אייקידו בשבועות סמינר אייקידו בשבועות: פרטים
C CountDust New member 14/4/04 #5 קישור לראיון קצר עם מיאמוטו סנסיי ותיקון קטן - שמו צורוזו מיאמוטו (TSURUZO) ולא טצורוזו.
T Tonjin New member 16/4/04 #17 סתם שאלה, איך היית כותבת בעברית 鶴 (つる)....? צורו או טסורו? נכון, התעתיק לרומג'י הוא TSU אבל רומג'י כשמו כן הוא: אותיות רומיות, לא חושב שהוא מחייב אותיות שמיות...
סתם שאלה, איך היית כותבת בעברית 鶴 (つる)....? צורו או טסורו? נכון, התעתיק לרומג'י הוא TSU אבל רומג'י כשמו כן הוא: אותיות רומיות, לא חושב שהוא מחייב אותיות שמיות...
C CountDust New member 16/4/04 #22 נראה לי שכאן יש יתרון לתעתיק עברי על פני רומנג'י - באותיות לטיניות אין ברירה אלה להשתמש בצורה TSU, בעוד שבעברית אפשר לחזור ל"צו".
נראה לי שכאן יש יתרון לתעתיק עברי על פני רומנג'י - באותיות לטיניות אין ברירה אלה להשתמש בצורה TSU, בעוד שבעברית אפשר לחזור ל"צו".
T Tonjin New member 16/4/04 #23 My point excatly אם כי אני לא בטוח ש'יתרון' הוא דווקא המילה הנכונה... (אולי כן?)
T Tonjin New member 15/4/04 #12 אז עכשיו תורי...? הסאקורה, זה מה שרץ עכשיו. בשביל הלוונדר שלך צריך לחכות עד יוני/יולי... (יש עוד הרבה, אל תדאג..)
אז עכשיו תורי...? הסאקורה, זה מה שרץ עכשיו. בשביל הלוונדר שלך צריך לחכות עד יוני/יולי... (יש עוד הרבה, אל תדאג..)
T Tonjin New member 16/4/04 #18 והנה עוד אחד להתחיל את היום בודוקאן, לא לדאוג כשיגמרו התמונות של הסאקורה (ויש הרבה), פשוט אעבור לתמונות של ה'קויוּ' (העלים האדומים/כתומים/צהובים) בסתיו...
והנה עוד אחד להתחיל את היום בודוקאן, לא לדאוג כשיגמרו התמונות של הסאקורה (ויש הרבה), פשוט אעבור לתמונות של ה'קויוּ' (העלים האדומים/כתומים/צהובים) בסתיו...