אייקון?

LuckyMenace

New member
אייקון?

טוב, אז אני סופר לא קשורה, אבל למישהו יש מושג מה קורה באייקון? אני יודעת שהוא התפצל, ושבאף אחד מהם אין יום אנימה, אבל בכל זאת. יש מפגש שוטס או משהו? יש סיכוי על לארגן "יום אנימה"? ענן, הלא קשורה.

happy berry

New member
מצטרפת~

גם אם אין יום אנימה, עדיין הרבה אנשים מהקהילה בכל זאת מגיעים לאייקון, למה לא לארגן איזה מפגשון פורום/קוספליי/קהילה נחמד במסגרת הכנס? (או שלא במסגרת הכנס) ואת תמיד קשורה,מזתומרת Oם

Serf SaN

New member
אפשרי לקבוע יום שאנחנו רוצים בפורום-

וכל הקהילה תעקוב אחרינו, כרגיל! D: אני מציע את היום שיש בו הרצאה על גאנדם. אבל מה שבא לכם. בואו נתחיל לעשות הצבעה. למי יש כוח לאתר שלהם ולבדוק איזה ימים יש?

LuckyMenace

New member
הממממ

אני לא מבינה למה ההתנגדות הקיצונית נקו, אבל אני בעד פוטושוטס אקראי בסוכות. אייקון זה מבולגן מידי, וזה פותר לי בעיית קוספליי. אני בעד סוף סוכות ;A;

CibiHeart92

New member
אייקון ואנימה לא קשורים זה לזה כלל

אני מאוד נגד יום באנימה באייקון, ואני מאוד נגד לעשות מפגשוטס שם מצד שני אני מאוד בעד לעשות מפגשוטס בסוכות, במקום אחר. אולי לנצל סוף סוף את פארק הרצליה שנעלב מההברזה הקודמת שלנו.

akane

New member
אייקון לא קשור לאנימה? XD את רצינית?

לפני 9 שנים זה היה המקום היחידי שהקרינו בו את EVA והיה שם מפגש ענקי. מאז כ-ל שנה באייקון יש שם מאות חובבי אנימה, כי מה לעשות שהתחום הזה חופף בד בבד עם פנטסיה ומד"ב (רוב סדרות האנימה הן בנושאים אלו). אני מבינה את ההתנגדות שלך לגבי פוטושוטס, זה לא מקום יפה ויש מלא אנשים. אבל לגבי מפגש? לא הגיוני בעליל.

CibiHeart92

New member
אבל את מדברת על הקהילה הישנה. ../images/Emo4.gif

מה שאת אומרת הוא נכון לחלוטין, מצד שני כשאייקון מתמלא בילדי סנטר שלרוב ממלאים את כנסי האנימה בשטויות המרגיזות שלהם, זה כבר לא אייקון, זה כנס אנימה מחוסר תכנים. הרצאות קשורות לאנימה באייקון- אחלה הקרנות אנימה באייקון- בכיף, להכיר לקהילת המד''ב את התחום תחרות קוספליי? כל הדוכני לוליטה הפרטיים שמגיעים לכנסי אנימה? מלא ילדים קטנים ומתלהבים שנכנסים לחובבי המד''ב הפנטזיה ומשחקי התפקידים בין הרגליים למרות שמלכתכילה הם לא קשורים לכנס בגרוש? לא מתאים, והורס לי אישית את אייקון כבר שנתיים. עכשיו לקרוא בשרשורים ולשמוע שאנשים מתכננים קוספליים -ל-אייקון כאילו זה אירוע קוספליי שנתי קבוע, אני חוששת שזה יקרה גם השנה. בגלל זה אני אעדיף את מפגש הקוספליי הזה מחוץ לאייקון. כחובבת גם של מד''ב וגם של אנימה, אני מעדיפה להפריד את כנסי האנימה מאייקון בצורה דרסטית. כל זה הוא דעתי האישית.

