לא!!! בשני או בשלישי- הולך, נוסע?
מ מ א ג ר ט New member 6/10/06 #41 נסיון 2: שני בחמש? שלישי בשתים-עשרה? כמובן שאני מציעה פה הצעות, אתם אמורים להגיב בכן!! לא!!! וכו'.
מ מ א ג ר ט New member 6/10/06 #43 ומה עם... יום שני בארבע? מסתבר שבחמש אני לא יכולה. בינתיים יש לנו מפגש של שני אנשים! הידד!
ר ריבת תפוזים עצובה New member 7/10/06 #44 ומה עם... לפתוח שרשור חדש בתחילת העמוד ואז יהיה לנו מפגש 2 וחצי אנשים!!!
מ מ א ג ר ט New member 7/10/06 #48 אני? חמקמקה? רואים אותי בהמון (לפחות 7) תמונות מכנסים שונים, את רק צריכה לחפש! או, לחילופין, לקחת את המספר שלי, להגיד לי מתי את באה ולראות אותי במציאות (כלומר, לראות את היופי המדהים שלי שבכלל לא עובר בתמונות!!)
אני? חמקמקה? רואים אותי בהמון (לפחות 7) תמונות מכנסים שונים, את רק צריכה לחפש! או, לחילופין, לקחת את המספר שלי, להגיד לי מתי את באה ולראות אותי במציאות (כלומר, לראות את היופי המדהים שלי שבכלל לא עובר בתמונות!!)
ו ויימס New member 9/10/06 #51 ../images/Emo6.gif בכנסים, אולי, אך למה שנחלוק בך עם פשוטי עם חובי סטארבייס ובאפי (סליחה, רוני), אנחנו פורום פראצ'ט מגיע לנו להינות מיופייך אקסקלוסיבית.
../images/Emo6.gif בכנסים, אולי, אך למה שנחלוק בך עם פשוטי עם חובי סטארבייס ובאפי (סליחה, רוני), אנחנו פורום פראצ'ט מגיע לנו להינות מיופייך אקסקלוסיבית.
מ מ א ג ר ט New member 9/10/06 #52 ולפני שאנחנו ממשיכים, גם אני בסטארבייס. ואת מוזמנת ליצור קשר ולהינות מיופיי אקסקלוסיבית, בכל שעות הכנס. פסטיבל.
ולפני שאנחנו ממשיכים, גם אני בסטארבייס. ואת מוזמנת ליצור קשר ולהינות מיופיי אקסקלוסיבית, בכל שעות הכנס. פסטיבל.