איי פוד לאן?

MadManIII

New member
איי פוד לאן?

עכשיו שזה רישמי שארוע של אפל יתקיים ב7 בספטמבר, וכנראה יתמקד בנגנים שלהם. מה לדעתכם הם ייציגו? כמה עוד אפשר לפתח את האייפוד קלאסיק?

ברור שיש

אייפוד קלאסיק 320 ג'יגה שפועל בכח המחשבה. פלאג שאתה מכניס לאוזן, ומאותו רגע מספיק שתחשוב על שיר והאייפוד מעביר אליו. בכיף!

uriler

New member
אני חושב שדווקא הקלאסיק יקבל שדרוג

מינורי, בעיקר החזרת הנפח ל 160. לדעתי השדרוגים הגדולים יהיו טאץ' 3 (מצלמה, GPS?), ושאפל חדש (אחרי הכישלון בשאפל דור 3, הם חייבים לעשות משהו מוצלח יותר)... יש גם שמועות על נאנו טאץ' או משהו דומה, אבל זה אני כבר בספק.

LinkTree

New member
למה - הפיצר של רשתות חברתיות לא נראה לך מגניב

למה - הפיצר של רשתות חברתיות לא נראה לך מגניב?

Word Up

New member
הקלאסיק סביר להניח ירד מהמדפים.

טושיבה הודיעה שהיא מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים לנגנים[1.8"] אז סופו של הקלאסיק קרוב.

LinkTree

New member
אני מאוד מקווה שלא ירד

אחרי שהאייפוד קלאסיק 160 שלי נגנב אני מאוד מקווה שיצא כזה - גיליתי שהאייפון לא מצליח להחליף את האייפוד הישן והטוב

AYELET1

New member
קשה לי להאמין שזה סופו של מכשיר המאפשר

נגן עם נפחים גדולים בתוספת דיסק קשיח נייד. הפלאש, על כל נפחיו הגדלים והולכים לא מצליח להשיג את הדיסק הקשיח (באופן בלתי מפתיע).

פבלנד

New member
אני לא חושב שירד

אני מקווה שיעבור לפלאש בנפחים גדולים - מה שבטח גם ייקר את העניין יש כמה דברים קטנים שאני עדיין מחכה שיגיעו לנגנים קרוס אובר בין שירים, קובר פלואו לפי ז'אנר או אומן (יש לבוב דילן מספיק אלבומים לקובר פלואו). אולי יחליטו בכלל על מהלך שבו האמירה היא איכות וישפרו את האות שיוצא משקע האזניות? ויצרפו אזניות יותר טובות לבחירה ביניהן לבין הרגילות במעמד הקניה?

CPUBOOM2

New member
לא חושב שהקלאסיק ירד מהמדפים אבל יש סיכוי

סביר שבעוד זמן מה יחליטו ,באפל, להפסיק את הייצור . הקלאסיק כבר לא מכניס להם הרבה(באופן יחסי כמובן לטאצ') . עם הזמן אנשים שפוט פחות מעדיפים אותו . אני מסכים שיש מי שרוצה 160 ג'יגה אך האם אחוז האנשים שרוצה קיבולת כזו רב יותר מאלה שרוצים נגן רב-תכליתי ומוכנים להסתפק בקיבולת קטנה יותר? אני לא חושב. כאמור,האייפוד קלאסיק לא ירד בזמן הקרוב אבל לדעתי לקראת הכנס הבא כבר נראה את סופו .

אני אסתפק ב: Touch HD בעל יכולות מולטי ..

מטורפות כמו.. 1-מקרן על שלא נשרף אף פעם ויכול להקרין על מסך של עד 100" באיכות גבוהה מאד!. 2-מצלמה באיכות על ,בעלת 10 מגה פיקסל (מספיק לי) HD כמובן 3- ארבעה רמקולים סטריופוניים תוצרת B&W ובעל מגבר של Harman Kardon יכולות HD כמובן חחח 4- תוסף חינמי מולטי מגניב וכמובן באיכות HD שמגיע בתוך המארז המהודר והוא , הן... אוזניות אלחוטיות של Sennheiser וזהו נראה לי בכללי אני לא מבקש הרבה וזה נראה לי סביר שיצא בספטמבר . אתם לא חושבים?

פבלנד

New member
למה אתה בטוח?

דווקא הררהרתי בעניין וחשבתי שאם עכשיו עברית מגיעה עם האיפון - יש מצב שהיא תגיע עם האיפודים החדשים, לא? ברור שאם מדובר על פריצת הקושחה אז לא. אבל אולי העברית תבוא מובנית במכשירים החדשים?

Word Up

New member
העברית מגיעה עם האייפון במטרה למכור

כאן 100,000 מכשירים, והקלאסיק בארץ לא מתקרב אפילו לכמות הזאת.

פבלנד

New member
לא חשבתי על כמויות - אלא על עצם זה

שהעברית "נכנסה לסיסטם" של אפל. בואו נקווה.

למעלה