akane

New member
את רוצה שקהילת המד"ב תכיר את האנימה

אבל למה את מתנגדת שקהילת האנימה תכיר את קהילת המד"ב? נכון שהילדים בפעם הראשונה לא ידעו מה לעשות במשחקי תפקידים, אבל אולי זה יכניס אותם לעניין? למה ישר להיות אנטי לנובים? ולמה לא קשורים לכנס בגרוש? הם באו כי זה נשמע להם מעניין, כי חברים שלהם מעוניינים. מה רע בזה? אני חושבת שיותר מ"אנשי האנימה" יותר מציק לך הדור הצעיר - זה שממש לא מתנהג כמו שלנו ולא מבדיל ולא מרגיש חייב לאף אחד. שוב, אני עשיתי קוספליי לאייקון כבר לפני 3 שנים...וכל שנה שלפני כן הייתי בוהה בעיניים מזוגגות בקוספליי (כן, קוספליי) של אנשי מד"ב ופנטסיה, ליצורים מיתיים, מפלצות, שדים, זומבים, ערפדים וכו. קוספליי, גם אם הוא לא קשור ישירות לנושא - רק תורם לאוירה. לא שמת לב בשנה שעברה כמה אנשים באו מחופשים מיוזמתם (שלא כחלק מהמתנדבים/מארגנים של הכנס) לדמויות מסדרות שונות? כמה אנשים משקיעים עוד כל שנה? לדעתי זה נהדר, ואם כמה דמויות אנימה מהלכות גורמות לכך - מה טוב. ובכלל, עכשיו אני קצת יוצאת...קשה... אבל בחיים לא שמעתי אף תלונה נגד ג'ק ספרו שהיה בכנסי אנימה, או נגד שאר אנשים שבאו בתחפושות שרחוקות שנות אור מאנימה - אבל קשורות לסדרות (פנטסיה מד"ב), תרבות הפופ (הלא יפנית) ובכללי דברים מצחיקים. זה די צביעות להגיד שזה בסדר שהם יבואו לכנסים שלנו (אנימה) אבל לא בסדר שאנשי האנימה ילכו אליהם :/

CibiHeart92

New member
../images/Emo13.gif

אני חייבת לציין שהדיון הזה איתך מרגיש הרבה יותר נעים מדיונים אחרים שעשיתי ביממה האחרונה בנושא ואת מעלה נקודות מאוד נכונות, זה באמת יהיה נחמד אם יתנו לקהילת האנימה להכיר קצת ממד''ב, אבל אני חושבת שלעשות יום אנימה שלם בתוך כנס מד''ב זה כבר ללכת רחוק מדי. לעשות שם הרצאות והקרנות בין כל הימים כמו שהיה פעם, או גם כמו שנעשה לפני שנה, להביא מחזמר שהיה בכנס אנימה, זה עוד ממש בסדר... תני לי להסביר את העניין יותר מהצד של מי שבאים לאייקון כל שנה ורואים פתאום יום אנימה מלא בילדים קטנים שלבושים כמו ילדי סנטר- חוסר נוחות, אני אחר כך שומעת אנשים יורדים על מעריצי אנימה ברמות לא נעימות, וגם אני בתור מישהי ששייכת לשתי הקהילות מעדיפה לעשות הפרדה מסוימת בין הכנסים של כל אחת מהן נכון, אי אפשר לבוא לקהילה שלנו ולשנות אותה, אבל במקום לעשות "יום אנימה" בכנס של קהילה אחרת אפשר באמת בקטנה לעשות את הפעילות הנחמדות והקטנות של פעם, מה, אותנו זה לא תפס? ישנם גם פרסומים של אייקון בפורומים, ככנס מד''ב לכל דבר, אנשים בוחרים אם יש להם מה לחפש שם או לא. ואני יודעת שהאגודה למשחקי תפקידים רוצה לעשות איזשהו שת''פ עם קהילת האנימה מתישהו בעתיד באמת כדי להכניס את ילדי הקהילה לתחום, דברים כאלה הם סבבה מבחינתי לחלוטין אבל כמו שאם יבוא מישהו בשריון וחרב ספוג לכנס אנימה ויתחיל לרוץ בה ולנופף- ואז יצעקו עליו שהוא שובר קוספליים עדינים, יתעצבנו עליו ויגידו "מה הוא עושה פה בכלל", להביא קוספליי עדין לכנס מלא בהרים על הרים של אנשים עם חרבות סזפוג שמנופפים בהן לכל עבר? לא חכם, מרגיש לא קשור, וגם חבל על הקוספליי אני לא באמת מנסה לשכנע מישהו. אי אפשר באמת לשכנע קוספליי בימנו שיוותר על עוד הזדמנות שנתית להקריץ קוספליי להשוויץ בו, אני מודעת לזה רוב מה שאני עושה פה כרגע זה להוציא מרמור מטורף שלקהילת המד''ב יש מימי האנימה כבר כמה שנים.

