איי, חלקכם ייהנה מזה... דין סידור המיטה.
ד דער קאָצקער אנארכיסט New member 19/12/06 #3 בקיצור, קחו והדביקו: http://antidos.livejournal.com/124954.html?style=mine
פ פנדיאני New member 19/12/06 #8 קראתי את זה בשעתו ונהניתי עד מאוד. אממה, שבלינק הנוכחי נוספו עוד כמה תוספות חשובות לתועלת המעיין, ועל כך יבורכו מן השמים.
קראתי את זה בשעתו ונהניתי עד מאוד. אממה, שבלינק הנוכחי נוספו עוד כמה תוספות חשובות לתועלת המעיין, ועל כך יבורכו מן השמים.
ד דער קאָצקער אנארכיסט New member 19/12/06 #7 תגיד, הכול טוב? הניק שלי צורם לך בעיניים? היית מעדיף שלא אכתוב? העלבתי אותך איכשהו? לא קיבלתי מציצה? מה בדיוק?
תגיד, הכול טוב? הניק שלי צורם לך בעיניים? היית מעדיף שלא אכתוב? העלבתי אותך איכשהו? לא קיבלתי מציצה? מה בדיוק?
ב בן הצבי New member 19/12/06 #9 כתוב! כתוב! איך לימדנו רבינו הקדוש (ויש לי בדיחה טרי` שלו, שהגיעה אלי מכלי שני..)? ``אל יבוש מפני המלעיגים!``
כתוב! כתוב! איך לימדנו רבינו הקדוש (ויש לי בדיחה טרי` שלו, שהגיעה אלי מכלי שני..)? ``אל יבוש מפני המלעיגים!``
ב בן הצבי New member 19/12/06 #11 תיינוג גאדל בעיעייסער? לא אליו כוונתי, כי לרבינו הקדוש, מייסד הטיש.