איי הב אנדר סקופ!!

איי הב אנדר סקופ!!

למוגבלים שביננו: I Have Another skop (אני לא יודעת אנגלית.. זה ידוע.. תתגברו..) אממ מסתבר.. שלא רק שיר על סמים.. אלא גם ליאללללל חחחח כן כן... שמעו.. שיר סיפרה לי פה משהו... אתם חייבים לשמוע.. שיר ליאל ועוד 2 חברות שלהן הלכו לבריכה בקיבוץ כנרת.. וליאל אמרה להן שאם שואלים אותן אז הן בנות דודות שלה.. ואז השיכורות האלה התחילו לצחוק ואמרו: יווו אנחנו בנות דודות של ליאל.. וניסו להפיל אותה לבריכה.. והן ניסו גם לקחת אותה עם הכיסא למים.. לא הצליח להן.. קיצר בסוף ליאל נשכבה על הריצפה (מסיבות לא ברורות...) ואז שיר כזה וחברות שלה באו לדחוף אותה למים.. אז ליאל קמה ואמרה.. נו טוב תנו לי להוריד את המכנסיים.. ואז היא ברחה להןןןןןן חחח לא מצחיק.. אבל אני חייבת לספר את זה למה אני חייבת לראות את שיר מגיבה על זה... :)

SloveK

New member
בתאל יש לך כמה וכמה טעויות

קודם כל סיפרתי לך כי זה מצחיק ולא כדי שתספרי לכל העולם... זה בכלל לא הלך ככה!!! תראי,הלכנו לכנרת ואז לבריכה שמה,והיינו עם בגדי ים!!!תדגישי!!! קיצר,בדרך ליאל אמרה שאם אומרים לנו משהו אז אנחנו דודות שלה אז סתם אני וחברה שלי אמרנו יששששששש אנחנו דודות של ליאל וכו אבל זה היה סתם בצחוק ולא יותר מזה אחרי זה קראנו לה אני וחברה שלי (אותה אחת ממקודם) כי רצינו להפיל אותה למים (היינו מחורפנות ורצינו לעשות משהו,והיינו בתוך המים והיא הייתה עם עוד חברה בחוץ) אז קראנו לה והיא אמרה מה אתן רוצות להפיל אותי,ולא הבאנו איך ידעה,חשבנו שהיא שמעה אותנו כבר ובסוף היא סתם נחשה אז היא באה ועמדה רחוק,ואחרי זה אמרתי לה כאילו אני רוצה להגיד לה סוד אז היא נשכבה על הרצפה כדי להתקרב אליי ושאנחנו לא נפיל אותה ואז ניסינו למשוך אותה אז היא אמרה לא לא חכו אני רק אוריד את המכנסיים אז אמרנו לה טוב נו,אז סתם השפרצתי לה קצת על הפרצוף ואז היא קמה כאילו להוריד את המכנסיים והיא אמרה פחחח נראה לכם וברחה לנו זהו!לא כמו שאת ספרת,פברקת את כל הסיפור!!! חוסה! ואני לא על סמים ובטח לא ליאל-בסוף יחשבו שאת רצינית פה!!!

miranda15

New member
פפפחחוחח../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

איזה חמודה ליאל! מקסימה! אנושית! חביבה! קולניות עם קול מקסים! ומה אאחל לך עוד? שתהני מכל רגע, ה-
היחידה האמיתית בארץ! אם ליאל תעלה אי-פעם לפורום והבנתי שזה יהיה, תדעי שאת ה-
ת שלי, מירנדה גונזלס, צפונבונית שמעריצה אותך!!!!!!!!!!1

למעלה