אייקידו.....

doronguy

New member
אייקידו.....

אחרי שהייתי בכמה שיעורי נסיון, "הצלחתי" לצמצם את האפשרויות שעומדות בפני והאומנות לחימה שהכי מצאה חן בעיני היא : אייקידו. אז אם מישהו יכול קצת לתרום מהידע שלו לגבי אומנות לחימה זו אני נורא אשמח. ותעשו טובה אל תשלחו אותי לקישורים של הפורום.

RoyceGracie

New member
למה אייקידו ??

אני למדתי שנתיים וחצי. ובכדי להגיע לרמה ברת ביצוע ברחוב באייקידו . אתה צריך להתאמן שנים על גבי שנים. מה דעתך על איגרוף תאלנדי ? אחרי שנה אתה נהיה תותח !

בודוקאן

New member
שוב התחלנו??

תגידו, זה קורה עוד פעם? בשביל הרחוב, יש לי רועה גרמנית. (וגם פינצ'ר מגודל ששונא זכרים ועוד בלונדה אחת שעושה המון רעש...) הדוג'ו, זה בשביל משהו אחר!!!!

RoyceGracie

New member
אהה, סליחה.

לא ידעתי שדיברתם על זה כבר. טוב, אז אייקידו זה "לחימה אלגנטית", תתכונן ליפול הרבה. זה נחמד מאד וקל יחסית. מתאים לגילאים יותר מבוגרים. זה תופס תאוצה באופן מיוחד בשנים האחרונות בישראל, יש הטוענים כי אייקידו היא אחת מאומניות לחימה "העתיד". באייקידו יש זרמים, איזה זרם אתה חושב ללמוד ?.

avshalomat

New member
בדוקאן היא סנדלרית חביבה

שלומדת גודו. מצד שני אולי רצוי שתדע שרבים מבין יושבי הפורום לא מחפשים לראות את קרב הרחוב. נחש מה: גם לא את הניצחון בקרב רחוב. מצד שני הייתי מציע לא להניח כל כך הרבה על האיקידו מהיכרות כל כך קצרה במיוחד לאור העובדה שיש אנשי איקידו שיכולים לפרק לי ולך ולעוד כמה ביחד את הצורה.

בודוקאן

New member
תגיד, אבשלום...

יש לך כוונה מתי שהוא להפסיק עם הבדיחה על המקצוע שלי? אני מצטערת אם היו לך התנסויות גרועות עם קולגות שלי (אולי אפילו איתי?? לא זכור לי דבר כזה, בכל אופן). בכל מקרה, זה לא שייך ומיותר. כתבתי כאן מתוך הגישה שלי לאומנויות לחימה, ואודה לך אם תתרכז בכך.

אבשלום, תסביר לי משהוא ...

זה שלא מחפשים קרב רחוב, זה ברור לי ומקובל עלי! אבל מי לא מחפש ניצחון אם קרב רחוב ייכפה עליו? להפסיד קרב רחוב זה להיפצע (אולי עד מום)... זה להאנס...זה אולי אפילו לההרג...

avshalomat

New member
ניסוח לא ברור, שלי

כוונתי הייתה אף שלא ביטאתי אותה בכתב כזאת: ישנן אומניות שבהן הדגש של ללמוד כמה שיותר מהר להילחם ברחוב הוא לא הדגש העיקרי. כאמור ניסוח לא ברור שלי.

amir_aikido

New member
למה- כי זה מה שהוא רוצה

הבחור כתב לך שהוא ניסה וזה מצא חן בעיניו. למה לשלוח אותו למשהו אחר
אמיר

frodo1

New member
הנה אחלה אתר

הוא לא מהקישורים של הפורום, אבל אני מאמין שתמצא שם הסבר על אייקידו. וד"א, נראה לי שכדאי להוסיף את זה לקישורים

CountDust

New member
פרודו, לגבי האתר שהצעת... ../images/Emo4.gif

אמנם האתר מאוד מקיף מבחינת כמות אומנויות הלחימה שהוא מתאר, אך התאורים הם מאוד מאוד שטחיים ופשטניים, פעמים רבות לא מדוייקים ולפעמים פשוט לא נכונים. אולי נותן איזשהו רושם כללי על האומנויות השונות, אך ממש לא כדאי להסתמך עליו כמקור אמין.

frodo1

New member
טוב, אני לא מומחה, יא סנוב!

סתם, צוחקים איתך! אתה לא סנוב ואני לא מומחה...

CountDust

New member
פרודודודו, נראה לי שאתה מספיק מומחה

בשביל להסתכל למשל על הסיכום של הנינג'יטסו ולגלות שלא כתוב שם אפילו דבר אחד רלוונטי על נינג'יטסו חוץ מתאורים מתלהבים של כמה הנינג'ות היו מדהימים ונהדרים...

frodo1

New member
הם באמת היו ככה

קראתי באתר של בוג'ינקאן שחשבו שהם שדים או מכשפים. פעם האמונה בשדים היתה יותר חזקה, לא?

CountDust

New member
כמובן שהם היו... ../images/Emo13.gif

אני לא אומר שמה שכתוב הוא שקרי, אני רק אומר שאם מנסים לכתוב סיכום קצר על נינג'יטסו, צריך לכתוב קצת יותר מהתפעלויות התלהבות... אתה לא חושב?

frodo1

New member
זה נכון

אני אדאג שהחברים הנינג'ות שלי ידאגו שבעל האתר ישנה את זה

CountDust

New member
החברים הנינג'ות...?

אני קיויתי שתשתמש ביכולות הנינג'ה שלך ותטפל בזה בעצמך... בהצלחה!

Dragon Roar

New member
הם היו "שדים" כי...

בגלל היכולות וצבע הלבוש. כמו כן הם תקפו בעיקר בלילה. אנשים בטח חשבו שהם יכלו לעוף. בלילה זה נראה כך בגלל החושך. אני מניח שלא צריך לפרט.

למעלה