אייקון

מ א ג ר ט

New member
מנסיון,

כרגע קצת יהיה קשה לארגן דבר שכזה, אבל אני שירה, ואם מישהו מהפורום נתקל בי (תג צוות וסיכה של סטארגייט) אתם מוזמנים להגיד לי מי אתם!

מ א ג ר ט

New member
ברור!

היה מעולה לפגוש אותך, ואני מאמינה שעוד ניפגש שוב... בעתיד הקרוב או הרחוק!

Julia307

New member
למה אין יותר דברים על star wars

באייקון השנה? כל הזמן רואים את מעריצי סטאר טרק ובבילון 5 שם עם מלא הרצאות ופעילויות. צריך יותר להתארגן לשנה הבאה.

DDN

New member
ובתור טרקי סופסוף היה אייקון נהדר.

הרבה יותר טוב לדעתי מהקודמים לפניו וגם מהעולמות הקודם. מצד שני, שחקן התפקידים שבי טוען אחרת. ...

advanced soul

New member
הייתי אתמול, התאכזבתי

1. הכל בתשלום 2. שוק אחד גדול, בזאר 3. אין כלום על מלחמת הכוכבים מה שכן הפתיע אותי לטובה זה מספר הבנות היפות היו שם. לא ידעתי שפנטזיות כל כך פופולאריות אצל המין היפה.

TV Eye

New member
חדשות טובות לכנס הבא

החלטתי שלכנס הבא אני אתנדב ואתן הרצאה כמובן שהיא תיהיה על אחד האספקטים של SW באמת השנה לא היה כללווווום על SW היה כמה דברים למכירה (קניתי 4 קומקסים של TEALS OF THE JEDI, וגם את HC של SHADOWS OF THE EMPIRE) בדבר להיפ]גש שם לרוב זה לא נוח אבל אני מוכן לנדב את ביתי למפגש כזה (הוא כבר מציוד בפוסטרי ענק ובפסלים שיתאימו את האירוע :)

DDN

New member
תגובה לפי נקודות

1. ברור. איך יעשו את הכסף? למרות שהיו שרשרת הקרנות פרקים חינם (של מס"ב או באפי) והרצאות מבוא חינם למי שלא מבין בכלל בתחומים שונים. 2. ומה רע בזה? אחד הדברים שאני אוהב באייקון זה השוק. 3. זו אכן בעיה, וצריך לפנות כנראה למועדון בנושא (המועדון אחראי על מלחמת הכוכבים?) 4. ורובן בנות 14 ומהקהילה של באפי. . .. (בלי להעליב את יוצאות הדופן, ואני יודע שיש כאלה)

advanced soul

New member
תגובה...

1. טוב, לא יודע...ניראה לי מוגזם לשלם עבור זה. כולה הרצאה. במיוחד מי שאוהב סידרה מסויימת, ולא את הפנטזיה בכלל, לא בא לו לשלם יותר מדי על הדברים האחרים אני רציתי משהו חוויתי יותר, וזה היה חסר. יותר מדי הרצאות, פחות מדי חוויות 2. לא יודע...אין לי בעיה בכלל שימכרו דברים. אבל זה מה שהיה ממש באמצע, במרכז, הכי בולט.... 3. אני בכלל חושב שאפשר להקים קהילה שתעשה משחקי פנטזיה/מלחמת הכוכבים (הכוונה למשחקי מחשב בעיקר, למרות שעניתן להמציא שחמט מיוחד עם חוקים מיוחדים וכאלה....טקטי). אני עושה מודים למשקים כבר הרבה זמן. זה לא יותר מדי מסובך וזה כיף. יש מנועים שתומכים במודדינג חזק ואפקטיבי.

subatoi

New member
המועדון

המועדון ישמח לעזור, ולתת חסות, ולתת פרסום, ולייעץ, וכל מה שצריך. אבל המודעון לא יכול להמציא תכנים יש מאין. אם יש מישהו שחושב שיש לו רעיונות, ויכול להעביר הרצאות, ויכול לעזור במשהו, מוזמן לפנות למועדון. אבל המועדון לא יכול להמציא דברים מאפס.

subatoi

New member
אני פתוח להצעות ../images/Emo13.gif

מ א ג ר ט

New member
צריך לחשוב על זה...

