אייריש קרים.

• פותח הנושא LaDjA
  • פורסם בתאריך

LaDjA

New member
אייריש קרים.

אני רוצה לקנות אייריש קרים. אני הולך להשתמש בו לקוקטיילים בלבד! האם בכל זאת שווה להשקיע בבייליס? אולי עדיף איזשהו אייריש קרים זול יותר? בקוקטיילים זה באמת עד-כדי-כך ישנה? ואם כבר - איזה מותגים אחרים שווים משהו? איך Automn Cream?

MidNight Flame

New member
המממממ...

אם זה לעצמך ואתה לא מזהם אותו בליקרים פשוטים לך על הבייליס. אם זה לאחרים שלא ממש אכפת לך מהם קנה משו פחות טוב ואני אגיד לך את האמת - עוד לא נתקלתי באייריש קרים רע (וטעמתי מהזולים ביותר), במקרה הכי גרוע אייריש קרים לא משו ובקוקטייל זה לא כזה מורגש.

LaDjA

New member
זה לעצמי ואני לא מתכנן לזהם אותו...

אבל בייליס נראה לי נורא יקר... במחיר שלו אפשר לקנות דברים אחרים - שתחליפים זולים שלהם יהיו מזוויעים.. וגם לי יצא לטעום פשוטים, ואני לא זוכר שממש הפריע לי הטעם. אז אני חושב שכמו שאני לא הולך להשקיע ב"גולדשלאגר" אם יבוא לי על שנאפס קינמון - גם בתחום האייריש אפשר להתפשר.

bar wine

New member
לך על תחליפי

יש את האייריש קרים של FEENEY'S , עולה 40 שקל ( בארץ ) ועושה את העבודה בדיוק אותו הדבר.

night mistress

New member
אני אוהבת את אוקייסי'ז...

יש לו טעם ומרקם דומה לבייליז.. אבל אחוז אלכוהול נמוך יותר..

D r a m b u i e

New member
לקוקטיילים פיניס אחלה

אבל לנקי מבדילים בטעם מצויין, בילייס לוקח בגדול. פיניס צריך לעלות, כמו שאמרו, בין 40-60 ש"ח, תלוי במקום.

avilike

New member
איריס קרים

יש feeneley's ? ocasey's ו autom משהוו קאונטרי ליין כשה פינליז ממותד ברמת מחיר גבוה יותר ( 40-45 ש"ח בחנות המשקאות הקרובה לכור מחצבתי ) ואילו אוקיסי ואוטום עולים בין 30-35 במבצעים בסופרים השונים למיטב זכרוני הקאונטרי נותן הרגשה חזקה יותר ועדין פחות מהאוטום וההאוקיסי אבל סופר טיסטר אני לא וכולם דומים פחד בעיני לכן באם אינך סופר טיסטר ( 8-10% מהאוכלוסיה ) כולם בערך אותה גברת ונותנים תמורה הולמת כשהפינילי *מעט* יותר טוב.

Angel of Chaos

New member
נוטה להסכים

כשאני מגיע עם אלכוהול לקוקטיילים במסיבות זה בד"כ הקאונטרי ליין (שהוא סבבה לשעצמו באמת), יש כמובן יותר איכותיים שאני משתמש בקוקטיילים שאני מכין בבית. ובייליז אני שותה נקי, פשוט חבל לערבב אותו עם משהו.

dusa

New member
אישית,

אם זה לא בייליס אני לא שותה וממש מרגישה בהבדל, אפילו כשמדובר על תוספת של מעט לקפה (אני אוהבת לשים במקום חלב). אבל סיגלתי לעצמי במשך השנים חוש טעם "מפותח"......

avilike

New member
אם בקפה עסקנן

את אכן מבחינה בברור באם בקפה( משקה דומיננטי וחזק ) שלך יש * מעט ( כהגדרתך ) ביליים לעומת פינליס?. ברכותי!!! ( תופים ומצילות ) את סופר טיסטרית, צפיפות בלוטות הטעם שלך גבוהה משל רוב האוכלוסיה וקרוב לוודאי אינך מחבבת חרדל וברוקול... אה ובגיל 202 תגיעי לירח

D r a m b u i e

New member
מבדילה גם בתוך הקפה?

זה באמת מרשים. אני באופן אישי בתוך הקפה לא חושב שאבדיל בין גרנטס לרויאל סלוט.

די, מספיק עם סופר טייסטרים שלך! ../images/Emo3.gif

אז מה, בכל הזדמנות תעלה את זה עכשיו?

dusa

New member
דווקא אוהבת חרדל וברוקולי, אבל.....

אני אלרגית לחלב ולכן מיומנת מאוד בלהרגיש את טעמו על גווניו במזון או במשקה. (כמות קטנה ואלכהולית כמו אייריש-קרים בקפה אני מרשה לעצמי לפעמים ואז הולכת לישון). וחוץ מזה, כן, אני מיוחדת!!!! אז מה???? סיבה ללגלג????

marsala

New member
אווילי ק מה כל הסיפור?

ולמה חוסר הפירגון ? מה ? קשה לך? MOSH

avilike

New member
איטס קולד יומור ../images/Emo10.gif

זה לא היה ציני !!!!! טוב אולי רק טיפה אבל באמת טיפפפפה!!! קרוס מיי הארט
ובאמת מצטער " נו הארם ינטנדד ".

למעלה