אייקון היום האחרון
היום (חמישי) היה היום האחרון של אייקון. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו היה בהרצאה על לוחמה עתידית בחלל ? ציפית להרבה מההרצאה הזאת אבל לטעמי היא הייתה מאוד משמעממת וממש לא התמקדה בלוחמה בחלל. המרצה יותר דיבר על לוחמה ימית ובסוף כל משפט אמר משהו בסגנון: "ובעתיד בחלל זה יהיה דומה...". בנוסף לזה השקופיות לא עבדו אז בכלל לא היו עזרים ויזואליים בהרצאה והמרצה העביר בין האנשים איזה 2 דפים עם נקודות קטנות שהיו אמורים להיות תרשימים של טקטיקות בלוחמה ימית או משהו...
הדבר הטוב היחיד בהרצאה היה הפרק של TOS - BLLANCE OF TERROR שהוא אחד הפרקים האהובים עליי אי פעם בכל סדרות הטרק. אם כבר אני פותח שרשור אני חייב לציין שממש נהניתי מהחוויה הראשונה הזאת שנקראת אייקון. רוב הפרקים שקניתי אליהם כרטיסים כבר צפיתי בהם, אבל החוויה של לצפות בפרקים עם אנשים טרקים כמוני שצוחקים מאותם בדיחות כמוני ומבינים את העומק שביקום של ST כמוני ומלתלהבים מכל הפרטים הקטנים שרק אחנו שמים לב אליהם, זה הדבר שהכי שווה בשבילו לבוא לכנס הזה. מאוד נהניתי גם לפגוש את חברי הפורום פה. הרגשתי ממש בנוח והיה לי ממש כיף, למרות שזאת הייתה פעם ראשונה שראינו אחד את השני אני הרגשתי שאני מכיר אותכם כבר מלא זמן. רגע, אני באמת מכיר אותכם מלא זמן...
טוב זה סיכום החוויה שלי. נהניתי גם מפרקי בבילון ששודרו היום, שגם היה כיף לצפות בהם עם מכורי בבילון כמוני
. בשלושה ימים האלה גיליתי שאני לא לבד בעולם ! לא בגלל שאני טרקי... גיליתי עוד אנשים והרבה יותר פאנאטים ממני שאוהבים להלחם עם חרבות מפלסטיק ! או ספוג... אבל כל זה שטויות !! הכי חשוב שהשגתי סיכה של הסמל הזה של האיחוד הקארדסי !
היום (חמישי) היה היום האחרון של אייקון. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו היה בהרצאה על לוחמה עתידית בחלל ? ציפית להרבה מההרצאה הזאת אבל לטעמי היא הייתה מאוד משמעממת וממש לא התמקדה בלוחמה בחלל. המרצה יותר דיבר על לוחמה ימית ובסוף כל משפט אמר משהו בסגנון: "ובעתיד בחלל זה יהיה דומה...". בנוסף לזה השקופיות לא עבדו אז בכלל לא היו עזרים ויזואליים בהרצאה והמרצה העביר בין האנשים איזה 2 דפים עם נקודות קטנות שהיו אמורים להיות תרשימים של טקטיקות בלוחמה ימית או משהו...