אייפון 5

SUPERCOL

New member
אייפון 5

שלום לכולם
יש ברשותי כיום מכשיר אייםון 3GS ישן ממקום העבודה שלי ולאחר 3 שנים משדרגים לנו את המכשיר לאייפון 5 החדש
שקיבלתי את המכשיר הישן לפני 3 שנים התחברתי לאייטיונס דרך המחשב בעבודה ולא הייתה כל בעיה בסינכרונים והעברות שירים ותמונות

לפני כשנה מקום העבודה לי חסם את האפשרות לבצע סינכרון של האייפון עם כל המחשבים בארגון כך שבשנה האחרונה לא ביצעתי שום סינכרונים

האם היום כאשר אקבל את האייפון 5 החדש וארצה להתחבר לאייטונס ממחשב אחר פרטי שלי אבל עם אותו חשבון APPLE ID כל התמונות השירים והאפליקציות ששמורים אצלי באייטיונס יישארו או שייעלמו ויימחקו ?
תודה סיגלית

noa_f

New member
רצוי להפעיל סנכרון לאייקלאוד במכשיר הישן

ואז אנשי הקשר, לוחות השנה וכו׳ יועלו לענן - שתוכלי לסנכרן ממנו למכשיר החדש.
בנוסף: לעשות למכשיר הישן גיבוי מלא לאייקלאוד ואז באייפון החדש לבחור בהתקנה ״שחזור מגיבוי אייקלאוד״.

כל זה כי לא מספיק שיש לך את אותו ה-apple id על מחשב אחר. את צריכה שיהיו במחשב מראש הנתונים לגיבוי ולפי מה שהבנתי - אין לך.

לגבי מוסיקה: במחשב בבית תכניסי את כל קבצי המוסיקה שאת רוצה ואז תסנכרני אליו את האייפון החדש. הוא יודע לזהות לבד אילו תכנים לקחת מהמחשב ואילו לקחת מאייקלאוד.

אם אין לך קבצי מוסיקה במחשב, אלא רק באייפון הישן, את תצטרכי תוכנת צד ג׳ כדי להוריד אותם ממנו. תוכנה כמו iTools למשל.

SUPERCOL

New member
אייפון 5

תודה
האם יש במכשיר אייפון 3GS ישן אייקלאוד ?
אם כן איך אני מעבירה לשם את התוכן ואיך אני מבצעת גיבוי מלא לאייקלאוד
תודה

סיגלית

noa_f

New member
תלוי במערכת ההפעלה שיש לך עליו.

תבדקי איזו גרסה יש לך.