איי יי יי

mi16

New member
איי יי יי

תפסו אותי על מהירות. בעודי עוקף רכב כאשר אני בנתיב השמאלי קופץ לפתע השוטר ומסמן לי לעצור. שואל אם אני ממהר עניתי לא. למה? בוא אני יראה לך. הולכים אנחנו לניידת והוא שולף את האקדח (לייזר תרגעו) 119 ממרחק 241 מטר. לא יכול להיות אני טוען והוא מורה "גש לרכב ואני יכין לך דו"ח. כשהוא חוזר הוא מורה לי לחתום ואז בקשתי לנצל את זכותי לרשום את גרסתי. למרבה הפלא הוא סרב. ואמר אתה רוצה אני ארשום. אז התחלתי לשפוך: ציינתי שנסעתי בנתיב השמאלי כאשר עוקפני רכב מצד ימין ולפתע קפץ שוטר אל מרכז הכביש... פה הוא התחיל לצעוק.!!! "אני לא רושם את זה! אם אתה לא רוצה לחתום תסע ותקבל את הדו"ח בדואר!" בקשתי שיפסיק לצעוק ושיתן לי את שמו. אז הוא הורה לי חד משמעית: "סע!! אם יש המלצות למנייהן אנא תתכבדו חיים

_casper

New member
תראה....

בעיקרון השוטר חייב לרשום כל מה שאתה אומר, אני פעם הכתבתי לשוטר 10 דקות שלמות סיפור מפה ועד הונדורס שחצי ממנו לא היה נכון והשוטר ידע את זה....אבל הוא חייב לרשום את כל מה שאתה אומר גם אם זה לא לרוחו. הבעיה היא שתיהיה לך בעיה להוכיח את זה בבית המשפט כי זאת מילה שלך נגד שלו והשוטר יוכל להגיד שפשוט לא היה לך מה להגיב אז הוא לא כתב כלום. השאלה היא האם הודת באיזשהי צורה בפני השוטר שנסעת במהירות שהוא מדד לך. תאר גם את תנאי הדרך...גשם? לילה? רכבים נוספים חוץ מהשניים שציינת..??

ב א ר י

New member
ידידי היקר...

שמע אני לא רוצה להכניס אותך לאשליות וכל זה מסביב,אבל לפי דעתי אכלת אותה ! המינימום שהיית צריך לעשות זה להתעקש ולעמוד על זכותך לקבל את שמו ומספרו או לראות אותו מבטל את הדו"ח ! היות ולא עשית כנראה אף אחד מהשניים צפה לקבל את הדו"ח בדואר. ואם אתה רוצה להתעקש עליו לך למשפט ונסה את מזלך שם. בכל מקרה לעולם אל תוותר על זכותך לקבלת שם של עובד ציבור ומספרו אם סיכן הוא את חייך או חייו ! בארי

© DrorZi

New member
אני חושב דווקא הפוך

שיש לערן סיכוי כל שהוא. למרות ששוב זה מילה שלך נגד השוטר בקש להישפט פרט את כל מהלך העניינם כפי שתיארת פה. האם השוטר היה לבד
או שהם היו זוג
יש לך את מספר הניידת
אני מציע לך לנסות לשאול את זה גם בפורום של טופספייד/ספידטרפס הן יודעים יותר מאיתנו (אשמח אם תחזור לספר לנו מה הם אומרים)
דרור זי,מצטער לשמוע כאלה דברים.

למעלה