איי אם באק

Nathi

New member
איי אם באק../images/Emo152.gif

WAW יש אייקונים חדשים, איזה כיף...לכבוד היומולדת שלי הקרב???(ב 22.3...אהאם אהאם!@@?$% נולדתי בפורים!)... מה שלומכם? זהו, חזרתי לפריז, היה קצר, רק שבוע. היה לי ממש עצוב לעזוב. ואני אפילו לא יודעת למה. ניצבט לי הלב כשעליתי למטוס חזרה. אני יודעת, אני רגישה...
פעם ראשונה טסתי עם ALITALIA, והיה נורא(חוץ מהעוגת שוקולד שלהם בחזור כמובן שהייתה מעדן). לא רק שהייתה לי בהלוך החלפה ברומא, אחרי שעה במטוס השני, מודיעים ברמקול שנוחתים עוד 10 דקות...לא הבנתי למה, הריי הנחיתה צפויה עוד שעתיים. מסתבר שעוצרים בקפריסין!!!לשעה! ולא ידעתי מזה, חברת הנסיעות OTU מי שמכיר, לא דאגה ליידע אותי...אז נאמר לי שהעצירה נועדה להחליף את צוות המטוס בצוות אחר מאחר והם לא רוצים להגיע לישראל...(?) הייתי קצת מוטרדת מהעניין האמת...משהו שמע על זה? זה מאד חדש לי העניין וביזאר... ירושלים מדהימה כתמיד...אנשים יוצאים ומבלים, אני חושבת שהיא חזרה לעצמה לאחרונה...אני כ"כ אוהבת את העיר הזו. לא משנה מה. וסחטיין על הסקר ספרקר...יצא אחלה שילשור,אההה???!
אולי בהזדמנות אמלא גם אני את השאלון...

Nathi

New member
שלייפי

נחגוג יחד עם PELEDS...מסיבת תחפושות ,הולך?

peleds

New member
מה לא ידעת?!?!

מרבית החבר'ה של חברות התעופה האירופאיות לא ישנים בארץ כבר כמעט שנתיים, וכרגע נדמה לי רק אלאיטליה ישנים בקפריסין, כל השאר באים וחוזרים עם המטוס מיד או באם הטיסה אינה מיידית החברות מטיסות את הצוותים לקפריסין ל""-over night אבל חוץ מזה, מקווה שנהנית העוגה שלהם בת זו..

Nathi

New member
../images/Emo11.gifלא ידעתי...

איך אדע אם לא אומרים לי כשאני מזמינה כרטיס
ומשלמת מאות יורואים?...קצת עבודה בעיניים הסיפור,דיי כעסתי... אבל למה לא רוצים לישון בישראל? חרם או שהם מפחדים מיתושות?

peleds

New member
:-מפחדים מחיה מה בירח מלא עושה גורו

אבל זה כבר שנתיים ככה והיה בעיתונים ממזמן

een ogenblik

New member
ברוכה החוזרת

אלאיטליה נוחתים בקפריסין כבר זמן רב בדרכם לישראל, וחברת בנסיעות לא מספרת לך את זה, כי זו עצירת ביניים ללא החלפת מטוס וללא עליית/ירידת נוסעים. לא שזה משנה את העצבים שעוברים עלי כל פעם. עדיין זה יותר טוב מהטיסה של אולימפיק מבנקוק לישראל, שעוצרת לארבע עשרה (14) שעות באתונה. אמנם מודיעים לך על זה, אבל לא מיידעים את אלו הזקוקים לאשרה, שאם לא יוציאו אשרה יתקעו 14 שעות בשדה תעופה. ישראלים, שאינם זקוקים לאשרה, מנסים להוסיף יום טיול באתונה באותה הזדמנות, אך זה לא בדיוק יום טיול מרנן, אחרי טיסה ארוכה ורצון להגיע הביתה, למשפחה ולמיטה. ולחשוב שזו הטיסה למעשה מסידני, ואנו עלינו עליה רק בבנקוק. לא נורא. הוספנו את אתונה למקומות התיור שלנו במעבר בין הונג קונג לבלגיה (אה, תאילנד וישראל היו המקומות בהם היינו אמורים להיות). נשמע שנהנית בישראל, אז כבר טוב לך. וליומולדת המתקרב -

forglemmigej

New member
ברוכה הבאה

גם לי נצבט הלב בשדה התעופה .ואחרי שהמטוס ממריא, ורואים את קו המים של תל אביב מתרחק ומתרחק ,זה עוד יותר עגום בנשמה.

Nathi

New member
הציונות מתה?../images/Emo104.gif

אין לי ארץ אחרת רק אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי לא אשקוט כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אשיר לה ואזכיר לה באוזניה עד שתפקח את עיניה.

d h t

New member
נצבט? אולי, בגלל חוויות הביקור

אבל ברגע שהמטוס נוחת בשדה התעופה של פראג, אז אני מרגיש בבית. משפט סיני עתיק אומר ש HOME IS WHERE THE HEART IS

למעלה