akane

New member
הו, ואני הייתי בטוחה שנשמעתי תקיפה מידי ~_~

אז טוב לדעת שלא~ ^^ ובאמת זה נושא מעניין. אני חושבת שיום מוקדש הוא אולי יותר מידי, אפשר היה להסתדר גם רק עם כמה הקרנות. אבל השנה אין יום אנימה ממה שהבנתי, לא? תקני אותי אם אני טועה, אני לא הכי מעודכנת בתכנייה של אף אחד מהכנסי אייקון. שנה שעברה זה לא היה יום הצלחה גדולה, אם כי הוא הביא הרבה אנשים. עניין השת"פ עם מד"ב החל עוד ממזמן, כשרק הקמנו את אמאי. שלא תחשבי לא נכון - קהילת המד"ב והפנסטיה כמו כל קהילה קטנה - מנצלת את קהילת האנימה הגדולה, זאת שיש בה הרבה ילדים ברי השפעה בגיל סופר נוח. לפני שהאגודה קיבלה אותנו בידיים פתוחות היו זה אוק"י (קומיקס וקריקטורה) שניסו לשאוב את קהילת האנימה לתוכם עם הצעות מפתות. האגודה עושה את זה באופן מחושב ביותר, גם אם זה לא לטובת או מורת רוחם של חברי קהילת המד"ב עצמה. וזה קצת חבל. לא שזה רע, אבל אולי צריך לעשות את השילוב הזה באופן ראוי יותר. לגבי עניין החרבות המנופנפות - אני באופן אישי מוצאת את כנסי אייקון, עולמות וכו' לעדינים (פיזית או מנטאלית) בהרבה מכנסי האנימה, שם ילדים קופצים עליי באופן סדיר. אז אם כבר מקום בטוח לקוספליי... רק כנסי פנטסיה ומד"ב~ אני מבינה אותך בלב שלם אבל, לגבי המרמור. קשה לראות דבר שאנחנו אוהבים משתנה, ועוד שלא לטובה. אם כי אני עדיין מאמינה שזה קצת יותר משוייך לסוג הקהל ולא לנושא האהוב עליו. קהילת האנימה בשנים האחרונות לא דומה כלל לקהילה העדינה והחמודה של פעם. דוגמא קטנה - התכנסות בעבר בעזריאלי: משאירים תיקים זרוקים ומישהו שלא מכיר בכלל אף אחד נשאר לשמור על התיקים כי הוא דואג. כנס אנימה היום: מצלמות, ארנקים, תיקים וכסף נגנבים על ימין ועל שמאל :/ אני אקבע את מעמדי כזקנה בלה באופן סופי ואגיד שאין מה לעשות, היום זה לא אותו הדבר כמו פעם ~_~;

innocence

New member
לוליטה לא קשור לאנימה.

מה גם, שבלי להעליב או משהו, רוב מה שמוצאים בכנס ממש, אבל ממש, לא נכנס תחת הקטגוריה של לוליטה...

S.Riddle

New member
../images/Emo140.gifהצעה../images/Emo70.gif

מכיוון שהרבה אנשים מהפורום הולכים לאירועים באייקון בימים אקראיים גם ככה, *אבל* עדיין הרבה אנשים יכינו\ימחזור קוספליי, לנמה לא לקבוע מפגש על אייקון שלא מוגדר פוטושוטס אלא רק מפגש חברתי? ככה שמי שלא יוכל לבוא לא ייכנס לסרטים שלא יהיה לו תמונות לשים בפייסבוק (<-אני). הקוספליי זה בונוס. :) ואז, כמובן שברגע שיהיה סוכות ו*לא* אייקון, אפשר לעשות שוב פוטושוטס בפארק הרצליה! כמו שתוכנן מתלכתחילה. יש לוקחים?

evening rose

New member
התבלבלתי קצת..

הכוונה 'למפגש חברתי' באייקון ופוטושוטס בפארק בתאריך אחר?

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif

ככה שאף אחד לא יתעצבן שצילומים נופלים *על* אייקון, ואז יהיה אפשר סתם להיפגש מי שכבר שם....

rukia chan

New member
*צצה משומקום* אני לוקחת~ ^^ ../images/Emo103.gif

אני בכלמקרה אבוא לאייקון ואפילו מתכננת קוספליי מספר מד"ב [סוג של], אבל אני ממילא תמיד הולכת כשאנשים שאני מכירה הולכים כי ההרצאות לא מעניינות אותי כ"כ, אז אני אישית ממש אשמח. אני גם לא חושבת שצריך לקשר בין הפוטושוטס לאייקון, זה עמוס מדי. שני ימים נפרדים נראה לי סבבה לגמרי~ אתר הכנס: http://www.icon.org.il/2010/ לגבי יום - נראהלי שאפשר להחליט יותר קרוב למועד, לא?

rukia chan

New member
אה שכחתי לומר XDD ../images/Emo103.gif

ששמתי את האתר בשביל שתבחרו ימים, כמובן. אבל אני לא חושבת שיצאה עדיין תוכניה שלמה...

למעלה