אייפון מושבת

SUPERCOL

New member
אייפון מושבת

שלום לכולם
יש ברשותי מכשיר אייפון 3 ולפתע לפני כשבוע בזמן שטענתי את המכשיר הופיע לי סימן של כבל כחול על המסך שמראה שצריך להתחבר לאייטונס
מאז אותו רגע אין אפשרות להדליק את האייפון ולהשתמש בו מאחר שכל הזמן מופיעה אותה תמונה והודעה ...
הבעיה ממשיכה בכך שכאשר קיבלתי את מכשיר האייפון ממקום העבודה שלי ביצעתי סינכרון מול המחשב במשרד שלי אבל התברר לי לאחר כמה חודשים שמקום העבודה חסם את האפשרות להתחבר לאייטונס מהמחשב כך שאין באפשרותי לבצע את הסינכרון
יש לי במכשיר מאות תמונות ושירים שלא הספקתי לסנכרן מול האייטונס ואינני רוצה לאבד אותם
מה עליי לעשות כרגע כדי שהמכשיר יחזור לעבוד
תודה
סיגלית

noa_f

New member
את תצטרכי למחוק את המכשיר ולהתחיל לסנכרן

אותו עם המחשב בבית, אם את לא יכולה לסנכרן יותר עם העבודה.

אבל לפני כן, תתקיני תוכנה שיכולה להוריד לך ממנו את כל מה שקיים עליו. המליצו פה על iTools.

אחרי שיש לך את כל האינפורמציה על המחשב, תייבאי את המוסיקה לאייטיונז ורק אז תחברי את האייפון אליו להתקנה נקייה.

אגב, אני הייתי צורחת על מישהו ממחלקת IT אצלכם. לא יתכן שמצד אחד העבודה תתן לך אייפון ומצד שני תחסום לך את האפשרות לעבוד איתו.

SUPERCOL

New member
אייפון

תודה על התשובה אבל איך בדיוק אני יכולה לגרום לאייפון להידלק ?.....
אני כל הזמן מקבלת מסך שחור שבו יש ציוד של כבל טעינה שאמור להתחבר לאייטונס

מה עליי לעשות כדי שהמכשיר יידלק ?

סיגלית

noa_f

New member
את צריכה לחבר את המכשיר למחשב

אני לא יודעת אם תוכלי להוריד ממנו את האינפורמציה עם תוכנת צד ג'. אבל תנסי לחבר למחשב ולראות. בכל מקרה, אל תלחצי על שום דבר באייטיונז עד שתנסי להוציא את המידע עם תוכנת צד ג'. אולי כשהוא יהיה מחובר למחשב, תוכנה כמו iTools תוכל להתחבר אליו...

לא איש בשורות...

נתקלתי בעבר 3 פעמים בתמונת המסך השחור עם כבל USB... וקראתי את כל (לפחות כך נדמה לי...) ההסברים והדיונים בפורומים שונים בעולם. פעם, אחת ההצעות בפורום כלשהו פתרה את הבעיה.
הזמן שהקדשתי היה רב והתחושה מתסכלת.
כשזה קרה שוב, ושוב, לא הססתי לרגע... קפצתי לחנות השכונתית והבחור "הסדיר" את הענין (עדכון/תיקון גרסה). נפרדתי מ-80 ש"ח ונהניתי מהזמן הפנוי שעמד לרשותי (בהשוואה לפעם הראשונה)...

למעלה