אייקונים תת-מימיים

ניב ד

New member
אייקונים תת-מימיים

לאור בקשות מן הקהל, רצ"ב קובץ עם מלא אייקונים תת-מימיים. זה פורסם בעבר מזמן מזמן בפורום הישן ע"י הזהרון, שלצערנו אינו עוד עימנו בפורום, אבל רוחו שורה לנצח. הקובץ אגב הוא זיפ ויש לשנות את הסיומת שלו ל ZIP. פשוט המערכת אינה מקבלת העלאה של קבצים כאלה.

זהרון

New member
השמועות על נשירת קוצי היו מוקדמות ../images/Emo8.gif

פשוט הפכתי להיות קורא פאסיבי עד שייגמרו לי המילים או הסוללות, או עד שיחזרו הדיונים המרתקים יותר ויגברו על הדשדוש בביצת הפוליטיקה שדבקה לפורמנו כדג נקאי (אני מבקש את סליחת מנהלי הפורום מראש) לכריש אקסטטי ותזזיתי. בכל מקרה לא היה לי הרבה מה להוסיף חוץ מהנ"ל: 1. אני יודע מה התשובה לחידה של שרקי, ואני מקווה לקבל פרס אפילו ששרקי גילה לי מראש ולאלתר את פתרון מבחן התוצאה. 2. כמו הזיגל (דיונים בנושא מאזן טכני כן או לא) אני ממליץ על הסקובה פרו super hawk NT שבנוי כפשרה מצויינת בין מאזן טכני לספורטיבי, עם שק אוויר מעגלי, שחרור אוויר נפלא, רצועות וואבוס בילט אין והוא בכלל מקסים, יפה ושובה את כל לב רואיו. מצאתי את ההסתגלות אליו קלה ומהירה וזה ראוי לציון לאור נסיון הצלילה הנמוך שלי. 3. אשכרה, אין חדש תחת ה...
ואבדו לי השליפים למבחן התוצאה, נראה לי אני צריך לפתות בוחנת קשישה וחסרת לב ולהרעיף עליה חום ואהבה על מנת לזכות בתשובות לשאלות וראשי התיבות. ועכשיו, למשהו שונה לגמרי (ורציני הרבה יותר) אני פונה למכובדי ומשכילי הפורום, בלי להזכיר שמות כדי לא להעליב אף אחד חס וחלילה ברגע של חוסר תשומת לב... אני משתעשע בבניית תוכנה לתכנון וניהול צלילות ולוג-בוקים ולצורך כך אני מחפש את הנתונים הבאים: 1. כל נוסחא היכולה לאפשר לי לחשב מודלים לדקומפרסיה (כל מודל קיים יתקבל בברכה) רצוי חישובים על רקמות כולל התחשבות בסוגי גזים שונים. אני בונה פה על חאווייר, מנטה ושרקי, אבל אשמח לקבל כל מידע אמין. 2. נוסחאות לחישובי תחנות דקו (ווייק וכדומה, נדמה לי שקותי הזכיר זאת בעבר). 3. כל פרוסת מידע בנושא תעזור לי ותשמח את ליבי עד מאוד, כמו גם הצעות למודולים מעניינים אותם אתם הייתם רוצים לראות בתוכנה הזו. 4. נצפה באזור המערות דג שאיני מכיר ולא מצאתיו במגדיר (שנקנה לי ליום הולדתי על ידי דנה, ניב וגרזנית - שוב תודה רבה) מוארך, בצבע כחול עם חדק במקום פה. חדק ארוך למדי ונראה כמו הכלאה של דג עם אוהד מכבי חמוש זמבורה ביום חמישי מהביל ביד אליהו... אודה על זיהוי וסליחה מראש על בורותי הנוראה. ולסיכום, בל נשכח, אה... מה שלומכם? מה העניינים? ובכלל מה קורה? יאללה, חזרה למאורה נ.ב. מצטרף לדברי התודה וההערכה הרבה לבני וחמדה ולריצ´רד על שלא קיטר כשהשכמנו אותו ב- 6:30 בבוקר לצלילת אשמורת...

לגביי סעיף 4

לפי התיאורים אני מאמין שנתקלת בחדקן זכר, למעשה בן למשפחת השפתניים Wrasse שדומה מאוד לטווסון (גם בו משפחה קרוב) למעט הפה המאורך (חדק או מקור) הזכר הוא כחול ואילו הנקבה תופיעה בצבעים חום ולבן, בהמשך חייה בתקווה שהזיהום באילת לא יהרוג אותה, או איזה חלאה לא ילכוד אותה בכלוב היא תחליף את מינה ותהפוך להיות זכר כחול. האף הארוך מנוצל לחיטוט בין אלמוגים ללכידת המזון שמתחבא בין אלמוגים. אגב איזה מגדיר קיבלת ? אני מתפלא שהדג לא מופיע שם. נ.ב - היה נחמד מאוד לראות החודעה שלך בפורום כבימים עברו

javierg

New member
יא זהרון,

באחד העמודים הקודמים שמתי קישורים למספר מאמרים בנושא דקומפרסיה, ביניהם תוכל למצוא כמה עמודים טובים של קוד פורטרן (לא נראה לי שיהיו לך בעיות לתרגם או לאמץ את המודולים הרלוונטיים שכוללים את חישובי ספיגת/פליטת החנקן). נדמה לי שתמצא שם מודלים של WORKMAN, BUHKMAN, RGBM, ABYSS ועוד. בכל אופן אני אשלח לך באימייל קצת חומר להתחלה.

javierg

New member
זהרון, תשלח לי אימייל, אני צריך את

הכתובת כדי לשלוח לך כמה קבצים.

שרקי..

New member
חייבר אולי תתן לנו לינק להודעה שלך

בנושא מודלים ?? כי אני מעונין לקרוא אותה תודה שרקי

javierg

New member
RGBM

צריך לשנות סיומת ל-pdf. לא ברור לי למה "תפוז" לא מכיר בפורמט הנ"ל.

למעלה