אייקון 2004

Hakarpad

New member
אייקון 2004

נבחר נושא לאייקון הבא שיחול בחוה"מ סוכות הבא. הנושא הינו חיים ומוות. מכיוון שאני מקווה שגם אנחנו נקבל זמן, והקרנות, אני חושב שיהיה כדאי שנחליט מה אנחנו רוצים לראות. חיים ומוות... Abyss - הרי ידוע שהוא הפרק הכי אהוב על פי רוב חובבי הסדרה. מה עוד? מה במקום? מה אתם אומרים?

Hakarpad

New member
הפרק ש../images/Emo58.gif

בעל מענה את ג'ק וכולם מנסים למצוא דרך להציל אותו... וג'ק זורק נעל דרך דניאל :)

../images/Emo58.gif

פרק נהדר. לג'ק יש שורות נהדרות

subatoi

New member
זה עם ../images/Emo58.gif

בורות הכבידה המשוגעת? פרק ענק שאהבתי מאוד. אבל למה חיים ומוות?

kinspirit

New member
*חושבת*

האמת היא שלא חשבתי אפילו על abyss אבל זה באמת פרק מושלם לכנס. וכמו כן, ניתן להעלות את הפרק שדניאל מת בו. לא אחד האהובים עליי במיוחד (פשוט כי אני חושבת שהיו יכולים לעשות אותו הרבה יותר מוצלח), אבל בהחלט פרק שמדבר על המהות של המוות, וההתלבטות של דניאל אם להמשיך או להשאר. בעיקרון הקווים המנחים לבחירה של הפרקים הם - "התמה של אייקון היא "חיים ומוות", כשהדגש הוא על נושא המוות, דרכי המוות, ההתייחסות למוות במד"ב ופנטסיה, בדתות שונות, מוות אישי ואפוקליפסה וכמובן, איך אפשר בלי אל-מוות..." וחבר'ה - לא צריך לשים הזהרת ספויילרים על פרקים של העונה השישית...היא כבר שודרה בארץ :)

Hakarpad

New member
איתן ממד"ב-IL

הציע נושא של מסעות לעולמות מקבילים... נושא שאנחנו נשמח לשים את ידינו עליו עם 2 פרקים לפחות :) בכל אופן קיבלנו לעצמנו פרק עם הומור אדיר :) מה עוד אפשר לבקש (שעתיים הקרנה + הרצאה קצרה, נקרין קודם את מרידיאן כדי שקודם נבכה ואח"כ נצחק? - או שהם יבינו מה קרה לדניאל ;) ) אוף, עוד כל כך הרבה זמן... (רק שיצא אחרי הגיוס :) )

thrall

New member
ממש לא, לדעתי פרק הרבה יותר טוב

הוא הפרק שטילאק נותן את הגואולד שלו לברא טק בשביל שיוכל לחיות וזה לא עובד כי הוא זקן מידי, ושנהים צריכים לקחת טרטונין וזה גם מגיע בשניה האחרונה וקין ס]ירט אל תעלבי אני מאוד אהבתי את הפרק שדניאל נהיה אסנדאד אבל די כבר עם דניאל

kinspirit

New member
שלוש...ארבע...חמישים, מילים על...

אוקיי, קודם כל הסבר קטן - אני באמת (אבל באמת) לא משוגעת על דניאל ג'קסון כמו שזה נראה לכם (באמת!!!). האמת היא שאני בכלל התחלתי ללכת יותר לכיוון של ג'ק בזמן האחרון...אבל זה כבר נושא אחר לדיון (או שלא). כפי שכתבתי, אני לא ממש אוהבת את הפרק שבו דניאל מת כי אני חושבת שהיה בו פוטנציאל שלא מומש, מבחינת הכתיבה שלו. מבחינת דיון על חיים ומוות, כפי שכבר ציינתי, הפרק טוב מאחר והוא דן בהתלבטות של דניאל האם להמשיך הלאה (למות/לעזוב את היקום איך שאתם רוצים לקרוא לזה) או להלחם ולהשאר. יש שם דיונים די מעמיקים בנושא של משמעות החיים והאם להמשיך או לא ואני חושבת שזה פרק שגורם לך לחשוב. Abyss, פרק בהחלט מדהים. מבחינה של חיים ומוות, יש כמובן את העניין שג'ק מת ומוקם לתחייה כל פעם מחדש, אולם מעבר לכך - יש שם הרבה חשבון נפש שלו עם החיים שלו - חשבון נפש שניתן לראות כי הוא עושה אותו (בהנחיית דניאל) כהכנה למותו...במובן מסויים. ואני מוחה בתוקף (hakarpad זה מיועד לך ישירות) - בעוד שבהחלט יש כמה שורות מצחיקות בפרק הזה - אני אישית יצאתי די shaken up מהפרק - הוא פשוט חזק מאוד מבחינה דרמטית - מיוחד במינו לדמותו של ג'ק. the changeling שהוצע כאן הוא בהחלט פרק מופת - אם תשאלו אותי - הוא הפרק הכי טוב של הסדרה. אבל אני תוהה עד כמה ניתן לקשר אותו לעניין של המוות - מלבד העובדה שטילאק גוסס שם כמובן. בכל מקרה, ביום ראשון אני הולכת לישיבת הנהלה של מועדון סטארבייס972 (שהוא אחד ממארגני הכנס) ואני מקווה לחזור עם תשובה לגבי גודל הזמן שנקבל בכנס. בבוא הזמן - נערוך הצבעה מסודרת לגבי הפרקים (ועל זה נאמר - דמוקרטיה
).

Hakarpad

New member
כן אבל שאר הצופים קבעו אחרת!

Abyss נבחר ברוב קולות אפילו ב SciFi כפרק הכי מוצלח בסטארגייט... אני מייחס זאת למשפט הראשון: "!!!Baal: You will feel pain for your insolance" "!Jack: I don't know the meaning of this word" ... "!?Jack: Really, 'Insolance' - what is that"

Some1here

New member
חח ענק...

מזכיר קצת את פרק 6x22
Jaffa: surrender or die Jack: What?! Jaffa: surrender or die Jack: I was just gonna say the exact same thing... Jaffa: Oniel... Of SG1 Jack: Hey how are you doing? You'll have to forgive me, I'm terruble with names, what wa (boom)... (jesus) Jadda: I'm horuck jack: Congradulations, Bailing upwards I see... jaffa: You have no choice. Jack: Actually I do, I've got the eye. and about a pound of very powerfull explosives stuck to it...

למעלה