../images/Emo13.gif
אני חייבת לציין שהדיון הזה איתך מרגיש הרבה יותר נעים מדיונים אחרים שעשיתי ביממה האחרונה בנושא ואת מעלה נקודות מאוד נכונות, זה באמת יהיה נחמד אם יתנו לקהילת האנימה להכיר קצת ממד''ב, אבל אני חושבת שלעשות יום אנימה שלם בתוך כנס מד''ב זה כבר ללכת רחוק מדי. לעשות שם הרצאות והקרנות בין כל הימים כמו שהיה פעם, או גם כמו שנעשה לפני שנה, להביא מחזמר שהיה בכנס אנימה, זה עוד ממש בסדר... תני לי להסביר את העניין יותר מהצד של מי שבאים לאייקון כל שנה ורואים פתאום יום אנימה מלא בילדים קטנים שלבושים כמו ילדי סנטר- חוסר נוחות, אני אחר כך שומעת אנשים יורדים על מעריצי אנימה ברמות לא נעימות, וגם אני בתור מישהי ששייכת לשתי הקהילות מעדיפה לעשות הפרדה מסוימת בין הכנסים של כל אחת מהן נכון, אי אפשר לבוא לקהילה שלנו ולשנות אותה, אבל במקום לעשות "יום אנימה" בכנס של קהילה אחרת אפשר באמת בקטנה לעשות את הפעילות הנחמדות והקטנות של פעם, מה, אותנו זה לא תפס? ישנם גם פרסומים של אייקון בפורומים, ככנס מד''ב לכל דבר, אנשים בוחרים אם יש להם מה לחפש שם או לא. ואני יודעת שהאגודה למשחקי תפקידים רוצה לעשות איזשהו שת''פ עם קהילת האנימה מתישהו בעתיד באמת כדי להכניס את ילדי הקהילה לתחום, דברים כאלה הם סבבה מבחינתי לחלוטין אבל כמו שאם יבוא מישהו בשריון וחרב ספוג לכנס אנימה ויתחיל לרוץ בה ולנופף- ואז יצעקו עליו שהוא שובר קוספליים עדינים, יתעצבנו עליו ויגידו "מה הוא עושה פה בכלל", להביא קוספליי עדין לכנס מלא בהרים על הרים של אנשים עם חרבות סזפוג שמנופפים בהן לכל עבר? לא חכם, מרגיש לא קשור, וגם חבל על הקוספליי אני לא באמת מנסה לשכנע מישהו. אי אפשר באמת לשכנע קוספליי בימנו שיוותר על עוד הזדמנות שנתית להקריץ קוספליי להשוויץ בו, אני מודעת לזה רוב מה שאני עושה פה כרגע זה להוציא מרמור מטורף שלקהילת המד''ב יש מימי האנימה כבר כמה שנים.