אייקון 2008 הולכים להיות שם? חושבים שיהיו הרצאות או7 פעילויות גם בנושא הערפדים השנה?
ק קרניjack New member 17/9/08 #1 אייקון 2008 הולכים להיות שם? חושבים שיהיו הרצאות או7 פעילויות גם בנושא הערפדים השנה?
ק קרניjack New member 17/9/08 #2 וחברי פורום יקרים למרות שתושקתכם להיות המתים החיים דיי מגשימה את עצמה, נסו להעיר כאן יותר את הפורום ולהשתתף יותר
וחברי פורום יקרים למרות שתושקתכם להיות המתים החיים דיי מגשימה את עצמה, נסו להעיר כאן יותר את הפורום ולהשתתף יותר
J junk angel New member 18/9/08 #3 HELL YEAH בטוח אני באה חבל שהשנה לא יצא שבוע שלם אבל...הפסטיבל מאגניב וללא ספק אני הולכת להיות נוכחת שם
HELL YEAH בטוח אני באה חבל שהשנה לא יצא שבוע שלם אבל...הפסטיבל מאגניב וללא ספק אני הולכת להיות נוכחת שם
B Blade Of Fire New member 19/9/08 #6 כמעט תמיד יש הרצאות על ערפדים כאילו.. אחד המארגנים, כמו כל שנה, זה שגרירות סאנידייל בישראל... אבל באמת כמעט כל שנה יש הראצה שמדברת ישירות על ערפדים בראי ההיסטוריה\הספרות ולאו דווקא בראי באפי-אנג'ל...
כמעט תמיד יש הרצאות על ערפדים כאילו.. אחד המארגנים, כמו כל שנה, זה שגרירות סאנידייל בישראל... אבל באמת כמעט כל שנה יש הראצה שמדברת ישירות על ערפדים בראי ההיסטוריה\הספרות ולאו דווקא בראי באפי-אנג'ל...