אייפון - מספר שאלות.

אייפון - מספר שאלות.

א)App Store מסמן לי במכשיר שאני צריך לעדכן 34 אפליקציות, הבעיה היא שכאשר אני בא לעדכן הוא רוצה שאני אכתוב את הסיסמא של הבחור שהביא לי מאמריקה את המכשיר, בעוד שכאשר אני קונה/מוריד דברים אני מוריד על האיימיל שלי. הורודת - האיימיל שאני עדכנתי באיטיונס ובמכשיר. עידכונים - מייל לא שלי. איך אני מסדר את זה
ב)Cydia (אין לי מושג מה זה) רושם לי שאני צריך לעדכן 2 דברים, זה שהביא לי את המכשיר מאמריקה המליץ לי לא לעדכן כי זה יכול לנעול לי את המכשיר. מה לעשות לגבי זה
ג)אפלקיציות שזמינות רק בארה"ב כמו זו: http://www.iheartradio.com/cc-common/radio_app/index2.html?tabs=0 איך אני יכול להוריד אותה לאיפון שלי
תודה שבת שלום

LinkTree

New member
אתה בבלאגן

בגדול זה לא פשוט לעבוד עם שני חשבונות אייטיונס במקביל א. אם התוכנות נקנו / הורדו על ידי החשבון של הבחור שהביא לך את המכשיר אתה לא יכול לעדכן אותן עם חשבון אחר - שום דבר לא יעזור לך - אתה צריך להוריד / לקנות אותן שוב בחשבון שלך - החבר שלך מחול שילם עבור זכותו להשתמש בהן ולא בעבורך (אם הוא היה נותן לך את הסיסמה שלו אז בגדול זה היה אפשרי - אפל מאפשרת שימוש של עד 5 מחשבים שונים בחשבון אייטיונס יחיד) ב. סידיה זו תוכנת ניהול התקנות שמותקנת על האייפון ברגע שפורצים אותו - התוכנה מאפשרת התקנת תוכנות שאפל לא אישרה לחנות שלה - חבר שלך התקווה (נראה לי) שלא תעדכן את האייפון דרך האייטיונס בלי קשר לעידכונים בסידיה - אבל אם אתה חושש על תעדכן.

רענן 25

New member
אפשר שני חשבונות של החנות במכשיר אחד בתנאי...

כמובן ששניהם שלך, או ששתי הססימאות מוכרות לך. יש לי חשבון בחנות הישראלית וגם באמריקאית. כשאני בחנות ולא זוכרת באיזה מהם אני כרגע, כל מה שאני צריכה זה להכנס לקטגוריה של ספרים. אם יש שם ספרים כמו סידור, תלמוד ותהילים אני יודעת שאני בחנות הישראלית. סתם.... כרגע בגרסא 3 הכל עוד יותר פשוט. פעם היה צריך לחבר את המכשיר למחשב ורק כך לשנות את שם המשתמש ואת החשבון בחנות. כעת אפשר אפילו לעשות את זה ישירות מהאייפוד, עובד ללא בעיות.

למעלה