איי הב א סקופ!

איי הב א סקופ!

למוגבלים שביננו: I Have A Skope (אחמ.. אחמ.. שיר אחמ.. אחמ..) דיברתי עם ליאל... בשיעור מתמטיקה היה לנו הרבה על מה לדבר.. (חי חי חי מי לומד?!) ושיר.. לא היא לא לומדת.. היה מצחיק... ידיד שלי התחיל לשאול אותה שאלות.. והוא ביקש ממנה לשיר את השיר רואים עלי.. והיא אמרה שהיא לא יודעת ת'מילים.. (פ'חחח עלק..) אז הוא אמר לה.. יאללה נו.. רק ת'פזמון.. אל תשירי.. רק תגידי ת'מילים.. ואז התחלתי לברר איתה כל מיני דברים על הפיזמון הזה.. לא הבנתי הרבה..חחח קיצר.. סיפרתי לה על הפורום הזה... והיא אמרה שהיא מודעת לו כבר.. (אביטל זאת את סיפרת לה לא?!) קיצר... אמרתי לה להתחבר.. כי אני ושיר עושות שטויות.. היא אמרה לי לא לעשות שטויות... אמרתי לה אבל זה מצחיק.. ואז שאלתי אותה גם עם היא זוכרת איזה זיו אחד.. מהרקדנים שרקדו איתה בקליפ.. והיא אמרה שכן.. והיא שאלה איך אני יודעת.. אז אמרתי לה שהוא הגיע לפה והעלה תמונות שלו איתה.. והיא אמרה שהיא חייבת להיכנס.. אמרתי לה שגם יעשו לה את השם באדום.. חחחחח טוב זהו.. זה כל מה שיש לי לספר.. אני מקווה שהיא תגיע.. יהיה מצחיקקקקקקק.. נ.ב: שיר.. את כן על סמים לא יעזור לך מה תגידי!

אממ נ.ב נוסף:

ידיד שלי אמר לחבר שלו: נגעתי בליאל, קולט?! חחחחחח מבינים?!?! ליאל?! קולט?! ליאל קולט?!?! מבינים?! נ.נ.נ.ב: שיר אני לא אתפלא עם לא הבנת..(חי חי חי)

SloveK

New member
אני לא על סמים!!!לאנשים אסור להשתגע

??? וחוץ מזה איתך זה משהו לא מוגדר! שיגעת אותי!!!!!! ואני לא אתפלא אם גם את ליאל

sisty

New member
../images/Emo9.gif, איזה סקופ../images/Emo70.gif--->

קודם כל, נראה לי שאמא שלה אמרה לה שהיא הייתה בחו"ל כי איתה דיברתי, אבל כן, אחרי זה סיפרתי לה שוב
.
כשיהיה לה משתמש, הוא יואדם. (מהמילה אדום חחח
).
השטויות שלך נכנסות תמיד לאוף-טופיק, ולצערי חצי מהפורום (טוב, גם אני קצת מתחרפנת, אבל כל עוד זה
זה פסדר
ו........בוקר טוף ולי יש היום מבחן בערבית.

למעלה