הוא תמייד חתיך! והורס! ומתוק! והכל!
B B s B G i R l New member 25/8/04 #30 ככה חשבתי.. כי התמונות ששמתי הן דיי נפוצות...! הינה עוד אחת של הבויז שאני אוהבתת..
B BShenB New member 26/8/04 #36 אהה חח ../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif
A airgirl New member 25/8/04 #19 אווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif אאאאאאאאאלללללללללכככככככככככסססססססססססססס תעשה לי ילד
B backstreet n1 New member 25/8/04 #22 הלללווו ההללללוווו מה שירשור של אלכס בלעדיי?!?!?!?! ממזזזההה?!!?! אלללכם יא מושלם אחד מתה עליך אאאוווו והתמונה שהוא בלי החולצה מ=ה=מ=מ=ת ואיזה קעקוע ש-ו-ל-ט יו אם אני מוצאת כזנ חינה [כן..פחדנית..] אני עושה מייד!@!!!!
הלללווו ההללללוווו מה שירשור של אלכס בלעדיי?!?!?!?! ממזזזההה?!!?! אלללכם יא מושלם אחד מתה עליך אאאוווו והתמונה שהוא בלי החולצה מ=ה=מ=מ=ת ואיזה קעקוע ש-ו-ל-ט יו אם אני מוצאת כזנ חינה [כן..פחדנית..] אני עושה מייד!@!!!!
B BShenB New member 26/8/04 #37 מאשרת כל מילה../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif כפרה עליו הורס|מאוהב!!!!!!|חתיך מ=ו=ש=ל=ם !!!!!!
מאשרת כל מילה../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif כפרה עליו הורס|מאוהב!!!!!!|חתיך מ=ו=ש=ל=ם !!!!!!
M Miss Kitty New member 25/8/04 #28 איי ג'יי היו קצת יותר מידי הודעות בקשר אליו, אז שירשרתי את רובן ביחד...
A airgirl New member 26/8/04 #35 הינה תמונה של אלכס.. אני אוהבת את מה שכתוב לו על החולצה ועל החגורה!!!
B BSBהדר New member 27/8/04 #41 הורססס רשום על החולצה שלו...LOVE ME...בשמחה רבה!!!! צירפתי את התמונה שלדעתי הכי מהממת שלו!! (היא המסך שלי במחשב.. )
הורססס רשום על החולצה שלו...LOVE ME...בשמחה רבה!!!! צירפתי את התמונה שלדעתי הכי מהממת שלו!! (היא המסך שלי במחשב.. )
B BShenB New member 26/8/04 #38 בנות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifכנסווווו לכאן...4u| שרשור תמונות של איי' ג'יי' המושלם שעשיתי בקומונה השווה של שרית... הלא היא |Loveאמיר .... אז תהנו לכן
בנות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifכנסווווו לכאן...4u| שרשור תמונות של איי' ג'יי' המושלם שעשיתי בקומונה השווה של שרית... הלא היא |Loveאמיר .... אז תהנו לכן