמונה למחשב בנות אני מחכה לתגובות....
א אלי מרקו New member 14/3/02 #1 איי תראו אותי.... הצתלמתי אתמול וסרקתי את התמונה למחשב בנות אני מחכה לתגובות....
A actress New member 14/3/02 #5 יש "נעלי מרקו" ../images/Emo13.gif וגם המפגש של... מיכאל בראשל"צ איפה שצילמו את היקב והמעדניה .
א אלי מרקו New member 14/3/02 #6 בקשר לזה... אולי הפעם אני יוכל לקבל מידע?,תוכלי אולי לתת לי פרטים על המעדניה?
A actress New member 14/3/02 #7 על מפגש מיכאל??? מצלמים שם פעם בחודש את החלון והכניסה וכל השאר זה הצילומים שמצלמים באולפן כל חודש מגיעים הצלמים ומצלמים את האזור וגם את האזור של היקב והאספרסו בר שנקרא הפאב של יותם וזהו
על מפגש מיכאל??? מצלמים שם פעם בחודש את החלון והכניסה וכל השאר זה הצילומים שמצלמים באולפן כל חודש מגיעים הצלמים ומצלמים את האזור וגם את האזור של היקב והאספרסו בר שנקרא הפאב של יותם וזהו
ג גברת לד New member 14/3/02 #12 שאלה..... שאלה... איך סקסי כמוך מוצא את עצמו משועמם? מה אני נראת לך- ליצן?
ג גברת לד New member 14/3/02 #14 אתה בטח בלונדיני או שחורדיני אדון סקסי, אתה כל כך עסוק שאין לך זמן להחזיר תגובות לאנשים? אולי אתה באמת כזה סקסי למדת רק להיות יפה ולשתוק!
אתה בטח בלונדיני או שחורדיני אדון סקסי, אתה כל כך עסוק שאין לך זמן להחזיר תגובות לאנשים? אולי אתה באמת כזה סקסי למדת רק להיות יפה ולשתוק!
א אלי מרקו New member 14/3/02 #16 אז בקשר ל "אתה משועמם" אז כן.אבל אני נהנה לנהל את פורום זה ובמיוחד שזאת הסידרה האהובה עלי. אלי
ר רונה וסמדר ו מא יה New member 14/3/02 #17 ../images/Emo45.gif נראה טוווווווווווווב וסקסי במיוחד כשמתפוצץ לו הוריד ברכה