אייקונים מישהו יודע אולי על לינק שבו אפשר למצוא אייקונים של בנות גילמור?
N natalyrst New member 27/10/02 #1 אייקונים מישהו יודע אולי על לינק שבו אפשר למצוא אייקונים של בנות גילמור?
G Gilmore Girl Rules New member 27/10/02 #2 אמממממממ... ראיתי שיש בwww.girls4ever.up.co.il וגם בטאג-ליין יש אייקון של טרורי, שאני הכנתי. לפלאפון , רייט?
אמממממממ... ראיתי שיש בwww.girls4ever.up.co.il וגם בטאג-ליין יש אייקון של טרורי, שאני הכנתי. לפלאפון , רייט?
N natalyrst New member 27/10/02 #3 אז זהו ש... לא לפלא פון למחשב... ראיתי את האייקון שלך, אבל אי אפשר להתקין אותו והאתר ששלחת יש לי בעיה ואני לא רואה מה כתוב שם משהו בהגדרות מחשב... אני רואה את כל האתר בשפת מחשב
אז זהו ש... לא לפלא פון למחשב... ראיתי את האייקון שלך, אבל אי אפשר להתקין אותו והאתר ששלחת יש לי בעיה ואני לא רואה מה כתוב שם משהו בהגדרות מחשב... אני רואה את כל האתר בשפת מחשב
G Gilmore Girl Rules New member 27/10/02 #4 ../images/Emo12.gif באמת? ואייקון למחשב - איפה? כלומר, עכבר, בלה בלה...?
G Gilmore Girl Rules New member 27/10/02 #6 *מסתכלת מסביב* ידעתי את זה. לא, יש גם אייקונים/סימנים לעכבר ושות´. אניווי, הכוונה לזה בדקסטופ?
S Schnickelfritz New member 28/10/02 #7 היו באתר שלי אייקונים למחשב (דיי הרבה), אבל הורדתי אותם בינתיים. רוצים שאני אעלה אותם חזרה
ק קרין ואן דר ביק New member 28/10/02 #8 ../images/Emo15.gifאז זהו...../images/Emo98.gif שכן !!! אוהבת אייקונים מאוד ... נ.ב ד"ש לפינקי ( קיצור של פינקלושה... ) * קיצור של פינקי אנד דה בריין ?!?!? האמפ... * ביי...
../images/Emo15.gifאז זהו...../images/Emo98.gif שכן !!! אוהבת אייקונים מאוד ... נ.ב ד"ש לפינקי ( קיצור של פינקלושה... ) * קיצור של פינקי אנד דה בריין ?!?!? האמפ... * ביי...