|אייקון של -כוסעמק|

|אייקון של -כוסעמק|

כן, אני רוצה אותך. אפילו שאתה לא כל מה שאני מאחלת לעצמי. אפילו שאתה טורח לשחק איתי כאילו שאתה יודע בדיוק שזה מה שישמור אותי רק בשבילך. ואני רק רוצה להגיד לך שתבוא כבר. ורק כל כך פוחדת שגם הפעם אני אהרוס לעצמי לפני שמשהו יוכל לקרות. כמו שאני הכי אוהבת לעשות. אני לא יודעת ממה אני כל כך פוחדת. איש משפחה נהית, אתה אומר לי. אומר לי כאילו שאתה לא יודע שכל מה שאני רוצה להגיד זה, זה בסדר, אני פה. ומדבר עליה. עליה. למה אתה חייב לספר לי עליה? זה כאילו שאתה יודע כמה זה מטריף אותי. ודווקא. דווקא. טוב, מה שאתה רוצה. אולי זה עדיף. אולי אני מקבלת חזרה על כל אלה ששחקתי בהם. לא יודעת. בסדר. אני אבלע רוק ואשתוק. אולי זה עדיף כי אם תטריף אותי מספיק אני לא אברח לך. אני באמת אהיה שלך. הפעם אני לא רוצה לברוח. באמת שלא. ופוחדת שגם הפעם... לפעמים אני מרגישה פשוט מטומטמת על כמה שאני יכולה להיות קנאית. לפעמים אני אפילו נגעלת מעצמי. לא יודעת. לא יודעת על מה אני מדברת. אין לי כח לדילמות מוסריות. אם אנשים לא היו כ"כ אוהבים לשחק אחד בשני... אולי זה היה הרבה פחות ככה. {מדברת בלי הקשר?}
אוף. סתם, צריכה להוציא.

משחקים.

אף פעם לא הבנתי את זה. אף פעם לא הבנתי מה זה נותן. אף פעם לא הייתי טובה בזה. תמיד תמיד נופלת במשחק ותמיד מפסידה. בני הזוג (המועטים) שהיו לי, לא שיחקו משחקים, ואיתם התפתחה אהבה מאד יפה ומאד אמיתית. זה לא שאני נגד משחקים. אולי הייתי רוצה דוקא, ללמוד, לפחות, איך לא ליפול לרשת. יש לי חברה, שיצאה עם מישהו והוא לא הפסיק לשחק. סיפר על ידידות, ועל כל מיני שטויות כאלה. בסוף היא דיברה איתו (והם יצאו בסה"כ שבועיים, ככה שזה די מוזר לעשות שיחה כזו על ההתחלה), ויצא שהוא ממש התרשם מהכנות שלה.

אני קוראת אותך וחושבת שזה נכון,

שכנות זה דבר מקסים והרי אני אוהבת להיות כנה ואפילו יש לי נטיה לזה אבל, אז אני חושבת על כמה שאני לא רוצה לעשות שום דבר קטן אפילו שיהרוס איתו, זה מישהו שיקר לי כל כך וכל העסק הזה איתו, לא יודעת, אולי אני סתם מרגישה ככה אבל הכל נדמה לי להיות כל כך שברירי כרגע. ואני כל כך לא רוצה לעשות שום דבר שיהרוס. פוחדת. נותנת לדברים להמתח כמה שאפשר כי מעדיפה את זה על פני שזה יגמר לי מהר כי.. חאלאס. נשבר לי להיות לבד. והוא ואני כבר היינו צריכים להיות ביחד כל כך מזמן.. כולם אומרים. ואני מעדיפה לחכות, כרגע. לתת לדברים לזרום. ע"פ לעשות משהו דראסטי, או אפילו לא כ"כ דראסטי.. אוף, אני כזאת פחדנית. וזה לא שאני באמת יודעת לשחק, או משהו. לא בטוחה שמישהו יודע. אבל יש לי נטיה לברוח על ההתחלה לכל מי שמראה לי שהוא רוצה אותי. פחדנית טפשה. אז אולי, זה טוב שהוא משחק איתי. לא יודעת.

