איי פון 3

R S Z

New member
איי פון 3

בעיה היא בהתחברות לויי פיי. האיפון רואה את הרוטר מוגן WPA אבל לא מצליחים להתחבר כי הסיסמא לא נכונה. שינינו סיסמא ברוטר כמה פעמים וכלום לא עוזר. התחברות לרשת לא מוגנת כלומר ללא סיסמא עם האיפון עובדת היטב. מחשב נייד מתחבר מעולה לרשת מוגנת סיסמא כך שהבעיה באיפון. יש למישהו רעיון איך מטפלים בבעיה כזו.

amitp

New member
-->

ל3G יש בעיה עם WPA.

בחיפוש ברשת עולים מספר שלבים אפשריים לפיתרון:
1. לוודא שרשת תומכת 802.11b/g, ולא רק n. כמו כן לוודא שהרשת לא מוגנת ע"י MAC ID.
2. להגדיר את הרשת ידנית במכשיר (לבחור בother ולהכניס את הנתונים ידנית) - לפעמים האייפון לא מזהה נכון את סוג הרשת.
3. יש דיווחים ברשת ששימוש בסיסמא שהכילה רק אותיות קטנות (lower case) או שRESET + שיחזור הגדרות יצרן בנתב פתרו את הבעייה.

במידה וכלום לא עוזר - להחליף את הגנת הרשת לWEP.

R S Z

New member
איפון 3

תודה על התגובה המפורטת, בדקנו אפשרות חסימה MAC ואין, שינוי סיסמאות, אותיות גדולות קטנות ומספרים בהרכבים שונים.לא עזר. ניסיתי גם WEP והתוצאות ללא הצלחה
מה שנשאר זה להכניס נתוני תקשורת ידנית. קיימת אפשרות לראות טבלת נתוני תקשורת ריקה לנתונים כמו DHCP,איי פי ראוטר וכ'ו , לא מצאתי באיפון אפשרות להכניס נתונים ידני, הסבר יוכל לעזור מאד.

amitp

New member
--->

1. אין לי את אותו הFirmware שאתה מריץ כך שאני לא יכול לציין נתיב מדוייק, אבל תחת הגדרות --> רשת אלחוטית, במקום לבחור את שם הרשת צריכה להיות לך אפשרות של "אחר". במידה ותבחר בה אתה אמור להיות מסוגל להגדיר את הרשת ידנית (לפני שאתה עושה את זה מחק את ההגדרות שזוהו אוטומאטית בנסיונות הקודמים שלך - לדעתי צריכה להיות אפשרות של "שכח" בתוך הגדרות הרשת).

2. אני מבין שבדקתם רשתות אחרות לא מאובטחות. במידה ואתה מבטל לחלוטין את אפשרויות האבטחה בנתב הזה אתה מצליח להתחבר אליו?

R S Z

New member
הנחיות

לגבי סעיף 1 שלך, ניסינו ללא הצלחה, אבדוק פעם נוספת
לגבי סעיף 2 שלך, בהחלט האיפון מקיים תקשורת וייפיי עם הרוטר שלנו ובתנאי שיהיה ללא הצפנה.
קראתי בהרבה בעיות באייפונים בענין התקשרות לויי פיי, מצאתי המון רעיונות כמו למשל להוסיף גרשיים לפני ואחרי הסיסמא ועוד כל מיני רעיונות מוזרים שלכאורה עבדו אצל הכותבים , לצערי אצלנו זה נכשל.
נראה שתקשורת ה WIFI היא כשלון אמיתי לאור הכל כך הרבה תלונות בעיקר באתרים זרים, מזכיר את הבאג במפות ה GPS בדגמים האחרונים של אייפון, לא פחות מפלופ אמיתי שלא מתחבר למותג הזה.

למעלה