אייפון בהונג קונג?

aust123

New member
אייפון בהונג קונג?

שאלות למומחים, שאני כותב לכם מאוסטרליה (שם אני חי בשנים האחרונות) ברצוני להתייעץ בכם בקשר לקניית האייפון החדש s. כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה לקנות אייפון אבל המתנתי עד שיצא האייפון המשודרג, כל כך הרבה דיברו עליו ולכן המתנתי מלקנות את ה-3g, היום אחרי שהוא יצא הגיע הזמן לקנות אותו וכאן אני מגיע אלכם מומחי הפורום. אני מגיע לארץ לביקור בשבוע הבא ועוצר בהלוך ובחזור בהונג קונג, עכשיו איפה יהיה לי הכי משתלם לקנות את המכשיר, בהונג קונג או באוסטרליה? אני רוצה לקנות אותו בלי התחייבויות, באוסטרליה המחיר של האייפון הקודם ל-16g היה 900$ נעול לחברת הסללולר, פתיחת המכשיר צריך לשלם 120 (כולל כרדיט) בנוסף יש זמן המתנה לקבלת המכשיר/קו. כרגע באוסטרליה לא ניתן לקנות את המכשיר החדש אלא רק בהתחייבות (כניראה יהיה בשלב מאוחר יותר כמה חודשים). כרגע באינטרנט רק בבריטניה ובאיטליה פורסם המכיר לקנייה של המכשיר החדש 620 יורו באיטליה ו-440 פאונד בבריטניה. בהונג קונג התעדכן המחיר של המכשיר הקודם ל-500 דולר אמריקאי, אבל עדיין אין מחיר לחדש. שאלתי האם כדאי לי לקנות בהונג קונג את האיפון? סים פרי זה אומר שניתן להשתמש בו בכל מקום? האם צריך לפרוץ אותו עם אני רוצה לעלות סרטים משחקים או אפליקציות שהורדתי מהאינטרנט? ואם כן ידוע לי שבהונג קונג נהוג לפרוץ את המכשיר במקום האם זה בטוח? האם ידוע לכם המחיר של האייפון החדש בהונג קונג (האם מישהו מצא?) כמה לדעתכם צפוי המחיר החדש לעלות? האם מישהו ממכם מכיר חנות אמינה שמוכרת אייפון בהונג קונג והאם אפשר לכלול אחריות שתתיפוס גם לארץ וגם לאוסטרליה? המכשיר בהונג קונג צפוי לצאת רק בעוד שבועיים האם מישהו יודע עם אפשר למצוא את המכשיר עוד קודם? תודה לכם על העזרה, רק זיכרו, "אייפון הינו מהפיכה אדירה בעולם התיקשורת, בחו"ל זה ממש טירוף אפל הביאה לעולם מכשיר כימעט מושלם בעל הממשק המשובח בעולם, מיגוון האפליקציות הינו אין סופי כמעט, היום באוסטרליה כל חברה ומשרד ממשלתי שמכבד את עצמו מאפשר שירות ישיר דרך האייפון. שמיים הם הגבול! בקרוב אצלכם.

LinkTree

New member
רק כמה תשובות

לצערי אני לא יכול לענות לך לכל הדברים שאתה מבקש אני רק יכול לומר שאייפון simfree אומר שאפשר להפעיל אותו על כל ספק (יש לי אייפון 3G שנקנה באיטליה) עד כמה שאני יודע אמורים להיות שם אייפונים סיםפריי אבל אולי מישהו מחברי הפורום יכול לתת תשובות יותר ברורות

למעלה