אייפון ישן מחשב חדש

אייפון ישן מחשב חדש

שלום לכולם, ברשותי אייפון 4 מלפני כמה שנים שהיה מסונכרן בעבר למחשב שאינו נמצא בשימוש יותר. למעשה המחשב הזה כבר מת ולא ניתן להוציא ממנו מידע
רכשתי מחשב חדש אבל לא ביצעתי את החיבור בין המחשב החדש לאייפון מחשש פן ימחקו לי משם כל הדברים. (תמונות,שירים, הגדרות וכו')
בעיקרון אם ביצעתי זאת נכון, האייפון אמור להיות מסונכרן לענן של אפל. (אנשי קשר, תמונות ומשימות)
איך ואם בכלל אני יכול לבצע את החיבור בין השניים מבלי לאבד את השירים או כל מידע חיוני אחר?
(אנא הסבירו לי לאט, רק ככה אני מבין מהר :) )
תודה לעונים וסופ"ש נעים.

gadi7

New member
בשלב ראשון מומלץ

שלפני הסנכרון מומלץ שתחלץ את המידע מתוך האייפון, בכדי שהוא לא יאבד במקרה של תקלה. לשםכך עליך להוריד ולהתקין תוכנה בשם iTools. כל הכויות על העיצה הנ"ל שמורות ליוזר בשם carpe.
לאחר מכןֿ אתה יכול להתקין את האייטיונס במחשב החדש.אח"כ לפתוח את התוכנה. להכנס לחשבון שלך בתפריט Store>View Account< ללחוץ על Deauthorise All ולאשר.
תעתיק את המידע שחילצת אל התיקיות הרלוונטיות בתוך תיקיית iTunes ,בד"כ במסלול דומה ל music>itunes>itunes media. בתוך התיקיה itunes media ישנן תיקיות משנה לאפליקציות, מוזיקה, רינגטונים וכד'.
רק לאחר שביצעת את כל השלבים הללו, גש שוב אל תפריט Store ושם לחץ על Authorise this computer. לאחר מכן, סנכרן את האייפון למחשב החדש.

בהצלחה

תודה ושאלה נוספת בנוגע לתמונות

מאז שאני מגבה את התמונות לענן נפתחה לי ספריה נוספת בשם זרם התמונות שלי.
מה בדיוק הספריה הזו אמורה להביע? מופיעות שם חלק מהתמונות שקיימות אצלי בספריה של סרט הצילום?
מופיעות שם אפילו כמה תמונות שכבר מחקתי מספריית סרט הצילום.
תודה לעונים וסופש נעים.

se7en7

New member
זרם תמונות מסנכרן את התמונות עם ה-icloud

שמוגדר במכשיר , כאשר תצלם תמונה חדשה ומוגדר לך זרם תמונות , ברגע שתתחבר ל-wifi התמונות החדשות יעלו לענן.

שים לב שרק תמונות מאחרי ההגדרה של הזרם תמונות עולות לאינטרנט , תמונות ישנות לא עולות.

כדי לגרום להם להעלות , אפשר לפתוח אלבום חדש ולעשות לו שיתוף ואז ניתן להעלות תמונות שאתה בוחר.

למעלה