אני רוצה לקנות אייריש קרים. אני הולך להשתמש בו לקוקטיילים בלבד! האם בכל זאת שווה להשקיע בבייליס? אולי עדיף איזשהו אייריש קרים זול יותר? בקוקטיילים זה באמת עד-כדי-כך ישנה? ואם כבר - איזה מותגים אחרים שווים משהו? איך Automn Cream?
אם זה לעצמך ואתה לא מזהם אותו בליקרים פשוטים לך על הבייליס. אם זה לאחרים שלא ממש אכפת לך מהם קנה משו פחות טוב ואני אגיד לך את האמת - עוד לא נתקלתי באייריש קרים רע (וטעמתי מהזולים ביותר), במקרה הכי גרוע אייריש קרים לא משו ובקוקטייל זה לא כזה מורגש.
אבל בייליס נראה לי נורא יקר... במחיר שלו אפשר לקנות דברים אחרים - שתחליפים זולים שלהם יהיו מזוויעים.. וגם לי יצא לטעום פשוטים, ואני לא זוכר שממש הפריע לי הטעם. אז אני חושב שכמו שאני לא הולך להשקיע ב"גולדשלאגר" אם יבוא לי על שנאפס קינמון - גם בתחום האייריש אפשר להתפשר.
יש feeneley's ? ocasey's ו autom משהוו קאונטרי ליין כשה פינליז ממותד ברמת מחיר גבוה יותר ( 40-45 ש"ח בחנות המשקאות הקרובה לכור מחצבתי ) ואילו אוקיסי ואוטום עולים בין 30-35 במבצעים בסופרים השונים למיטב זכרוני הקאונטרי נותן הרגשה חזקה יותר ועדין פחות מהאוטום וההאוקיסי אבל סופר טיסטר אני לא וכולם דומים פחד בעיני לכן באם אינך סופר טיסטר ( 8-10% מהאוכלוסיה ) כולם בערך אותה גברת ונותנים תמורה הולמת כשהפינילי *מעט* יותר טוב.
כשאני מגיע עם אלכוהול לקוקטיילים במסיבות זה בד"כ הקאונטרי ליין (שהוא סבבה לשעצמו באמת), יש כמובן יותר איכותיים שאני משתמש בקוקטיילים שאני מכין בבית. ובייליז אני שותה נקי, פשוט חבל לערבב אותו עם משהו.
אם זה לא בייליס אני לא שותה וממש מרגישה בהבדל, אפילו כשמדובר על תוספת של מעט לקפה (אני אוהבת לשים במקום חלב). אבל סיגלתי לעצמי במשך השנים חוש טעם "מפותח"......
את אכן מבחינה בברור באם בקפה( משקה דומיננטי וחזק ) שלך יש * מעט ( כהגדרתך ) ביליים לעומת פינליס?. ברכותי!!! ( תופים ומצילות ) את סופר טיסטרית, צפיפות בלוטות הטעם שלך גבוהה משל רוב האוכלוסיה וקרוב לוודאי אינך מחבבת חרדל וברוקול... אה ובגיל 202 תגיעי לירח
אני אלרגית לחלב ולכן מיומנת מאוד בלהרגיש את טעמו על גווניו במזון או במשקה. (כמות קטנה ואלכהולית כמו אייריש-קרים בקפה אני מרשה לעצמי לפעמים ואז הולכת לישון). וחוץ מזה, כן, אני מיוחדת!!!! אז מה???? סיבה ללגלג????