הפרויקט שעבדתי עליו ידוע יותר אצלנו בבית כ"הדבר". עד שנמצא שם מתאים, "מועאעאעאעא" בסוף המשפט יעבוד בהחלט. מועאעאעאעא!

Torian

New member
אבל למה אין

מלחמת הכוכבים שם? בושה! (וואי שנים לא כתבתי פה)

מ א ג ר ט

New member
מספר הבהרות בנוגע לאיקון:

כחברת צוות ופעילה אני רוצה להבהיר כמה דברים בנוגע לאיקון בפרט וכנסים בכלל, ואתם מוזמנים לחלוק על דעתי, להוסיף, לתת ביקורת... אין בעיה, אז ככה: הפסטיבלים/כנסים בארץ מאורגנים ברובם ע"י חברי צוות וסגל מתנדבים, מרצים מתנדבים, והכנסות הפסטיכנס (מכרטיסים) משמשות לכיסוי ההוצאות הרבות. מחירים הכרטיסים הם נמוכים (20 שקל להרצאה? זה חצי מכניסה לקולנוע!) ויש דרכים לפצות על מחיר הכרטיסים (הצטרפות לצוות/סגל הכנס) כמה חודשים לפני כל פסטיכנס יש הזדמנות לאנשים להציע רעיונות להרצאות/פעילויות שהם היו מעוניינים לראות או להעביר. זה בדיוק הזמן להתנדב כדי להפעיל את הפסטיכנס. הדוכנים השונים שמוצבים באיקון הם מקור מימון וכן מקור להשגת פריטים- חוץ מספרים, לרוב באי הכנס אין גישה למרצ'נדייז, קומיקס, משחקים וכו', וזו ההזדמנות שלנו לרכוש פריטים שבלי הדוכנים לא היינו מוצאים. והנה לנושא מלחמת הכוכבים- כמו שכבר אמרתי, כדי שיהיו אירוע מלחמת הכוכבים צריך שאנשים יארגנו אירועי מלחמת הכוכבים. אם זה אנשים שיעבירו הרצאות, פאנלים, פעילויות... בנוסף, יש לציין כי *כן* הייתה הרצאה שנגעה למלחמת הכוכבים. בעולמות 2006 הוקרן "ספיישל החגים" והיה מעט מאוד קהל, ככה שכנראה שאין הרבה אנשים שרוצים לבוא... ניסיתי לתת פה מענה לנקודות שעלו, אתם מוזמנים להביע את דעתם ולהוסיף. שירה

אם כשאת אומרת "ספיישל החגים"

את מתכוונת לסרט ההוא עם הווקים, שמעתי שהוא הסיבה העיקרית למה באו מעט מאוד אנשים.

מ א ג ר ט

New member
לזה אני מתכוונת...

לסרט ההוא עם הווקים... שהיא אירוע מלחמת הכוכבים היחיד ששמעתי עליו בשנה האחרונה וןלא הייתה כזו היענות. למען האמת, אפילו לא היתה עליו ולו הודעה אחת בפורום הזה (שלא הייתי פעילה בו באותה תקופה).

Y. Welis

New member
עדיף היה להציג את הסרט הקצר

Return Of The Ewok, שצילם השחקן הנמוך שהיה וויקט (וורויק דייוויס), עם כוכבי הסרט על הסטים שלו בלונדון. זה משהו נהדר. הגירסה המלאה שלו אבדה ככל הנראה, ומה שנותר הן 3 הדקות האלה: צ'אנס לראות את ווידאר ובובה פט רודפים אחרי וויקט בכוכב המוות...

למעלה