איי אם באק../images/Emo152.gif
WAW יש אייקונים חדשים, איזה כיף...לכבוד היומולדת שלי הקרב???(ב 22.3...אהאם אהאם!@@?$% נולדתי בפורים!)... מה שלומכם? זהו, חזרתי לפריז, היה קצר, רק שבוע. היה לי ממש עצוב לעזוב. ואני אפילו לא יודעת למה. ניצבט לי הלב כשעליתי למטוס חזרה. אני יודעת, אני רגישה...
פעם ראשונה טסתי עם ALITALIA, והיה נורא(חוץ מהעוגת שוקולד שלהם בחזור כמובן שהייתה מעדן). לא רק שהייתה לי בהלוך החלפה ברומא, אחרי שעה במטוס השני, מודיעים ברמקול שנוחתים עוד 10 דקות...לא הבנתי למה, הריי הנחיתה צפויה עוד שעתיים. מסתבר שעוצרים בקפריסין!!!לשעה! ולא ידעתי מזה, חברת הנסיעות OTU מי שמכיר, לא דאגה ליידע אותי...אז נאמר לי שהעצירה נועדה להחליף את צוות המטוס בצוות אחר מאחר והם לא רוצים להגיע לישראל...(?) הייתי קצת מוטרדת מהעניין האמת...משהו שמע על זה? זה מאד חדש לי העניין וביזאר... ירושלים מדהימה כתמיד...אנשים יוצאים ומבלים, אני חושבת שהיא חזרה לעצמה לאחרונה...אני כ"כ אוהבת את העיר הזו. לא משנה מה. וסחטיין על הסקר ספרקר...יצא אחלה שילשור,אההה???!
אולי בהזדמנות אמלא גם אני את השאלון...
WAW יש אייקונים חדשים, איזה כיף...לכבוד היומולדת שלי הקרב???(ב 22.3...אהאם אהאם!@@?$% נולדתי בפורים!)... מה שלומכם? זהו, חזרתי לפריז, היה קצר, רק שבוע. היה לי ממש עצוב לעזוב. ואני אפילו לא יודעת למה. ניצבט לי הלב כשעליתי למטוס חזרה. אני יודעת, אני רגישה...