שלוש...ארבע...חמישים, מילים על...
אוקיי, קודם כל הסבר קטן - אני באמת (אבל באמת) לא משוגעת על דניאל ג'קסון כמו שזה נראה לכם (באמת!!!). האמת היא שאני בכלל התחלתי ללכת יותר לכיוון של ג'ק בזמן האחרון...אבל זה כבר נושא אחר לדיון (או שלא). כפי שכתבתי, אני לא ממש אוהבת את הפרק שבו דניאל מת כי אני חושבת שהיה בו פוטנציאל שלא מומש, מבחינת הכתיבה שלו. מבחינת דיון על חיים ומוות, כפי שכבר ציינתי, הפרק טוב מאחר והוא דן בהתלבטות של דניאל האם להמשיך הלאה (למות/לעזוב את היקום איך שאתם רוצים לקרוא לזה) או להלחם ולהשאר. יש שם דיונים די מעמיקים בנושא של משמעות החיים והאם להמשיך או לא ואני חושבת שזה פרק שגורם לך לחשוב. Abyss, פרק בהחלט מדהים. מבחינה של חיים ומוות, יש כמובן את העניין שג'ק מת ומוקם לתחייה כל פעם מחדש, אולם מעבר לכך - יש שם הרבה חשבון נפש שלו עם החיים שלו - חשבון נפש שניתן לראות כי הוא עושה אותו (בהנחיית דניאל) כהכנה למותו...במובן מסויים. ואני מוחה בתוקף (hakarpad זה מיועד לך ישירות) - בעוד שבהחלט יש כמה שורות מצחיקות בפרק הזה - אני אישית יצאתי די shaken up מהפרק - הוא פשוט חזק מאוד מבחינה דרמטית - מיוחד במינו לדמותו של ג'ק. the changeling שהוצע כאן הוא בהחלט פרק מופת - אם תשאלו אותי - הוא הפרק הכי טוב של הסדרה. אבל אני תוהה עד כמה ניתן לקשר אותו לעניין של המוות - מלבד העובדה שטילאק גוסס שם כמובן. בכל מקרה, ביום ראשון אני הולכת לישיבת הנהלה של מועדון סטארבייס972 (שהוא אחד ממארגני הכנס) ואני מקווה לחזור עם תשובה לגבי גודל הזמן שנקבל בכנס. בבוא הזמן - נערוך הצבעה מסודרת לגבי הפרקים (ועל זה נאמר - דמוקרטיה
).