איירון
PDAC

איירון ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif PDAC

שוב עניין העיברית. נהיה לי כבר ברדאק שלם בראש מההבדלים בין שניי הספקיות. נכנסתי לאתר של איירון להשוואה שלהם וחלק ממה שכתוב שם לא נכון, כנראה שההשוואה כבר לא עדכנית למשל עניין תמיכה תקנית בסדר קריאה מימין לשמאל אין שום בעיה ב PDAC. כנ"ל עוד פרמטרים שהם טוענים לבעיות בפועל עובדים יופי אצל המתחרה. האם למישהו יש השוואה עדכנית? איזה עיברית עדיפה היום? במיוחד איזה עיברית עדיפה למכשירים החדשים עם מסך VGA? אודה להתייחסות מיוחדת לעניין אפשרות עבודה עם מקלדת חיצונית וגלישה באינטרנט

2cookie

New member
PDAC...

למרות שאולי עדיף לחכות לאיירון. קודם כל שיוציאו גירסה ל-WM2003SE ואז יהיה אפשר להשוות כמו שצריך.

ראיתי שמישהו אומר שכבר יש להם

בכל מקרה אני מבין שאתה ממליץ על PDAC דווקא או שזה קשור רק לגרסת מערכת ההפעלה?

federbar

New member
להמליץ על PDAC זה כמו להמליץ על...

השירות של כלנית ז"ל.

federbar

New member
אריה, זה נכון? הצטרפת לPDAC?

כי אם כן, קבל את איחולי.

gabimaor

New member
מבחינת ביצועים

נטו אני מניח ששתי התוכנות כמעט זהות. שתיהן נותנות פתרונות מאוד דומים וכמעט זהים. לגבי עבודה עם מקלדת חיצונית אני יודע ש PDAC תומכת ולגבי אירון קראתי איפשהו שמישהו הצליח לעבוד עם מקלדת חיצונית רק שאיני זוכר היכן קראתי. שווה לפנות אליהם עם השאלה הזו.מה שכן,מכיוון שהמחיר דומה והביצועים דומים לדעתי השירות הוא פקטור מכריע. לגבי השירות של אירון אין לי שום עובדה מוצקה מעבר לזה שמרבית ההודעות שקראתם עליהם היו חיוביים מאוד. לגבי PDAC,כמות המחמאות עליהם לא מתקרבת לכמות הבעיות שפורסמו.בתור לקוח שלהם כרגע אין לי שום כוונה לעבוד איתם לעולם.עד היום בכל פניה שהיתה לי זכיתי לשירות מהגרועים שיש.אם זה מיילים עם תשובות לא נכונות, לדוגמא לאחר שפירטתי בעיה מסוימת הם כתבו לי לבצע HARD RESET ולהתקין שוב.אני בתור מתחיל בתחום חשבתי לעצמי שהם בטח מקצועיים ויודעים מה הם כותבים.כל כך התפלאתי שהבעיה חזרה לאחר 3 אתחולים ויותר מזה שהתברר לי שזו בעיה ידועה ומדובר בבאג בתוכנה.נחשו מה היתה תגובת התמיכה שלהם למייל ששלחתי בשאלה מדוע אמרו לי להתקין הכל מחדש בזמן שמדובר בבאג?נכון,לא זכיתי לתשובה.למרות ששלחתי מספר מיילים הם לא טרחו לענות.כך קורה גם בשאלות שמפנים אליהם. בקיצור (סליחה על כמות המלל....) אמנם נראה כאילו PDAC מציעה מוצר טוב,ואפילו כוללת מילון במחיר (שמשום מה לא מתפקד אצלי כמו שצריך וכמובן שלא זכיתי לתשובה מדוע מהתמיכה) השירות שלהם מזכיר ימים קדומים של חברות כמו בזק. החובבניות מתבטאת גם בדברים קטנים כמו שהוראות ההתקנה לא היו נכונות וכל מיני דברים אחרים שמראים כמה תשומת לב יש בחברה על שביעות הרצון של הלקוחות.המלצה שלי - רק אירון בגלל השירות הלקוי של PDAC.

למעלה