איי תאילנד באוגוסט

rotemgu

New member
איי תאילנד באוגוסט

שלום לכולם,

אני מתכננת לטוס לבד לתאילנד לארבעה שבועות, מאמצע יולי עד אמצע אוגוסט, מתוכם 9 ימים בדרום.
רציתי לחלק את הימים בין פוקט/קופיפי לבין קוסמוי - נופים, טיולים ומעט מנוחה (לא ממש מעניין אותי לבלות ימים שלמים על החוף ולילות שלמים במסיבות...).

הפחידו אותי שאין לי מה לחפש בפוקט ובקופיפי באוגוסט, כיוון שגשום מאוד בעונה הזו.
אשמח לשמוע מאנשים שביקרו שם בתקופה זו האם אכן המצב כ"כ גרוע ואכן לא ניתן לטייל וליהנות.

בנוסף אשמח להמלצות על מקומות לינה נחמדים וזולים (בכל זאת סטודנטית...) באיים אלו.

המון תודה,
רותם

sani48

New member
קודם כל

בלי קשר למזג אויר,ב9 ימים לשלב גם את פוקט וקופיפי,וגם את קוסמוי,זה לא הגיוני(את מודעת למרחק בנהם?)חבל על הכסף של הכרטיס טיסה,תבחרי צד אחד של האיים,ותנצלי אותו כמה שיותר,בתקופה הזו באמת בדרך כלל המזג אויר הרבה יותר טוב בצד של קוסמוי וקופנגן,אבל זה גם עיניין של מזל,ואף אחד לא יכול להבטיח לך שגם שם לא יהיה גשום שתיהי,לשיקולך

Vadik Sh

New member
טיסות פנים וטיסות בין מדינות

היי
אני פחות יכול להמליץ על הפעילויות עצמן אבל בגל הקשור לנושא של טיסות זולות לתאילנד או טיסות זולות להודו וטיסות פנים בהודו או תאילנד אז תבדוק את בסוכנות flyeast מחירים כמו שהם הציעו לא מצאתי בשום מקום אחר.
בכל הקשור למזרח הם הכתובת.
גם יעזרו לך בתכנון המסלול.

היי רותם

כדאי ללון בתקופה זו בצד של קוסמוי וקופנגאן,בתקופה זו לא צפויים גשמים בצד זה.
גם מבחינת מעברים,יותר זול ונוח לשהות בצד אחד של האיים.
אכן בפוקט ובקופיפי צפויים גשמים בעונה זו.
בהתחשב במגבלות הזמן שיש,כדאי להתמקד בצד אחד,שהוא קוסמוי וקופנגאן.
יש לקחת בחשבון שקוסמוי וקופנגאן לא זולים בתקופה זו
מדובר על עונה עמוסה מכיון ומדובר באיים שלא צפוי לרדת שם גשם,לעומת שאר האיים בתאילנד.
לגבי לינה-הכל שאלה של תקציב.
ישנם גסט האוסים החל מ800 באט ללילה-כדאי להגיע ולראות בעין שהמקום לטעמכם
או מלונות 3-4 כוכבים החל מ1900באט ללילה.

תהני

ליאת

rotemgu

New member
תודה רבה!

האמת היא שמflyeast לא קיבלתי הצעה אטרקטיבית, נותרו להם רק כרטיסים לטיסות יקרות...

למעלה