איי באהאק!!!

mishmishi

New member
איי באהאק!!!

טוב... אמממם.... כמו ששמתם לב (אל תגידו לי אם לא) מלא מלא מלא זמן לא הייתי פה..... אתם יודעים.... אחרי הכל- התחילה שנת הבגרויות הראשונה והעומס רק גבר.... אבל ראיתי שלא השתנה הרבה...:) : המשחק הסיפורי הארוך (שלא היה לי כח כבר בהתחלה לקרוא אותו) נהיה ארוך יותר..... התפתחו עוד סיפורים.... יש הרבה נצל''שים..... אבל אחרי הכל: זה הפורום ואני (כחברה בו כבר כמעט שנה!) מרגישה מחיובות (בנוסף לזה- משעמם לי) לפתוח רעיונות לדיונים. הראשון הוא: פעם שיחקתם משחק תפקידים בתפקיד של מישהו שמדבר פואטי? או רק בחרוזים? והשני: פעם שיחקתם שתי דמויות בבת אחת? של מדריך ותלמיד שלו או משהו? אז זהו.... זוהי תרומתי לקהילה בינתיים.... :) ביי ביי!!!!

DDN

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

שמח לראות שאנשים שנעלמים גם חוזרים! (טרם הכנתי ברכה לאנשים חוזרים, אבל אם בורן יחזור, אני אחבר אחת!) המשחק הסיפורי הארוך נגמר. זה משחק סיפורי ארוך חדש בהנחיית האמרפול! (הקודם היה שלי!) בכל מקרה, מעולם לא שיחקתי דמות שדיברה פואטית. רוב הדמויות שלי די שתקניות. ובנוגע לשאלה השניה: כן. יצא לי לשחק פעם שתי דמויות באותה קבוצה. אני משתדל להימנע מהעניין כדי להתרכז בדמות אחת ויחידה.

mishmishi

New member
חחח תודה!

אני חשבתי ששני המשחקים שלך.... אבל סביר להניח שזה רק בגלל שאני עצלנית ואין לי כח להיכנס ולקרוא הכל..... בסוף שנה שעברה התחלתי משחק עם שתי דמויות ואחת מהן הייתה אותה הדמות שבעצם חזרה מהעתיד... אבל החבורה התפרקה אחרי משהו כמו 4 פגישות אז לא כל כך יצא לי........ בקשר לדמות הפואטית... חשבתי שזה יהיה מגניב.... זה יהיה קשה מאד אבל מגניב כי יכול להיות לה רקע מצויין לגמרי.... איזה משורר מדוכא או משהו בסגנון.....

naring

New member
וולקאם.

את עוד ברשימה שלי באיציק.. חחח... אממ... זה קשה לשחק שניים, כי אז זה חייב להיות נטו רולפליינג, כי הם בעצם מתקשרים במחשבות שלהם. צריך להיות שחקן מנוסה מאד בשביל להצליח בזה...

BluePrint

New member
לא חוכמה.

באחד משחקי הTIC הראשונים שלי התחלתי את הסיפור עם שתי דמויות, חברי ילדות שנפגשו לאחר שנים. מאד דאגתי שיתנהגו בשונה אחד מהשני, אבל זה היה TIC, אז לא חוכמה.

Nihau

New member
שיחקתי פעם 3 דמויות בו זמנית

היא הוא והזהו.(he she and it) מעשה שהיה כך היה. בעולם של מארבל היתה לי דמות מוטנטית גיאולוגית במקצועה. במהלך הרפתקאה היא נכנסה בין הרצפה ואיזה סימביונט מסוג וונום שהתכוון ליפול מהתקרה. הסימביונט התחבר אליה וכך נוצר חיבור של ההיא והזהו. היא לא הייתה מודעת למצב ומאוחר יותר בעת שצייד מוטציות נלהב יתר על המידה הכניס לה מכות והם נלחמו הסימביונט חיבר אותו גם כן לחגיגה! כך הם הפכו להיות ההיא ההוא והזהו. כיוון שהסימביונט יכול ללבוש כל צורה וצבע לפי מה שפונדקאי שלו חושב על עצמו השלושה מעולם לא נפגשו. הסימביונט תמיד הראה את החזות של התבונה ששלטה בגוף באותו הזמן. התבונה השניה הייתה בתרדמת. הם עשו דברים מטורפים לגמרי ביחד. היחידה שהייתה מודעת לכל השלושה זו המוטנטית הגיאולוגית והיא לא סיפרה לאף אחד. אבל היו שם קטעים מטורפים בהם הגאולוגית עושה דברים שרק מוטציות יכולות ואז כשבאים לתפוש אותה היא נותנת לצייד המוטציות לעלות לפני השטח והוא ישר דורש מכוחות האבטחה שרדפו אחרי המוטציה שיעזרו לו למצוא אותה כי הוא צד אותה כבר חודשים...

mishmishi

New member
זה דיי מטורף......

זה רעיון ממש מדליק אבל זה דורש המון מחשבה...... :)

Nihau

New member
אני כרגע בתהליכים להרחיב דמות

שלי לשתי דמויות. זה יקח עוד זמן של תיאום עם השה"מ - עד שאני אוכל למלא את החלק של הדמות השניה כראוי לבד, אבל זה הולך להיות מגניב.

למעלה