אייקון 2004, המירוץ מתחיל

kinspirit

New member
אייקון 2004, המירוץ מתחיל

אוקיי חברים, כנס אבק כוכבים נגמר ועבר לו, והוא יוכתר בהסטוריה ככנס שקהילת סטארגייט הישראלית חשפה עצמה לעולם. עכשיו אנחנו עם הפנים לעתיד - לכנס אייקון אשר יערך באוקטובר. נכון, אוקטובר זה עוד הרבה זמן, אבל צריך להתחיל להכין הכל מעכשיו... בתור מרכזת פעילות סטארגייט באייקון, אני אחראית להעביר לאחראים על הכנס רשימה של חמישה פרקים אשר אנו מעוניינים לכלול בו - נכון לעכשיו קיבלנו (באופן פוטנציאלי) משבצת של שעתיים (שני פרקים+הרצאה), עם אופציה לשילוב פרקים נוספים באירועי הכנס. מה זה אומר? זה אומר שצריך להעלות חמישה פרקים של סטארגייט אשר עוסקים בחיים ומוות (לכל מי שלא מכיר, ישנו שרשור מוקדם מ28/4 בנדון). נכון לעכשיו דיברנו על שלושה: Abyss, the changeling ו Merdian. זה אומר שאנחנו צריכים להוסיף לרשימה עוד שני פרקים... אז....יש רעיונות? kinspirit נ.ב. כמובן שלא מהעונה השביעית אשר עדיין לא שודרה בארץ.

subatoi

New member
שתי הערות

1. שלא יצטייר כאילו עד אב"כ לא היה סטארגייט בכנסים, כי היה. אני אישיתראיתי את a hundred days באחד האייקונים (אפשר לבדוק מתי זה היה, אם זה מעניין מישהו). אבל זה בהחלט היה הכנס הראשון שבו היתה קהילת סטארגייט מוצהרת, שהראתה שהיא קיימת. 2. אפשר גם פרקים מעונות שלא שודרו, אם הם לא חושפים שומדבר מיוחד (אם הם עומדים בפני עצמם). היו דברים מעולם (regeneration של אנטרפרייז שודר באייקון לפני ששודר בארץ). אז קדימה, להציע פרקים!

combustblemoo

New member
|ספואם אכן לא נתלים בהמנעות מעונה 7

***********עונה 7************* ***** **** *** ** * יש שם פרק כפול מצויין למדי שעוסק בנושא - HEROS, והוא גם יחסית מבודד מהשפעות של שאר העונה (יחסית). חוצמזה יש את Brief Candle שבו ג'ק קצת מתייחס לאפשרות שהוא ימות (אם כי זה קצת stretching it)

kinspirit

New member
../images/Emo58.gif עונה שביעית רצחני

סליחה??? מה בדיוק במוות של ד"ר פרייז'ר מבודד מההשפעות של שאר העונה?!

combustblemoo

New member
../images/Emo58.gif עונה 7

לא אמרתי שהפרק לא משפיע :) אמרתי שהוא מבודד - את חייבת להודות שהוא מבודד מאוד מהעלילה הכללית של מה קורה. כלומר, בערך הדבר היחיד שמתייחס ל-ARC של העונה הוא שהם מחפשים את העיר, וזה די DUH...
נראה לי שאפילו אין שם את החיילים החדשים. העובדה שפרייז'ר מתה הוא שוק אדיר, אבל ההשפעות העלילתיות שלו מאוד מקומיות. הפרק היה יכול מאותה הבחינה להיות חלק מעונה 6 (ותודה לאל שהוא לא היה).

subatoi

New member
../images/Emo13.gif

אני רק אזכיר שצריך "חיים ומוות", ולא סתם פרק טוב. וזה לא כי אני חושב שאין שם את הנושא הזה, זה פשוט כי אני לא זוכר. תיקון- ב-2010 יש מוות של כל הקאסט, לא? אחלה!!! ההפקה הורגת את כל הדמויות!

Tolan

New member
אכן, ב2010...

אהובינו מתים. ואם כבר אנחנו בעניין של להרוג אותם, אפשר גם את There but for the grace of god, גם שם גורלם לא שפר עליהם... ב1969... אמ... יש הרבה אנשים חיים, אבל אני לא חושב שזה מספיק...

kinspirit

New member
תגובה ואפשרויות נוספות

בעוד שב2010 וב TBFTGOF אהובינו אכן מתים, הפרק לא סובב סביב עניין המוות. נראה לי שהם מחפשים יותר פרקים אשר יסבבו במשך מרבית (אם לא כל) ה45 דקות סביב נושא המוות, או שלפחות המוות ישפיע על המתרחש (כמו ב the changeling). עוד שתי אפשרויות שעלו לי בראש - 1. forever in a day אשר לי אישית נמאס ממנו בטירוף (אחרי שהכנתי ממנו קליפ לתחרות הקליפים באבק כוכבים, וראיתי אותו וחלקים ממנו איזה מאה פעמים לשם כך, אני לא חושבת שאני יכולה לראות שוב את הפרק הזה). הפרק עוסק במוות, ש'ארי מעבירה מסר לדניאל בזמן שהיא מנסה להרוג אותו, למעשה זהו מסר פרידה מאחר והיא יודעת שהיא הולכת למות, ודניאל חייב להשלים עם מותה דרך התהליך שהוא עובר במהלך הפרק...רואים גם את ההתמודדות שלו עם המוות שלה (כולל לוויה). 2. Cor-AI. אני מודה שהרבה מהפרק אני לא זוכרת, אם אני לא טועה, טיל'אק עמד שם למשפט כאשר למעשה אם הוא היה מפסיד הוא היה מוצא להורג (תקנו אותי אם אני טועה). כך שהמשפט היה למעשה על חייו. אני זוכרת את הפרק ממש במעומעם, אבל עם תחושה וזכרון שהוא השאיר בי חותם כפרק מאוד חזק מבחינה דרמטית ולדמותו של טילאק (שוב, תקנו אותי אם אני טועה).

morada

New member
יש עוד כמה פרקים

שאמנם המוות הוא לא נושא מרכזי בהם אבל יש בהם משהו עם ההשלמה איתו: 1. Singularity - הפרק עם קסנדרה, שסאם לא מוכנה לעזוב אותה. 2. Solitudes - הפרק שבו ג'ק וסאם נתקעים באנטרטיקה. 3. ואפילו גם The GameKeeper - דניאל שרואה את הוריו מתים, וג'ק שחבריו מתים שוב ושוב בקרב. ובבקשה, אם אפשר לא פרקים מעונה 7 (אולי אני באמת יגיע
)

למעלה