איי איי איי..

• פותח הנושא sniii
  • פורסם בתאריך

sniii

New member
איי איי איי..

האמ. אוקיי, זה לא הולך להיות ארוך.. אז בקשה תקראו ותנו קצת עצות..P: אז ככה..הכרתי מישהו לפני כמה זמן, דיברנו והכל.. חמוד ביותר.. החלטתי שאני לא רוצה שום דבר רציני בתקופה הזאת והוא בא כסטוץ טוב =] נפגשנו.. שכבנו.. הכל טוב ויפה.. עכשיו הבעיה היא,שאני מרגישה שאולי פיתחתי קצת רגשות.. טוב בעצם זאת לא הבעיה אצלי.. הבעיה היא שאני רוצה להמשיך ב.."סטוץ" הזה.. ואני בטוחה שהוא לא התנגד לזה..P: אבל הוא לא אומר כלום על להפגש עוד פעם! איך אני אמורה לרמוז לו שאני רוצה עוד בלי להרגיש עלוקתית? אני יודעת שזה נשמע מפגר.. אבל טוב נו.. אז איך לרמוז על להמשיך את היזיות הזאת שלנו בלי להרגיש עלוקה כי הוא לא אומר שום דבר? ( אולי הוא חשב שזה היה חד פעמי ולא רוצה להציע עוד פעם..?)

pain is MY love

New member
את לא עלוקה אם את רוצה לשכב איתו

רק תציעי ואני בטוחה שהוא לא יסרב. אבל תזהרי אני רואה מתכון בטוח להתפתחות רגשות ולפגיעה...

sniii

New member
כן גם לי זה ניראה מתכון בטוח לזה..

אבל מה אני יעשה? ממש בא לי עליו.. טוב אני אנסה איכשהו לרמוז לו או להגיד לו.. אני מקווה שהוא יבין ולא יצא.. מפגר |: תודה =]

Lir האחת

New member
השאלה..

אם את רואה אותו מעבר. סטוץ שנמשך זה דבר בעייתי מכיוון שזה כבר הופך להיות סוג של קשר.. לרוב אחד הצדדים יוצא מקשר כזה פגוע. תחשבי על זה טוב טוב לפני.

sniii

New member
אמממ..

אני לא ממש רואה אותו מעבר.. האמת שבכלל לא אבל אני מכירה את עצמי ואני יודעת 100 % שאני אפתח אליו רגשות.. אבל זה הגיע לרמה שלא איכפת לי.. אני כ-ל כ-ך רוצה אותו.. רק נשאר לי לגרום לו להבין שזה לא היה חד פעמי, ואני רוצה עוד ממנו חח.. והוא פשוט אטום.

pain is MY love

New member
אין שום בעיה

עוד לא נולד הגבר שיסרב לסקס. "היי מאמי, בא לך להיפגש היום?" טבעי, פשוט ולא משאיר מקום לדמיון...

בואי ילדה,

אני מדברת מנסיון: רצית מישהו לסטוץ, היה כיף? יופי! מרגישה שאת הולכת לפתח רגשות? מרגישה שאת רוצה אותו ליותר? אוקי, כאן צריך ללכת בזהירות... :) לתת לזה כמה ימים (יום יומיים, שלושה גג), לראות מהו מפלס ההתלהבות של הבחור המדובר. אם המפלס נמוך ---> לחתוך, לחתוך ועוד פעם ורק את זה - לחתוך! לא להתלבט, לא לקוות, לא לגשש, לא לנסות. זה מתכון לכאב לב! ובמקרה שלך זה לחתוך. תקשיבי, יצא לי להכיר בחור חמוד לפני שבוע בערך. בפעם הראשונה שנפגשנו לא היה לנו הרבה זמן וזה הסתכם בנשיקה. בפעם השניה כבר הזמנתי אותו אליי ופיציתי על יום "רע". :) במשך כמה ימים אחרי זה יצא לנו להתכתב ולדבר בטלפון, אבל הרגשתי שהוא לא ממש מתלהב להפגש.מה המשמעות? נראה לו שהוא הכיר עוד יזיזה לאוסף (אם היה לו אוסף). אבל אני הרגשתי כלפיו קצת יותר מזה והבנתי שלהמשיך להיפגש איתו יהיה מתכון לכאב לב ועוד מחשבות סרק. אז אמרתי לו יפה את שעל ליבי ו"ביי". זה נראה לי הדבר הבוגר לעשות בסיטואציה, במקום להכנס לסרטים מיותרים.

pain is MY love

New member
את עשית בשכל

אני משכתי את זה 4 חודשים עד שאמרתי לו שאני מאוהבת בו ואז הוא חתך את זה כדי לא לפגוע בי יותר זה כאב יותר ממה שזה נראה...

ואוו, ארבעה חודשים זה כמו

מערכת יחסים שלמה! אאוצ'.
לא נורא, למדת על בשרך לפעם הבאה. :)

למעלה