איי פארו

Jules Verne

New member
איי פארו

מחר, נבחרת ישראל בכדורגל תשחק באיי פארו. מדובר בקבוצת איים, שממוקמת בין בריטניה לאיסלנד, עם כ-40,000 תושבים. האיים נמצאים תחת אוטונומיה של דנמרק. בימים האחרונים משודרים במהדורות החדשות תמונות מהאיים היפיפיים הללו. אוירה שקטה, נוף ציורי - חבל על הזמן. שווה קפיצה לכמה ימים לניקוי ראש.

p i n g o

New member
כמה שווה הקפיצה הזאת? ../images/Emo13.gif

אמרו בטלוויזיה היום, שנורא יקר שם, שלא נדבר על הטיסה הארוכה...
לא הבנתי איך קוראים לעיר הבירה שם, מישהו יכול לעזור? איך הוגים וכותבים את זה??

Jules Verne

New member
על איי פארו

על פי מדריך לונלי פלנט, עיר הבירה של איי פארו נקראת טורסהאון. לגבי עלויות הגעה ושהיה - אכן לא זול שם, אבל אם אתה בא רק לכמה ימים ואתה באמת חובב נוף ואוירה סקנדינביים, ההוצאה עשויה בהחלט להיות מתקבלת על הדעת (הכל יחסי כמובן...). אני מצרף לך את הקישור לדף האינטרנט של לונלי פלנט על איי פארו, המכיל כמעט כל מה שניתן לעלות על הדעת על קבוצת האיים הללו. לטעמי שווה קריאה.

Wing Chan

New member
יאללה מכות!!!

אבל נו כמו שמכירים את הנבחרת שלנו, היא בדיוק תפשל ברגעים המכריעים.

בעבר התכתבי עם בחורה

מאיי פארו (הייתי בטוחה שמבטאים פראו). היא היתה שוחלת לי צילומים מדהימים של המקום, לוחות שנה, חוברות תיירות וכו'. נשארתי פשוט בהלם מהיופי של המקום. מה שכן, בכל תמונה פשוט ראו שזה אזור ממש קר, לא כי היו שלגים או משהו כזה, אלא כי הנופים היו שונים, קשה להסביר. הקטע המצחיק הוא ששמה של הבחורה היה כמו שלי- שרית, או יותר נכון, שריתה. אם למישהו יש קצת כסף וזמן פנוי נראה לי שהמקום ממש שווה ביקור, ולו רק כדי לראות שם את התושבים הבלונדינים עם האף והלחיים הסמוקות.

למעלה