אייפון מיפו

geshtankenflopt

New member
אייפון מיפו

שלום לחברי הפורום,
אני נוסע ליפן ומתכוון לרכוש שם מכשיר אייפון(במידה וזה יהיה במחיר משתלם כמובן)
רציתי לדעת אם אמורה להיות איזשהי בעיה עם מכשירים שמגיעים מיפן, האם צריך לפרוץ אותו? האם זה בעיה לפרוץ?

AYELET1

New member
יש הבדל?...

עליך לבדוק שמדובר ב-SIM FREE
חומרתית , SIM FREE מהקופסה

AYELET1

New member
חד משמעית- אל תקנה

זה מן משחק של חתול ועכבר עם אפל- פורצים את הגבלת הסים ואז אפל חוסמת את זה שוב בגרסה הבאה.
זה פשוט הכנסת ראש בריא למיטה חולה!

billc

New member
לא צריך לבדוק גם תדרים?

לפי כל מיני סיפורים לאחרונה אפילו בפורום, לפעמים באותו ארץ יש תדרים שונים מישראל.
אני הייתי בודק לפני שאני קונה

noa_f

New member
אה. אתה מתכוון לדור הזה, שאפילו עוד לא ניסו

להוציא את התדרים עבורו מהטלפיים הקמוצות של צה"ל?
האייפון הזה יסיים את חייו לפני שיהיה פה כיסוי של LTE...

AYELET1

New member
לא בטוח בהתחשב בעובדה שלמיטב ידיעתי

התחילו בניסוי וקראו למתנדבי בטא

noa_f

New member
תראי, לפי הניסוח של billc, אפשר לחשוב שאם

תקנה את התדר הלא נכון של LTE המכשיר לא יהיה שמיש בארץ בכלל. היום.
וזו שטות.
ושנית, אז מה אם קראו למתנדבי בטא? החברות החדשות יקבלו את התדרים שכבר פנויים - אבל לא בטוח שתהיה להן היכולת הכלכלית להקים את המערך הזה בקרוב, הן עוד לא סיימו לפרוס את המערך שלהן ל-3G. וגם אם יעשו את זה: איזה אחוז מהלקוחות בארץ הן משרתות?
והחברות הותיקות, שעדיין משרתות את רוב הלקוחות בארץ, אמורות לקבל תדרים שיושבים כרגע בידי צה"ל. וצה"ל לא נוטה לוותר על תדרים במהירות ובקלות. שימי לב מה קורה עם וויי-פיי בתדר 5gHz....

הסיכוי היחיד שיש ל-LTE הוא העובדה שהממשלה גילתה בשנתיים האחרונות שלא צריך לשפר את החינוך/בריאות.תעסוקה/דיור/רווחה שקורסים פה. צריך רק לספק לאנשים פלאפונים מנצנצים בזול!
(ארידור גילה את זה עם טלויזיות צבעוניות ומוצרי חשמל זולים לפני כמה עשורים וגם אז התוצאה היתה טרגית, אבל זו בדיוק אותה החשיבה ואותו בית המדרש).
אז יתכן שזה יהיה "השוויון בנטל": LTE לכל פועל!

AYELET1

New member
מה יהיה כנראה שתינו לא יודעות. מה שיודעת

לבטח כיום, זה שלא הייתי לוקחת כרגע את דגם ה-1428 אלא רק 1429.

noa_f

New member
אני לא חושבת שה-1428 נמכר מחוץ לארה"ב

באופן רשמי. אני לא מדברת על היבוא החצי פרטי של החנויות הקטנות בישראל (שמביאות בעיקר דגמים אמריקאיים באיזו קומבינה), אלא על משווקים רשמיים של אפל.

בחו"ל בוודאי לא הייתי קונה מאיזו חנות עלומה, אלא רק בחנות של אפל או של רשת גדולה/ידועה.

שיווק רשמי של אפל ברוב העולם הוא של דגם ה-gsm a1429. זה גם מה שנמכר בארץ ע"י המשווקות המורשות (כמו חברות הסלולר הגדולות).
בארה"ב ה-1429 הוא cdma שכולל בתוכו gsm וכנראה שהדגם הזה נמכר גם ביפן לפי הדף הזה: http://www.apple.com/iphone/LTE/
שני הדגמים הללו יעבדו בתדרי דור4 העתידיים בישראל.
ובכל מקרה, את דגם ה-1428 ניתן להשיג בצורה רשמית רק בצפון אמריקה.

AYELET1

New member
נכון (למיטב ידיעתי) אבל יש לא מעט

שמביאים מארה"ב
ולגבי יפן, למען האמת לא בדקתי אלו תדרים משווקים שם (ביפו כנראה יוכל להשיג גם 1428
)

כבר יש ניסוי

תראי בפורום השכן.

אמנם הבחור מסרב לספר באיזו חברת סלולאר הניסוי נערך אך העובדה שרשום שזה "הכי קרוב לראש העין" ניתן לנחש שזו חברת סלולאר כתומה במיוחד....

noa_f

New member
בין ניסוי עם אנטנה במשרד המרכזי לפריסה ארצית

כוללת יש מרחק גדול. גם בחו"ל, הפריסה של LTE לא מלאה. כמובן שישראל קטנה יותר, אבל בכל זאת...

למעלה