משחקים בזוגיות ../images/Emo23.gif

אני בנאדם שכל כך שונא משחקים, אני מאוד ישירה- אם יש לי רגשות או מעונינת במישהו- אומרת את זה, מראה את זה, אולי לא בדיוק כמו שמרגישה, אבל לא משחקת משחקים של רוצה-לא רוצה. ממש לא מבינה מה הטעם... לצערי "זכיתי" לפגוש בהרבה שחקנים, שפשוט עפו לי מהחיים ברגע שזה התחיל, כי איתי לא משחקים.

..

אני מסכימה איתך. משחקים זה כ"כ סתם. אבל, הכל מאוד התחלתי איתו עכשיו. ולא יודעת, אני זוכרת שמאז ומתמיד, זו היתה הדרך שלו. תמיד החזרתי לו על זה בסוף, ואולי בגלל זה אף פעם לא היינו ביחד באמת, עד היום. וזה כבר היה צריך לקרות כ"כ הרבה פעמים. הקטע איתו זה שזה מישהו שמאוד, מאוד יקר לי. ידיד קרוב אפילו. שאני מכירה כבר שנים. ועברנו כ"כ הרבה ביחד. זה לא מישהו שאני יכולה להיות ישירה איתו ואז, וואלה, אולי זה לא ילך ואז לא נורא. מה שלפעמים אני דווקא מסוגלת לעשות עם אחרים ש..פחות משנים לי כי הם פחות בתוך החיים שלי. את יודעת על מה אני מדברת? ואולי פשוט אין לי אומץ להיות כנה. אז בינתיים, אני סתם, מחכה לו.

ידיד קרוב מזה שנים -

ואת לא יכולה להיות ישירה איתו? איך את מגדירה ידידים קרובים? ועוד שאלה, היית רוצה שיחכו לך?

יכולה, מאוד יכולה, פשוט

פוחדת להרוס... את מבינה? זה לא מישהו שאני יכולה פשוט להגיד לו ואם לא אז מילא. זה מישהו שאם נהרס איתו זה יהיה הרבה יותר מבאס מאם היה נהרס אם סתם אחד. ובקשר לשאלה השניה - לא, הייתי רוצה שיגידו. ברור. ומצד שני. לא יודעת.

אם את מרגישה באינטואיציה שלך ש-

הכי נכון זה לחכות, ולא להגיד ישר מה שאת מרגישה, אז לכי עם זה, עד שתרגישי בנוח, או שתמצאי את המילים הנכונות בתוך עצמך.

sunshine2004

New member
אני גם לא אוהבת משחקים...../images/Emo128.gif

אבל כשיצא לי לדבר עם החבר הנוכחי על ההתחלה שלנו, הוא אמר לי שמה שמשך אותו בהתחלה זה שלא הייתי מעוניינת, שהייתי קלילה והראתי חוסר רצינות מסוים...שלא תמיד הייתי זמינה כשהוא התקשר והוא לא ידע מה עובר עלי יום יום...אותי זה הפליא, כי אני לא משחקת...פשוט לא חשבתי שיש לקשר הזה עתיד... היום אנחנו במצב עדין, אחרי פרידה וחזרה ועכשיו הכל על אש נמוכה, צריך לשמור על זהירות ולפעמים זה נראה לי יותר מדי מאמץ...אבל אני אוהבת אותו, אז אולי זה שווה את המאמץ...אני לא יודעת... יש לך אפשרות להמשיך הלאה, לזרום ואם משהו חדש וטוב יכנס לך לחיים לקבל אותו?? (ואולי, עם הזמן, במידה ואתם אמורים להיות ביחד החיים כבר יסדרו אתכם יחד???)

אבל זה לא נקרא משחקים, לא?!

העובדה שלא תמיד היית זמינה - זה בריא, משום שיש לך חיים משלך ואת אדם פעיל, וזה מה שמשך אותו. יש כאלה שמזייפים התנהגות כזו, ולא באמת פעילים, ואז זה משחק.

sunshine2004

New member
אז זהו ש...

הוא חשב שאני משחקת, שאני בכוונה לא עונה לו לטלפונים או נעלמת. ונכון,אני לא שיחקתי, אבל ראיתי הרבה אנשים שבכוונה לא עונים לטלפונים ומשחקים "קשה להשגה"...

חח. הסתדר לך יפה הא ../images/Emo8.gif

הלוואי שהיה אפשר לדעת מתי אנשים באמת משחקים ומתי לא. ותודה על התגובה.. כרגע אני באמת פשוט אנסה לזרום, ונקווה שהזמן יעשה את שלו... הוא אמור לעשות :)

למעלה