אבל הם עוד צעירים....
T the ror New member 15/10/06 #19 זו החלטה של אותו האדם... כך שברור שלא אנתק קשר אם אותו האדם(עד כמה שניתן כמובן). אני אמשיך בדרך שלי שניראת מתאימה לי והוא בדרכו שלו בתיקוה שזה לא יהרוס/יגביל קשרים קיימים.
זו החלטה של אותו האדם... כך שברור שלא אנתק קשר אם אותו האדם(עד כמה שניתן כמובן). אני אמשיך בדרך שלי שניראת מתאימה לי והוא בדרכו שלו בתיקוה שזה לא יהרוס/יגביל קשרים קיימים.
T TEPELA New member 15/10/06 #24 מה פתאום להתנתק?? אם זה מישו שחשוב לכם, צריך לנסות להבין את המניעים שלו. אם הם אמיתיים- סימן שהוא בדרך הנכונה.
מה פתאום להתנתק?? אם זה מישו שחשוב לכם, צריך לנסות להבין את המניעים שלו. אם הם אמיתיים- סימן שהוא בדרך הנכונה.
א אבנר ר New member 15/10/06 #25 לא ממש.. גם אם אחרי שיחה איתו נראה שהמניעים שלו אמיתיים, לאדם מאמין יהיה קשה להגיד שהוא בדרך הנכונה.. אבל ברור שאני מסכים שלא צריך להפסיק להיות איתו בקשר.
לא ממש.. גם אם אחרי שיחה איתו נראה שהמניעים שלו אמיתיים, לאדם מאמין יהיה קשה להגיד שהוא בדרך הנכונה.. אבל ברור שאני מסכים שלא צריך להפסיק להיות איתו בקשר.
T TEPELA New member 15/10/06 #26 בעיקרון נראה לי שהדבר הכי טוב זה לדבר איתו על דברים בעקיפין ואז להבין מה נסגר איתו. מה אם הוא עושה את זה מתוך התאהבות במישהו.. מה אתם חושבים??
בעיקרון נראה לי שהדבר הכי טוב זה לדבר איתו על דברים בעקיפין ואז להבין מה נסגר איתו. מה אם הוא עושה את זה מתוך התאהבות במישהו.. מה אתם חושבים??