אייקון 2003- מפגשפורום

nedisrael

New member
אייקון 2003- מפגשפורום

בזמן האחרון לא הגעתי לפורום בגלל חוסר בזמן מאז שהתחלתי ללמוד במכללה וגם בעיות תפעוליות. בכל מקרה, רציתי לשאול מי מכם מגיע לאייקון ואם כדאי לארגן איזה מפגשפורום. אייקון יערך בסינמטק בתל אביב בתאריכים ה 14-16 לאוקטובר, כלומר חמישי הקרוב. הנה לינק לאתר הרשמי של הכנס. בכל מקרה, אני אהיה שם בחמישי (היום האחרון של אייקון), כמו הרבה אחרים שיגיעו לשמוע את ההרצאה של אורסון סקוט קארד לגבי מנהיגות במשחק של אנדר. אני אשמח לפגוש חלק מהחבר'ה מהפורום שאני מכיר. מה אתם חושבים?

hyzenthlay

New member
אנשי הרומח, קריאה למחאה!

זה אומנם לא קשור לרומח אך אני יודעת שיש פה עוד מעריצי 'שיר של אש ושל קרח' ואני פונה אל כל חברי הפורום הנ''ל בקריאה לעזרה! כפי שכולכם מבינים, תפוז דחו את בקשתו של נד לפתוח לנו פורום של שאוש''ק. החלטה תמוהה ומרגיזה שכן מבט חטוף על רשימת הפורומים מראה כי לא חסרים פה פורומים חסרי שימוש שאיש אינו מתעניין בהם. לעומת זאת אנשים לא מעטים מעוניינים בפתיחת פורום שאוש''ק. בקשתי אליכם היא להיכנס לתפוז משוב ולהשאיר הודעת תמיכה מתחת להודעתו של בלין בעניין. אולי אם כולנו נביע את מחאתנו, תפוז ישנו את החלטתם. תודה רבה לכולם!

O o00

New member
הולכת עם לפידים של אש../images/Emo76.gif

לפורום תמיה, למה לא הסכימו? לא חסאים פורומים לכל שטות שנולדת במדינה שלנו..בעעע...

wisp

New member
כמדומני שב-15

יש מפגש של פורום מנגה ואנימה....וכמדומני שיש פה "המון המון" בפורום הזה, שגם בפורום ההוא, ולכן להתחשבן בכך, תודה מראש לילך

wisp

New member
וזה טוב או רע

לעשות באותו היום?? למרות שגם ככה נראה לי אני אבוא כמה שיותר ימים שאני אוכל.....

O o00

New member
אני לא חושבת אוכל לבוא../images/Emo76.gif

למפגש פורום החופש..אם הוא ייערך ביום חמישי אני נוסעת עם ההורים שלי
וביום רביעי יש לי מפגש פורום אחר בעזריאלי, אבל אולי אני אוכל לסדר משהו...

למעלה