אייקון!!

Athaclena

New member
אייקון!!

אני רוצה לבוא. אני רוצה שהחייזרית תלבש משהו מתאים, אבל אין לי רעיון מה. לכתוב על החולצה "take me to your feeder"? חייזרית מתחילה? אין לי רעיונות טובים, אני אשמח אם יש לכם הצעה. חוץ מזה אני רוצה לבוא ערב אחד (בלי החייזרית. היא תישן בבית), עם חברות אם אני מצטרפת לאגודה ואז קונה כרטיסים לכולן אני אקבל הנחה? כי אני אקנה לפחות 6 כרטיסים, וזה די שווה בשביל ההנחה. ורוני, אתה מעביר הרצאה? בהצלחה!

מה ה מצב

New member
אייקון!!!!!!!!!!

אך, איזו התרגשות. ודווקא מצחיקה החולצה... ולא, הצטרפות לאגודה תתן לך הנחה רק לעצמך... ורוני, אתה שוב נעביר הרצאה? מה מתי ועל מה?... אויל הפעם אני כן אהיה... ובהצלחה!!

ויימס

New member
אייקון!!!!! הו הו הו הו הו!!!!!

take me to your feeder די מצחיק. אני מקווה שאני אוכל לבוא, כי יש לי מבחן אחרי סוכות. רוני מרצה? לא ראיתי...

limilu

New member
כן, ביום חמישי אאל"ט

נראה לי שאני לא אלך להרצאה הזאת

igreenwald

New member
אני מעדיף את באפי על גיימן ורוני

ידוע לי שגיימן הוא אורח הכבוד אך לא ממש נהניתי מלעולם לא עולם (ואולי אני אתייחס לכך יותר בהזדמנות אחרת) והאירועים שבהם הוא חשוד לומר משהו משמעותי עולים חבל על הזמן וצריך להעריץ אותו הרבה יותר ממני כדי לשלם אותם (אם זה היה פרצ'ט שמבקר הייתי שוקל ברצינות להתמודד עם התעריפים האלו) נראה לי שאם אלך לכנס אני אבוא לצפות בכמה פירקי באפי ולהרצאה על במאי אימה הורסי מסיבות סיום. כמו כן הגם שביימי הקדומים עסקתי הרבה בנושא האנדרואידים (אם כי יחסתי להם יכולות רגשיות שדי מעקרות את הדיון האופייני בהם) נראה לי שאסתדר בלי ההרצאה הזו אם כי אודה לדובר או לאחד ממאזיניו אם יתמצתו בשנים שלוש משפטים את תובנותיו בנידון.

TheBursar

New member
אני כ"כ רוצה להגיע...

אבל עוד לא פירסמו את הסידור עבודה לחודש אוקטובר!!!!

מ א ג ר ט

New member
איקוןאיקוןאיקון!

אני הולכת להיות שם שני-שישי! מהבוקר עד הרכבת האחרונה! וחסר לכם שאתם לא באים להרצאה של רוני- סביר מאוד שאני אהיה הסדרנית שם. פורום 509 אני קוראת אתכם לסדר! בואו לאיקון! נעשה מפגשון! יהיה מגניב!

דלגשון צא החוצה!

בד"כ חודש לפני אתה מתחיל להזכיר, איפה אתה? הפעם לשם שינוי אני אגיע. טוב אז קבענו מפגש סתיו בהרצאה של רוני?

limilu

New member
מהמהמה אבלאבל *יבבה*

אני לא נכנסת להרצאה הזאת! אני לא אבין כלום. אעעע! אוף. *חוזרת לפינה וממלמלת במרמור*

מ א ג ר ט

New member
לא נורא,

גם אני לא. תוכלי לשבת לידי ונשחק ארץ-עיר. אבל אל תגלו לרוני... מועחעחעחעחע סתם סתם, יש גם פרק בנוסף אז מקסימום סתם נהנים מפרק בלי להבין את השאר... נה?

מה,

אתם לא רוצים לבוא להרצאה שלי?!?! נעלבתי!! ... אוקיי, ועכשיו ברצינות (או לפחות בכמות קטנה של ציניות), לא יקרה כלום אם לא תבואו להרצאה, שגם בטח תכלול ספויילרים וכאלה. (לעומת זאת, אם לא תבואו איתי בהפסקות בין אירוע לאירוע כדי לשחק מאו, אני אדאג למצוא איזה עונש מרושע בו אני אוכל לאיים עליכם. כן, כן, אל תגידו שלא הזהרתי אתכם).

Athaclena

New member
לא נראה לי

בוא נראה. שעה נסיעה (לפחות), ארגון, הליכה... כלומר כדי להגיע בזמן אני צריכה להתעורר לפני 8. לא, אין מצב. סליחה. אני מקוה להגיע מאוחר יותר ביום חמישי, בשביל החתימות ועוד דברים. אולי אראה אתכם אז...

מממ, אולי We come in peace?

ואפשר גם את המשפט מבשורות טובות, זה על "אתה יודע שהכוכב שלך מונע מתרבות צריכה" או מה שזה לא יהיה. ונדמה לי שההנחה היא רק לבנאדם אחד.

למעלה